Ben mevzuyu anladım.Adam sana kendini iyi hissettirecek bir samimiyet vermiyor ve senin ruhunda bunu algılıyor.Ruhunda eksik kalan bir yan var.Ve bu erkek açısından geri alınması zor bir durum.Kaba tabirle adam sermiş..Cinselliğide tatmış artık ve bundan sonrasında seni ruhsal anlamda aç bırakmayada başlamış.Sen hissesiyorsun ama elle tutulacak sebep bulamıyorsun.Eksik var birşeylerde.Bu adam sana o istediğin doyumu ileride de az verecek.Çünki ruhu böyle.Biraz modu kopuk.Evlendiğin zaman sen daha fazla tırmalayan biri haline geleceksin o ruhundaki eksiği kapatmak için ama adam daha kopuk olacak.Sen talep eden o ise daha bencil hale gelen bir tip olacak.Tecrübelerime göre bu durum geriye evrilmez.Sana şımarıksın derdim belki ama ne demek istediğini çok iyi anladığım için demeyeceğim.Akşam yemeğini lüx sayan oturup konuşmayı sevmeyen bir adamla evlenince paylaşımlarınız daha heyecansızlaşacağa benziyor şu yalnız izne gitme olayından sonra.Üzgünüm çizmek istediğim tablo bu değildi ama bu malzemeden heyecanlı süper bir iletişim,doyurucu ve ruhuna hitap eden bir profil çıkmıyor