EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

İlk konuda böyle demiş sonrada dinine bağlı dinimi rahatça yaşarım demiş. Durumdan hiçbir şey anlamadım zaten bir yanda Hüseyin bir yanda sanayici.

hüseyinle ilgili diğer konuyu okuyunca hüseyinde de iş yok bence evliliğe inanmayan kadınlara güvenmeyen biriymiş namazcı niyazcı olsa ne olur yani.

sen şimdi bir onla bir bunlamı takılıyorsun, anlamadım ben

Sen hüseyine aşık bile değilisin.
Neden ewleniyosun aşık olmadığın adamla ???

Ben olayları neden algılayamıyorum acaba?
Sizi istemeye geldiler değil mi? İstemeye geldikten sonra neden başkalarına bakıyorsunuz? Bu sanayici vatandaş sizin bir nevi başınızın bağlı olduğunu bilmiyor mu?
Ayrıca tip önemli elbette ama ilk kriter olmamalı bence. Baktığınızda "ne çirkin adam" diye düşünmüyorsanız sorun yok.

Öyle evet.

Yani bence bizim kız 19 yaşında olaraktan yanında Brad gibi birini taşısa yeter gibi geliyor bana.

19 yaşında namazında niyazında brad tipli kıvanç kaslı.. yüzünde sanayinin yağı kiri.. 0,5 litrelik şişeden su içerken ağzının kenarlarrından dökülen su zerreci.. ayy

Evettt,boşanır yakında nasılsa

Hatunu görmüşsünüzdür paparizlerde; öyle adamın çıktığı onlarca çıtır gibi de değil, yaşı olan olgun bir kadın. Clooney buna 3 kez çıkma teklif, 3 kez red etmiş . Helal tekrar bacıma, kariyer karizma tam, Clooney çapkını da dize getirmiş...önce süründürmüş sonra yüzüğü taktırmış.

Bak canım. Sana bir tavsiye (Ben de aynını yaptım) Yaşı asla sorun olmamalı. Önemli olan efendiliği... Beni de çok isteyen, öok yakışıklı çocuklar vardı ama ben en çirkinini seçtim. Çünkü en efendi, en dindar olanı oydu. Ve şimdi gerçekten çok mutluyum. Keşke benim eşimin de yaşı benden büyük olsaydı. Aynı yaşız. Büyük erkekler kendinden yaşça küçük kadınlara daha çok değer veriyorlar. Teyzemin eşi kendinden 8 yaş büyüktü. Bugüne dek gördüğüm en mutlu çift onlardı. Teyzeme bebek gibi davranır el üstünde tutardı. (Eniştem şehit oldu bu arada) Önemli olan dindar olması. Eğitiminin iyi olması. Benle kocama da herkes garip garip bakıyor ama aldırış etmiyorum. Çünkü ben evimde çok ama çok mutluyum. Önemli olan da bu bence...

Hain corc,kaptı taş gibin hatunu tabi,o yüzük çıkar parmaktan az kaldıııı

İlle de evlenmen mi lazım.Bu nasıl bir düşünce yapısı.Biri hoşlanıyor bi kaç kez buluşuyorsunuz tipinden pek haz etmiyorsun bir başkası senden hoşlanıyor.Arabasını da evlendikten sonra sana verecekmiş o çok seviyor o çok hevesli...acaba hangisiyle evlensem
Valla evlilik çocuk oyuncağı olmuş.

19 yaşında namazında niyazında brad tipli kıvanç kaslı.. yüzünde sanayinin yağı kiri.. 0,5 litrelik şişeden su içerken ağzının kenarlarrından dökülen su zerreci.. ayy
Kızma ama bu da olmamış şimdi. Aslında niyetinin küçümsemek olmadığını düşünüyorum. Ben yanlış kelime kullanımından kaynaklı yanlış anlaşılmaları vurguladım.

Yoksa sanayide çalışan da insan. Ekmek parasını helal kazandıktan sonra haram kazanan para babasından daha makbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…