Evlenmekten vazgeçmek üzereyim

İsterdim tabiki. İyi bir insan olmasının yanısıra çocukluk aşkım o benim. seviyorum da yani. Mutlu olalım isterim
Evlilik uzun bi yol. onun hastalığı ile ilgileniyosun. Ya sen hasta olduğunda o napıyor? Anladığım kadarıyla özünde iyi bi insan ama taban tabana zıtsınız. Ne yapılır bilmiyorum. Ne zaman müsait olup olmadığını en iyi sen bilirsin.
Onu sevdiğini görebiliyorum. Ama mutlu olabilir misin? Bu halimle kabul et dediğinde kabul edip yoluna devam ettiğinde tekrar şikayet etmeyeceğini garanti edebilir misin?

O ben hasta olduğumda ilgileniyor. Ama sanki benim kadar değil. Mesela şuan yatak döşek yatıyorum hastayım. Ama o izinde başka şehirde.

Bir kere de yarın doktora gideceğim demiştim. Ertesi gün ne oldu neden gittin diye sormadı bile mesela. Ama unutkan biri unutmuştur diye ses etmedim o zaman

Son düzenleme:
O ben hasta olduğumda ilgileniyor. Ama sanki benim kadar değil. Mesela şuan yatak döşek yatıyorum hastayım. Ama o izinde başka şehirde.
Sevgili themediator nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama bir söz var: sakın kendinden daha sorunlu biriyle onu düzeltirim mantığıyla evlenmeyin,

Ben kararliyim vaz geçireceğim evlendirmeyeceğim seni.

Sevgili themediator nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama bir söz var: sakın kendinden daha sorunlu biriyle onu düzeltirim mantığıyla evlenmeyin,

Ben kararliyim vaz geçireceğim evlendirmeyeceğim seni.
Burdaki insanların eleştirdiği şekilde takıntılı ve memnuniyetsiz olduğuma inanıyorum. Sanırım daha sorunlu olan benim. Bilmiyorum ki kafam çok karışık

Bizde eşimle evlenmeden önce 1 sene aynı evde kaldık. Evlenince şuanki gibi olmayacağına emin olabilirsiniz. Evlenir evlenmez değişip her iki tarafta değişik Bi ciddiyete bürünüyor :) evlenmeden önce öğrenci evi modundaydık. Bence tadını çıkar çünkü özleyeceksin muhtemelen o bekar hayatını. Sende kasma bence sende sal evlenene kadar. Aile falan diye takılma bence o evlenince kendiliğinden oluşacak zaten.

Burdaki insanların eleştirdiği şekilde takıntılı ve memnuniyetsiz olduğuma inanıyorum. Sanırım daha sorunlu olan benim. Bilmiyorum ki kafam çok karışık
Bana öyle gelmedi ama yine de sen bilirsin.
Ne kadar modern olduğumuzu iddia etsek de sonuçta Türk kızıyız. Evlilik öncesi cinsellik yaşadığımız kişiden beklentilerimiz artıyor. Sen sevgilinle cinselli yaşamasaydın bu konuya bu kadar takılmayıp kadınlar kulübüne böyle bir konu açmayacaktın.

Cinselliği yaşamak değil de yaşama şekline takıldım galiba haklı olabilirsiniz

Ben erkek arkadaşınızı çok haklı ve makul buldum. Değişmeye ve orta yolu bulmaya çalışıyor siz istediğiniz için. Herkesin aile kavramı farklıdır, alışkanlıkları farklıdır. Eğer size uymuyorsa, uyumlu değilsiniz demektir ve bitirip daha uyumlu olduğunuz bir insanı aramak daha mantıklı. Çünkü anladığım kadarıyla hoşgörü sınırınızla erkek arkadaşınızın davranışları uyuşmuyor.

İzin konusuna gelince de, bence bu dünyanın en normal şeyi. Evliyken de olabilir ki ne kadar siz kendinizi evli gibi görüyor olsanız da henüz değilsiniz. Şöyle düşünün, tam olarak aynı şey olsa zaten nikah kıymaya gerek duymazdınız. Evlenmeden sevgilisiyle uzun süre aynı evde yaşamış ve tüketmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, ileride evleneceğim kişiyle belki bir iki ay birlikte kalmaya çalışırım aralıklarla hal tavırlarını görebilmek için ama asla evlenmeden evliymişiz gibi davranmam ve hissetmem-hissettirmem. En büyük aşk ve tutku ile yapılan evlilikler bile monotonlaşıyor, öncesinde aynı evde yaşamak bir şeyleri güçlendirmiyor aksine hızlı tüketiyor bence. Tabii bu benim tecrübem.

