Evlenmeli miyim acil yardim lutfen

Evelny ruth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
55
56
38
Kac zamandir yazmak istiyorum 2 yillik bir iliskim var..ilk zamanlar iyiydik ama simdi en ufak birseyde bagiriyor agir laflar ediyor ben muhendisim o sanatci ama is bulamadigi icin bi firmaya isci olarak girdi calisiyor.onceden asla takmadim sevgi varsa olur ama mesela yolda yururken sana yurumeyi ogretemedim diyor gulme erkekler ustune alinir diyo tanistigimizda kadin haklari oyle boyle kultur edebiyat iste anlatiyordu allahim ne guzel insan demistim ama ise girince durmadan senin yuzunden senin icin yapiyorum senin icin calisiyorum benim yaptigim birsey de yok bekliyorum evlilik icin aileme karsi paramiz olsun biriksin evleniriz diye. Ama bana hep sen nankorsun diyor. insan kendisi icin calismaz mi yani anlayamiyorum bagir cagir hep artik ne yapacagimi bilemedim sorun bende mi diyorum ama ben ona asla kotu bir soz etmedim o bana neler neler diyo kisiligime hakaret ediyo olay buyumesin diye susuyorum sonradan icimi doktum yazdim anlattim daha da kotu laflar soyledi beni cildirtiyorsun senin yuzunden boyleyim diyo artik ne yapmaliyim

Ohooo evlensen daha neler neler söyler bırak gitsin erkekmi yok düzgün birini bulur evlenirsin

Bence de bununla evlenme şimdi böyle davranıyorsa ileride neler yapmaz. Herkes kendi hayatı ve kurmak istediği aile için çalışıyor senin gözüne sokmasi çok anlamsız bence evlenince değişmez her aldığını yaptığını senin için yaptım deyip durur

Kompleks yapmış ondan.
Senin olanagın hep daha fazla olacak ve adam bunu bildiği için sürekli ezmek isteyecek seni..Korkuyor çünkü onu ezmenden gardını alıyor hep artı kendi kaderine kızgın...Sen ne yapsan ne desen faydasız o kompleks geçmez malesef...

2 yılını boşa harcamışsın daha da fazla harcamadan ayrıl ve denginle mutlu oş

En basta bi erkek olarak zaten hep calismasi gerektigini bilmeyip senin icin calisiyorum diyosa ondan adam olmaz. Napcakmis sen olmasan o haliyle ana baba sirtindan mi gecincekmis. Aman sakin evlenme hayatini yakarsin.

Bu nasıl bir tiptir yahu?
Anlaşılan sana zor katlanıyorum demeye getiriyor. Boşversene sen.
Bunun ile yola devam etmen taraftarı değilim.

Gerçekten konpleks yapıyor. Her zmana bunolur ama şu an senden düşük rütbede iş yapıyorsa bir seviye farkı varsa iş konusunda bilr konplekse giriyorlar. Şimdiden senin için senin yüzünden demeye başladıysa evlendiğinde çocuğunuz olduğunda tüm başarısızlıklarını sorunsuzluğuınu size yükleyebilir.
Ama neden değiştiğinin cevabını da arayabilirsiniz son kararı vermeden önce

canım bence hiç evlenme bu adamla kaç kurtar kendini senin yüzünden senin için çalışıyorum ne demek evlilik düşünülecekse ortak yapılır sevgiyle yapılır herşey sanki başkasıyla evlense yapmayacak seni suçluyor bu adamın kahrı çekilmez benden söylemesi

Back
X