- Konu Sahibi socialscientist
-
Gelmiyor çünkü evlenince eşi oluyorsunuz eskisi gibi kafasına göre planlar yapamaz . Eşimle evlenmeden önce günlerce süren bisiklet turlarına gider arkadaşlarıyla kamplara giderdi evlendik ben kisitlamiyorum ama eşim beni bırakıp da gitmiyor . Çünkü sorumluluğu var benim ona karşı onun bana karşı .Gelmiyor sorun burda
Ama sizin izniniz yokmus onun var..ayruca daha yeni basladiysaniz 1 yil dolmadan izin kullanamayacaksiniz..sizi beklememesi bana son derece normal geldi..cinsel sorununuza bir sey diyemem. Bunun kararini siz vereceksiniz ozeliniz bu sizin mutlu degilseniz devam etmek zorunda degilsiniz bir ömür gececek..ama izin konusu fazla abarti..Ailesine birlikte gitmek istemiyorum iznimizi aynı anda kullanmak istiyorum. Ama izinde onun ailesi uzakta olduğu için genelde oraya gideriz kendilerini de çok severim. O yüzden birlikte giderdik dedim
Günde 3 saat uyuyorum gayet yoğunum. Aynı anda birden fazla şey düşünebilecek kapasitedeyim şükürSiz arastirma gorevlisi olarak yeni atandiniz henuz yogunluk yok sanirim. Ben ar gor iken boyle sacma detaylari dusunup takinti yapacak zamani hic bulamiyordum. Umarim yakin zamanda akademinin yogunlugunda bu ayrinticiliginizi ve mukemmeliyetciliginizi arastirma-gelistirmeye kullanarak, erkek arkadasiniza izdirap olmak yerine vatana millete katki saglarsiniz.
O zaman erkek arkadasiniza sabir diliyorum.Günde 3 saat uyuyorum gayet yoğunum. Aynı anda birden fazla şey düşünebilecek kapasitedeyim şükür
Yorumunuz çok faydalı oldu teşekkür ederimO zaman erkek arkadasiniza sabir diliyorum.
Anlatabildiklerimiz karsinin anlayabildigi kadardir sizin de bildiğiniz gibi. Mutluluklar diliyorum takıntılı ve mükemmeliyetçi hayatınızda.Yorumunuz çok faydalı oldu teşekkür ederim
5 ya da 6 kez konuştum. Her seferinde bana hak verdi. Aile ortamı olmadığınıve 6yıldır tek yaşadığını bunları o yüzden bilmediğini, benim öğretmemi istedi. Ama sonra 2 3 hafta herşey iyi yine başa dönüyoruz. En sonda tartıştık ben patladım iyice. Tamam ben mükemmel değilim ama sen de değilsin. Ben seni böyle kabul ediyorum sen de beni neden olduğum gibi kabul etmiyorsun dedi. Senin de hataların oluyor ama hayati şeyler değil ben dile getirmiyorum sen de böyle yap dediSelam,
Anladığım kadarıyla içine sinmiyor. Linkini verdiğin yazıyı da okudum. Benim için de cinsellik önemli. İlişkinin belirleyici noktalarından biri benim için. Bunu çözebilirsiniz. Onunla daha önce konuştun mu bu konuda?Ne bileyim birlikte araştırıp yeni şeyler denemeyi düşündünüz mü? İlişkinin geneli için iki seçenek var: Ya ayrılırsınız,ya da meseleleri konuşup orta yol bulup birlikte kaliteli zaman geçirirsiniz. İçinden şu an gelmiyordur belki ikincisi anlıyorum. Bu şeye benziyo. Güzel bi vücuda özenip diyet yapmaktan kaçınmaya. Çünkü o kişi bu vücuda kavuşacağına inanmıyo.(neyse fazla uzattım)
Kusura bakma ama ne demek yani. Sen de böyle yap ne demek. Sorun oluyo ki söylüyoruz di mi çok saçmalamış. Kızmazsan bana göre bu ilişki yürümez. Evliliğe dökülse bu mutlu olacağına inanıyor musun? Ben açıkçası önceki konularından bunu anlıyorum. Diyebilirsin ki "neden olmasın iyi bi insan". Herkes iyi canım benim. Önemli olan frekansına yakın birini bulman. Düşün istanbuldan erzuruma gidiyorsun.(1300 km diyim bi gözüm korksun5 ya da 6 kez konuştum. Her seferinde bana hak verdi. Aile ortamı olmadığınıve 6yıldır tek yaşadığını bunları o yüzden bilmediğini, benim öğretmemi istedi. Ama sonra 2 3 hafta herşey iyi yine başa dönüyoruz. En sonda tartıştık ben patladım iyice. Tamam ben mükemmel değilim ama sen de değilsin. Ben seni böyle kabul ediyorum sen de beni neden olduğum gibi kabul etmiyorsun dedi. Senin de hataların oluyor ama hayati şeyler değil ben dile getirmiyorum sen de böyle yap dedi
İsterdim tabiki. İyi bir insan olmasının yanısıra çocukluk aşkım o benim. seviyorum da yani. Mutlu olalım isterimKusura bakma ama ne demek yani. Sen de böyle yap ne demek. Sorun oluyo ki söylüyoruz di mi çok saçmalamış. Kızmazsan bana göre bu ilişki yürümez. Evliliğe dökülse bu mutlu olacağına inanıyor musun? Ben açıkçası önceki konularından bunu anlıyorum. Diyebilirsin ki "neden olmasın iyi bi insan". Herkes iyi canım benim. Önemli olan frekansına yakın birini bulman. Düşün istanbuldan erzuruma gidiyorsun.(1300 km diyim bi gözüm korksun) Bir karavandasınız. Onunla yolculuğa çıkmak nasıl olurdu? Onunla yola çıkmak ister miydin?
