- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi socialscientist
-
Bayağı büyük bir parça ama.Onu bir puzzle gibi düşününce o yaptığı tek uymayan parça diyebilirim.
Evlilik uzun bi yol. onun hastalığı ile ilgileniyosun. Ya sen hasta olduğunda o napıyor? Anladığım kadarıyla özünde iyi bi insan ama taban tabana zıtsınız. Ne yapılır bilmiyorum. Ne zaman müsait olup olmadığını en iyi sen bilirsin.İsterdim tabiki. İyi bir insan olmasının yanısıra çocukluk aşkım o benim. seviyorum da yani. Mutlu olalım isterim
O ben hasta olduğumda ilgileniyor. Ama sanki benim kadar değil. Mesela şuan yatak döşek yatıyorum hastayım. Ama o izinde başka şehirde.Evlilik uzun bi yol. onun hastalığı ile ilgileniyosun. Ya sen hasta olduğunda o napıyor? Anladığım kadarıyla özünde iyi bi insan ama taban tabana zıtsınız. Ne yapılır bilmiyorum. Ne zaman müsait olup olmadığını en iyi sen bilirsin.
Onu sevdiğini görebiliyorum. Ama mutlu olabilir misin? Bu halimle kabul et dediğinde kabul edip yoluna devam ettiğinde tekrar şikayet etmeyeceğini garanti edebilir misin?
Sevgili themediator nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama bir söz var: sakın kendinden daha sorunlu biriyle onu düzeltirim mantığıyla evlenmeyin,O ben hasta olduğumda ilgileniyor. Ama sanki benim kadar değil. Mesela şuan yatak döşek yatıyorum hastayım. Ama o izinde başka şehirde.
Burdaki insanların eleştirdiği şekilde takıntılı ve memnuniyetsiz olduğuma inanıyorum. Sanırım daha sorunlu olan benim. Bilmiyorum ki kafam çok karışıkSevgili themediator nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama bir söz var: sakın kendinden daha sorunlu biriyle onu düzeltirim mantığıyla evlenmeyin,
Ben kararliyim vaz geçireceğim evlendirmeyeceğim seni.
Çünkü geceleri kan şekeri düştüğünde ona bakacak bir annesi bir bu arkadaş varAdam problemli desenize. Bu adam neden bir dag başında tek başına yaşamıyor ki...
Bizde eşimle evlenmeden önce 1 sene aynı evde kaldık. Evlenince şuanki gibi olmayacağına emin olabilirsiniz. Evlenir evlenmez değişip her iki tarafta değişik Bi ciddiyete bürünüyor :) evlenmeden önce öğrenci evi modundaydık. Bence tadını çıkar çünkü özleyeceksin muhtemelen o bekar hayatını. Sende kasma bence sende sal evlenene kadar. Aile falan diye takılma bence o evlenince kendiliğinden oluşacak zaten.İzin konusundan dolayı vazgeçecek değilim arkadaşlar. Mesele şu ailelerde izinler beraber geçirilir. Ben adamın aile kavramıyla ilgili sıkıntılı olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. Benim endişem bu. Elbette izne gitti diye ağzımı açıp bir şey demedim. Gitmese kendim yollardım zaten başımı bekleyecek değil. Ayrıca asla özel hayatına, arkadaşlarına vs karışan bir insan da değilim. Yani göbeğimiz bir kesilmiş gibi dolaşmıyoruz.
Ama birlikte sofraya oturmama, ben okuldan geç gelince beklememe, ben yemek hazırlayıp bekleyince bazen oturmamak, ben yemek hazırlarken çöplenip sonra sofraya oturmamak gibi benim ailemde görmediğim garip bulduğum şeyler var. Mesela çoraplarını ortaya atmamasını, evi arkamdan dağıtmamasını kaç kez söyledim artık dikkat etmeye başladı ama bunu fedakarlık olarak görüyor. Rahatça dağıtmayı özlemiş laf sokuyor bir de. Ben bunlardan endişeliyim.
Bana öyle gelmedi ama yine de sen bilirsin.Burdaki insanların eleştirdiği şekilde takıntılı ve memnuniyetsiz olduğuma inanıyorum. Sanırım daha sorunlu olan benim. Bilmiyorum ki kafam çok karışık
Cinselliği yaşamak değil de yaşama şekline takıldım galiba haklı olabilirsinizBana öyle gelmedi ama yine de sen bilirsin.
Ne kadar modern olduğumuzu iddia etsek de sonuçta Türk kızıyız. Evlilik öncesi cinsellik yaşadığımız kişiden beklentilerimiz artıyor. Sen sevgilinle cinselli yaşamasaydın bu konuya bu kadar takılmayıp kadınlar kulübüne böyle bir konu açmayacaktın.
5 ya da 6 kez konuştum. Her seferinde bana hak verdi. Aile ortamı olmadığınıve 6yıldır tek yaşadığını bunları o yüzden bilmediğini, benim öğretmemi istedi. Ama sonra 2 3 hafta herşey iyi yine başa dönüyoruz. En sonda tartıştık ben patladım iyice. Tamam ben mükemmel değilim ama sen de değilsin. Ben seni böyle kabul ediyorum sen de beni neden olduğum gibi kabul etmiyorsun dedi. Senin de hataların oluyor ama hayati şeyler değil ben dile getirmiyorum sen de böyle yap dedi
Yaptıklarını bu kadar sorguluyorsan o sana iyi gelmiyor demektir. Hayatı bi kere yaşıyorsun. Çözümü ara ve ne kadar zor olursa olsun,çözüme uy. Bir gün üzülürsün ama bin gün üzülmezsin. Bana herşey tek taraflı geldi bu arada. Tabi ben aslında olanları görmüyorum.O ben hasta olduğumda ilgileniyor. Ama sanki benim kadar değil. Mesela şuan yatak döşek yatıyorum hastayım. Ama o izinde başka şehirde.
Bir kere de yarın doktora gideceğim demiştim. Ertesi gün ne oldu neden gittin diye sormadı bile mesela. Ama unutkan biri unutmuştur diye ses etmedim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?