sadece aşk yetmiyor
aynı eve girince işler değişiyor. daha çok küçüksünüz
büyük ihtimalle ilk aşkınız... bence ilk aşklarla evlenilmemeli
okuyor musunuz?
sadece aşk yetmiyor
aynı eve girince işler değişiyor. daha çok küçüksünüz
büyük ihtimalle ilk aşkınız... bence ilk aşklarla evlenilmemeli
Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..
Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..
peki evlenirseniz birliktemi yasayacaksiniz ailesi ile
sadece başkalarını mutlu etmek için evlenmeyin. hem tüm yaşlılar ölmüyor
benm babaannemin annesi 100 yaşına merdiven dayadı hala yAşıyor
siz kafaya takmışsınız evleneceğim diye... bende dyorum ki en az 25 i bekleyin
küçük olabilir tabi daha erken ama neden olmasın ki insanın ilk aşkıyla evlenmesinden daha güzeli var mı ya:)
ailemin olmaz diyişinin nedeni önce yaşım.. sonrada birebir tanıştırmadım hiç.. ailemle o aşamaya gelemedik.. bir de sorun ben üniversite bitirdim erkek arkadaşım açıktan okuyor.. bunu sorun ediyorlar.. yani arasak çok sorun var.. onları bi şekilde ikna etmek istiyorum... çünkü ileride sizin yüzünüzden demek istemiyorum..
ben ilk aşkımla evlenmedim. dğer aşklarımla da öyle.... aşk yetmiyor çünkü
canım çok dikkatli olmalısın önemli bir karar evlilik.
öyel bir eş olmalı ki yarın öbürgün yaşadıklarından pişmanlık duymamalısın başını öne eğdirmemeli o baba ocağına geri döndürmemeli seni çünkü ne olursa olsun kendi kararın olacak ve en iyi aile bile yeri gelince sen kendin istedin deyip bunu yüzüne vuracak. ama ben ona güveniyorum herşeye varım diyorsan sana kalmış ama şunuda unutmaki ne kadar beraber olmuş olursan farketmez yıllar egçsede
farketmez bir insanı ancak beraber yaşarken aynı yastığı evi aynı lokmayı paylaşırken tanırsınş sen şuan tanıdığını sanıyorsun sadece burdaki arkadaşları ablalarının konuşmalarını kulağına küpe yap çünkü tecrübe lnamaaz kazanılır yaşayarak öğrenilir emin ol herkesin bir yaşanmışlığı var senin giibi hakkında hayırlısı neyse o olsun. nacizane benim fikirlerim düşüncelerimdi bunlar.
20 yaşında evlen.
En geç 25'inde 2 çocuğunu da doğurmuş ol, çünkü yaşlılar torun da ister.
Eee sonra?
Gençliğini ne ara yaşamayı planlıyorsun? 40 yaşından sonra çocukların üniversiteye gidince mi?
Ben de 21 yaşındayım, eski erkek arkadaşımla ve ailesiyle bu sebeple yeni takıştık, nasıl gözünüz kesiyor anlamıyorum.
2 yıl bitirdim şimdi dışarıdan 4 yıla tamamlıyorum 3. senem yani.. ve muhasebecilik yapıyorum bi iş yernde.
aşk yetmiyor doğru ama sevmediğim biriyle evlensem nasıl olacak? huzurlu olamam ki.. en azından sevdiğim, güvendiğim adamla evlenmek istiyorum.. pişman olacaksam böyle olayım.. sevmediğimle evlenipte pişman olmaktan iyidir diye düşünüyorum.. ama malesef sorunlar bitmiyor işte.. destek olan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?