Sorun şu ki onun bir aile düzeni olmamış. Annesi babası ayrı, kötü şeyler yaşamışlar. Hep bi aile ortamı özlemini dile getirir çok özenir benim aileme. Bu sebeple ben de ailem de ona aradığı sıcaklığı verme çabasındayız. Kendisi de bu konuda sıkıntılı olduğunu kabul ediyor, bana hak veriyor. Bunları yapmayıp onun istediği gibi yapmayı da denedim. O zaman da artık beni sevmiyor musun, ilgin azaldı vs deyip üzüldü. Arada kaldım ben de ne yapacağımı şaşırdımDiğer konunuzu da okudum ve şunu demek istiyorum her ailenin dinamikleri farklıdır. Sizin aileniz böyledir , onun ailesi öyle. Önemli olan sizin yeni bir düzende aile kurmanız. Tabi ki o da doğup , büyüdüğü yaşam tarzından tamamen kopamaz. Ama insanlar farklılıklarıyla bir bütündür. Bence kabullenemeyecekseniz ayrılmalısınız.
Aile olamamış biri çok zor aile kuruyor. Tecrübe ile sabittir.Sorun şu ki onun bir aile düzeni olmamış. Annesi babası ayrı, kötü şeyler yaşamışlar. Hep bi aile ortamı özlemini dile getirir çok özenir benim aileme. Bu sebeple ben de ailem de ona aradığı sıcaklığı verme çabasındayız. Kendisi de bu konuda sıkıntılı olduğunu kabul ediyor, bana hak veriyor. Bunları yapmayıp onun istediği gibi yapmayı da denedim. O zaman da artık beni sevmiyor musun, ilgin azaldı vs deyip üzüldü. Arada kaldım ben de ne yapacağımı şaşırdım
Onu bir puzzle gibi düşününce o yaptığı tek uymayan parça diyebilirim.Bu konuda bir sıkıntı yok. Geçen bayram evli olmama rağmen farklı yerlere gittik eşimle.
Diğer konuyla ele alacak olursak;
Beni seviyor, çok iyiyiz, tem uyumu falan her şey güzel gibi anlatmmisin ama bence çok garip bir ilişki. Böyle özel bir şeyi seni zorlaması, sonra sen uyurken devam etmesi mide bulandırıcı. Muhtemelen bu konu sende travma oluşturmuş ve takıntılara sebep olmuş.
Sen bilirsin ama sevgilin evlenilebilecek biri gibi gelmedi bana.
Bakın bunu kabul etmesi bile çok büyük bir hamle. Hem nişanlınız konuşunca anlaşılacak bir adama benziyor.Sorun şu ki onun bir aile düzeni olmamış. Annesi babası ayrı, kötü şeyler yaşamışlar. Hep bi aile ortamı özlemini dile getirir çok özenir benim aileme. Bu sebeple ben de ailem de ona aradığı sıcaklığı verme çabasındayız. Kendisi de bu konuda sıkıntılı olduğunu kabul ediyor, bana hak veriyor. Bunları yapmayıp onun istediği gibi yapmayı da denedim. O zaman da artık beni sevmiyor musun, ilgin azaldı vs deyip üzüldü. Arada kaldım ben de ne yapacağımı şaşırdım
Söyledikleriniz de haklısınız. Benim sabrım çabuk taşıyorBakın bunu kabul etmesi bile çok büyük bir hamle. Hem nişanlınız konuşunca anlaşılacak bir adama benziyor.
Her şey bir anda olmaz ki . Biraz sabır , biraz zaman lazım. Siz bana çok fevri geliyorsunuz. Böyle yaparsanız kimseyle anlaşamazsınız ki. Yapmayın bu kötülüğü kendinize . Kimse 4 4lük değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?