EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

ozaman 32 yaşında olanı neden evine kadar soktun..
sanayiciye karşı birşeyler hissediyorum. yanıma yakıştırıyorum desen neysede, arabası var arabasını sürcem demek ne demektir
bence ikisindende uzak durum.. sakince kafanızı dinleyin..
kimseye ümit vermeye hakkınız yok.. gün olur devran döner demek istiyorum ama malesef benim arkadaşım 4 kişi hemen hemen beraber denedi ve şuan evli, mutlu, huzurlu.. sadece şaşırıp kalıyorum ben dürüstlük abidesi hala yanlızım

şimdi,şurada biri konu açsa ve çıktığım adam hem benle görüşüyor hatta beni istemeyede geldi ama öğrendiğime göre birde maddiyatı çok iyi bir kızlada görüşüyormuş dese, burada o adamı yerden yere vururduk değilmi..
fark ne şimdide bu kadar yumuşak yorumlar yapıyoruz.
hadi diyeyim ben çünkü konu açan hemcinsimizde ondan

sanayici,seni istemeye geldiklerinde yok muydu piyasada ?
hayır aklında biri varken nasıl istemeye gelmelerine göz yumuyorsun
sınavda iki seçenek arasında kalmadın cnm
iki insanında güzel hislerini soru çözer gibi değerlendiriyorsun.
bence sen ikisinin de yakma başını.

başkası istedi diye evlenme kendin istedin diye evlen,aranızda az çok çekim varsa onun vicdanına güveniyorsan en önemlisi hata yapınca özür diliyorsa bir daha hatasını tekrarlamıyorsa. çok anacı değilse

Bence ikisiyle de evlenme, sen ikisini de sevmiyorsun sadece belirli özellikleri için tercih yapmak istiyorsun. Böyle olunca ne olacak ki?

Esimle aramizda 14 yas var birde minyonum yasimi hic gostermem. Devlet kurumlarinda babammi zannedenler olmadi abimmi hic sorun degil bu ( esim oldukca dikkat cekicidir) bunu onemseme derim. Gercekten seni davranislariyla hangisi mutlu edebilir ona karar ver. Araba falan hikaye once mantigini kullanmalisin

Konu sahibi iki arada bir derede neden evlenmek zorunda olduğunu yazdı mı? Bir ara çok yoğundum giremedim konuya.

Iki tane bulmak için illa guzel olmak gerekmez zaten

Hüssamın sonradan tipine takarsın..
Sanayicide araba alacakmış.
Gel sen vazgeç bunlardan.
Önümüzdeki maçlara bakalım mantığı olsun..

Evlenmek alışveriş yapmak gibi değildir. Mesela bunu mu alsam yoksa bunu mu demek gibi. Siz aynen öyle anlatmışsınız. Aşık olursunuz, seversini, iyi vakit geçirirsiniz, maddi manevi olarak birbirinizi tamamlarsınız ve evlenirsiniz. Hele evleneyim mi evlenmeyim mi diye tereddütteyseniz evlenmeyin. İnsanın evleneceği adam karşısına çıkınca, hiç tereddütte kalmıyor çünkü, işte bu adam benim olmalı diyor

Sırf namazını kaçırmıyor diyede evlenilmez herhalde..
Hani sevgi saygı duygular...

25 yaşına gelmişsin, kiminle evleneceğini bize mi soruyorsun?
Sahi sen 25 yaşında olduğuna emin misin? 15 olmasın?

ben de aynen senın gıbı;eşimle aramızda 4 yaş olmasına ragmen sankı 10 yaş varmıs gıbı yanında duruyorum.ılk başlarda sınır oluyodum ama sonra ooo aldın çıtır hatunu,senden ballısı yok demeye başladım. :)

emın ol eger kafan uyuyorsa ve en onemlısı aılenın ıcıne sınmısse kabul et derim.otekı de yakısıklı erkek olmuş,sanayıcı olmuş sakın umursama. ama şu da var yan yana gelince için gitmıyorsa o iş uzun surmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…