Erkek arkadaş/eş = siyam ikizi/ köle değil ki
Rabbim nasip ederse bı 50 sene daha berabersiniz bırak bu tatilinide yanlız ailesiyle gecirsin.

Bence izne yalniz gitmesinde hicbir sıkıntı yok, sebepler ortada.
Bir önceki konunuzda anlattiklarinizdan yola çıkarak, sevgilinizde sertlesme problemi olduğunu düşünüyorum.

Esir mi alıyorsunuz bu adamları yahu? Adamın 1 hafta izni var, ailesini görmeye giderken problem çıkarıyorsunuz. Hiç evlenmeyin bile. Zira evlendikten sonra da ailesini özleyecek ve ziyaret etmek isteyecek. Aile bu, boru değil. Sizin tatiliniz yoksa tek de gidecek tabii ki. Evlenince yapışık ikiz gibi mi geziliyor... Bu tür şeyleri kaldıramıyorsanız evlenmeyin. İnanın bu, evlenip kavga gürültü yaşamaktan, boşanmak istemekten çok daha kolay bir karar olur.

Yaptıklarını bu kadar sorguluyorsan o sana iyi gelmiyor demektir. Hayatı bi kere yaşıyorsun. Çözümü ara ve ne kadar zor olursa olsun,çözüme uy. Bir gün üzülürsün ama bin gün üzülmezsin. Bana herşey tek taraflı geldi bu arada. Tabi ben aslında olanları görmüyorum.
Bu arada ailesinin yanına gitmesi affedilir bişey. Ama sen düşünce arıyorsun o ise çoğu insanın beklentisini karşılayan bi tip. Evlenmekten vazgeçicem galiba diyip önceki konularda bunu sorguluyorsan içine bişey sinmemiş demektir.

Ben mevzuyu anladım.Adam sana kendini iyi hissettirecek bir samimiyet vermiyor ve senin ruhunda bunu algılıyor.Ruhunda eksik kalan bir yan var.Ve bu erkek açısından geri alınması zor bir durum.Kaba tabirle adam sermiş..Cinselliğide tatmış artık ve bundan sonrasında seni ruhsal anlamda aç bırakmayada başlamış.Sen hissesiyorsun ama elle tutulacak sebep bulamıyorsun.Eksik var birşeylerde.Bu adam sana o istediğin doyumu ileride de az verecek.Çünki ruhu böyle.Biraz modu kopuk.Evlendiğin zaman sen daha fazla tırmalayan biri haline geleceksin o ruhundaki eksiği kapatmak için ama adam daha kopuk olacak.Sen talep eden o ise daha bencil hale gelen bir tip olacak.Tecrübelerime göre bu durum geriye evrilmez.Sana şımarıksın derdim belki ama ne demek istediğini çok iyi anladığım için demeyeceğim.Akşam yemeğini lüx sayan oturup konuşmayı sevmeyen bir adamla evlenince paylaşımlarınız daha heyecansızlaşacağa benziyor şu yalnız izne gitme olayından sonra.Üzgünüm çizmek istediğim tablo bu değildi ama bu malzemeden heyecanlı süper bir iletişim,doyurucu ve ruhuna hitap eden bir profil çıkmıyor

Ailesinin yanina keşke hep bensiz gitse benimki daha ne istiosun ki :) diger konuna gelince. Bencr sekste herkes kendinden sorumludur. Sen nasil zevk alacagini bilmiyorsan adam nasil bilsin. Masturbasyon yapmalısın sen baya bi gec kalmissin bu islerde. Adami suclama. İstersen ozelden yaz bana nasi zevk alacağını daha detayli anlatayim. Kendimi sapik gibi hissettim su an ama sana cok kizdim.

Evlenmekten vazgeçerseniz, sevgilinize büyük bir iyilik olur. Düşüncelerinizi değiştirin.

Nişanlı bile değilken ailesini görmeye izin mi alıcak ?? Siz izin kullanamadığınız için eve tıkılmaya mecbur mu, daha evli değilsnz söz etmeye hakkınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…