- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
çirkin çekicilerde var ama:)Yaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
30 dan sonrakileri de görmüş biri olarak şunu söyliyim,30 dan sonrakiler daha menfaatçi davranıyor.Zaten evliliğe sıcak bakmıyorlar,karakter kemikleşiyor ve özgürlüğe alışıyor.Bir kadına asla aşkla yaklaşmıyor.Kadının etiketine parasına güzelliğine bakıyor.30 üzeri erkek sevgiye inanmıyor aşka inanmıyor etiketi parası güzelliği yerinde olsun ve bir de benim isteklerime cevap versin 3 4 sene de takılalım ileride bakarız kafasındalar..İşte ama şöyle erken yaşta evlenenlerde kadın bana cinsellik sunsun para sunsun diye evlenmiş gibi geliyor iş yeri ve çevreye bakıyorum da hani kadına aşığım diyor olabilir ama gerçekte değil kendi çıkarları için...
Yok canım yalnız ölmezsiniz de bende bilmiyorum bana da düzgün adam denk gelmedi de henüz30 dan sonrakileri de görmüş biri olarak şunu söyliyim,30 dan sonrakiler daha menfaatçi davranıyor.Zaten evliliğe sıcak bakmıyorlar,karakter kemikleşiyor ve özgürlüğe alışıyor.Bir kadına asla aşkla yaklaşmıyor.Kadının etiketine parasına güzelliğine bakıyor.30 üzeri erkek sevgiye inanmıyor aşka inanmıyor etiketi parası güzelliği yerinde olsun ve bir de benim isteklerime cevap versin 3 4 sene de takılalım ileride bakarız kafasındalar..çocuklu biri olarak aday havuzum baya dar:/ birde kriterleri ekleyince yalnız ölücem galiba diyorum:))
Denedim denedim onları da denedim,hepsi uçkur derdindeYok canım yalnız ölmezsiniz de bende bilmiyorum bana da düzgün adam denk gelmedi de henüz ☺ Daha küçük yaştakilere baksanız ?
Düzgün Networks ve çevre lazım da o da bende de Yok, öyle olanlar çabuk buluyor...Denedim denedim onları da denedim,hepsi uçkur derdindekimseyi tatmin etmek için yaşamıyorum ki. Düzgün bir insanla evlilik amaç.Ama nerdeeee
Evlilik o kadar güzel birsey değil bnce bekara hayatın tadını çıkar bnde 29 yaşında evlendim ama aman neymiş evlilik evlenmeseydim dedim önce ki hayatım daha güzeldiYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
Ya ev işi vs açısından mı diyorsunuz bunu ?Evlilik o kadar güzel birsey değil bnce bekara hayatın tadını çıkar bnde 29 yaşında evlendim ama aman neymiş evlilik evlenmeseydim dedim önce ki hayatım daha güzeldi
Erkek arkadaşım 31 yaşına girecek demekki çürük yumurtalardan seçmişimSevimlilik fizikten geçmiyor malesef.Tanıdığım 2 kilolu erkek var ve temizler. inanılmaz sevimliler! Biri evli ve imrenmişimdir eşine! Kriterlerinde sıkıntı var bebeğim az esnetmelisin.Bir erkek pis ve yakışıklı olacağına temiz ama kilolu olsun.Ahlaklı kibar temiz bir adam her türlü sevilir.Ama senin tarif ettiğin oğlanları kapmışlardır bunu unutma..30 da olup evlenmemiş erkekler zaten zor erkekler. Evliliği daha az düşünenler.Matematiksel gerçekleri atlamamalısın.İyi erkekler 30 35 e kalmıyor evleniyor maleesef. O yüzden kriterlerini esnetmelisin Yoksa o piknikler falan hayal olmaya devam eder gider
Öncelikle şunu merak ediyorum düzenli spor yapıyor musunuz? Fiziginiz nasil? Beklediğiniz o mükkemel çizgiye ne kadar yakınsınız?fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım .
Bende de aynı korku var geçmiyor birde kadınlar artık erkeklere kur yapıyor vs iyice korktu gözümKadının üstüne gitmişsiniz ama kriterleri az bile
Ay basenli koca popolu erkek ben de sevmem
Dış görünüş önemli ama bazen insanın ruhuna hitap eden biri çıkıyor karşısına. Dış görünüş olarak hiçbir kritere uymayan ama ruhunuza iyi gelen adama da aşık oluyorsunuz. Kriterlerin önemi kalmıyor o zaman.
Umarım istediğiniz gibi biri çıkar karşınıza. Evlenmek istemeniz gayet normal, haklısınız. Gez, toz, eğlen diyenleri anlamıyorum evlenince gezilmiyor mu?
Böyle eş seçilmez güzel kardeşim.Bu şekilciliği karşıdaki anlamaz mı sanıyorsun?Erkekler de sevilmek değer görmek istiyorlar.Sen sevmek sevilmek değil,yanında manken gezdirip hava atmak istiyorsun.Öyle bir evlilik yok ne yazıkki.Yine de bol şans diliyorum sana.Yaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz kgez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
Bende de aynı korku var geçmiyor birde kadınlar artık erkeklere kur yapıyor vs iyice korktu gözüm
Abartmayalım lütfen o yaşlarda da fiziği düzgün erkek çok. Sizin çevrenizde denk gelmemiştir.Yani sizin yasiniz 30 ise evleneceginiz erkek min 33 yasinda falan olmali e 33 40 yas arasi adamlardan 22 yasinda insan tipi beklemeyin sizde
Eski eşim 1.60 boyunda,kel ve göbekliydi. O zamanlar saf düşüncelerle bakıyordum hayata. Eline yüzüne bakılır olsun,mühim olan insanlık falan filan işte...Aynen bunun tiple ne alakası var.. karekter işi bu !!.. sanki bütün tipsizler de dünya iyisiymiş gibi bi algı yaratılıyor.. yok öyle bi dünya...
Tabi ki vardir,ama hem yakisikli duzgun olacak hem is sahibi olacak hem evlenecek adam olacak..hersey tastamam olamaz,kac tane var cevreniz de Allah aşkına 30 yasini askin hem okumus iyi bir meslegi iyi bir fizigi yakisikli olmasi ve en önemlisi evlenmek isteyen adam :)Abartmayalım lütfen o yaşlarda da fiziği düzgün erkek çok. Sizin çevrenizde denk gelmemiştir.
Kimse dört dörtlük değildir. :) Bende fiziksel görüntü olarak yorum yaptım zaten.Tabi ki vardir,ama hem yakisikli duzgun olacak hem is sahibi olacak hem evlenecek adam olacak..hersey tastamam olamaz,kac tane var cevreniz de Allah aşkına 30 yasini askin hem okumus iyi bir meslegi iyi bir fizigi yakisikli olmasi ve en önemlisi evlenmek isteyen adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?