- 4 Şubat 2019
- 4.214
- 9.023
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Izne çıkarken siz uygun olsaydınız zaten beraber gideceğinizi belirtmişsiniz...başlıktaki vazgeçme meselesini anlayamadım ?Erkek arkadaşımla ramazan sonrasında nişanlanacağız. Aileler, nikah tarihi vs her şey hazır. Birlikte yaşıyoruz 6 7 aydır ikimizinde çalıştığı şehirde.
Erkek arkadaşım kış iznini kullanıp 1 haftalığına ailesinin yanına gitti. Ben daha yeni araştırma görevlisi olarak atandığım için henüz izin kullanamıyorum normalde birlikte giderdik. Bu ayrı ayrı izne çıkma durumu sizce makul mü? Bana bir garip geldi beni burada bırakıp gitmesi.
Sırf bu değil tabiki genel olarak aile olmakla ilgili sorunları olduğunu düşünüyorum. Mesela akşam beraber benle yemek yemeği bana lütuf olarak görüyor falan normalde yapmazmış.Sırf bunun icin evlenmemeyi düşünüyorsaniz, bence hiç bu nisan olayına girmeyin derim.
Bardağı taşıran son damla oldu aynen.daha düşünceli davranabilirdi tabi ama çok büyük bir olayda değil. evlenmekten vazgeçme noktasına bu olayla mı geldiniz, bardağı taşıran son damla mı oldu?
Ailesine birlikte gitmek istemiyorum iznimizi aynı anda kullanmak istiyorum. Ama izinde onun ailesi uzakta olduğu için genelde oraya gideriz kendilerini de çok severim. O yüzden birlikte giderdik dedimDaha nişan bile yapmamışsınız neden ailesine birlikte gitmek istiyorsunuz ki?ilerde bol bol gidersiniz nasip olursa.bunun için mi evlenmekten vazgeçiyorsunuz? Bahane mi arıyorsunuz diyesim geldi aslında ama demeyeceğim :)
Sırf bu değil tabiki genel olarak aile olmakla ilgili sorunları olduğunu düşünüyorum. Mesela akşam beraber benle yemek yemeği bana lütuf olarak görüyor falan normalde yapmazmış.
akşam yemeği yemezmiş bazen. Çay da içmezmiş ben istiyorum diye yapıyormuş. Bir tartışma sırasında ben de senin için bunları yapıyorum dedi bana. Benim için bunlar aile olmanın gerekleri. Beraber sofraya oturmak, çay içip dertleşmek sohbet etmek vs..Normalde nerde yemek yiyormuş? Çatıda mı? Aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta
akşam yemeği yemezmiş bazen. Çay da içmezmiş ben istiyorum diye yapıyormuş. Bir tartışma sırasında ben de senin için bunları yapıyorum dedi bana. Benim için bunlar aile olmanın gerekleri. Beraber sofraya oturmak, çay içip dertleşmek sohbet etmek vs..
Eski konunuza da yorum yapmıştım.erkek arkadaşınız makul davranıyor.siz bahane arıyor gibisiniz.Sırf bu değil tabiki genel olarak aile olmakla ilgili sorunları olduğunu düşünüyorum. Mesela akşam beraber benle yemek yemeği bana lütuf olarak görüyor falan normalde yapmazmış.
Gelmiyor sorun burdaBı önceki konuyuda detaylı olmasa da hatırladım bence siz nişanı erteleyin ve aynı evde yaşamayı bırakın biraz ara verin daha net düşünürsünüz kendinize o adam gerçekten hayatım için önemli mi ben evliliğe hazır mıyım diye düşünün.
Sadece bu konuyu değerlendirecek olursam. Henüz evli değilsiniz daha önce de söylemiştim aynı şeyi imzayı atınca herşey değişiyor çünkü o bir başka sorumluluk. Şuan kız arkadaşını bırakıp ailesinin yanına gitti ama evlenince mantıklı geliyo mu size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?