Son 7-8 aydır ben Hüseyin'e karşı inanılmaz yoğun hisler beslemeye başladım aslında başından beri vardı ama itiraf edemiyordum kendime bile çünkü o kadar zıttız ki birbirimize karşı ..Mesela o kapalı bir bayanla evlenmek ister ailesi annesi babası kapalı bir gelinleri olsun isterler ama ben açık biriyim.
demi yaniii.Hüssamın sonradan tipine takarsın..
Sanayicide araba alacakmış.
Gel sen vazgeç bunlardan.
Önümüzdeki maçlara bakalım mantığı olsun..
demi yaniii.
sanayici deyince insanın aklına patron adam geliyor.
Öyle evet.Ufak sanayici demekki,sanayide kaporta işi öyle okudum..
Öyle evet.
Yani bence bizim kız 19 yaşında olaraktan yanında Brad gibi birini taşısa yeter gibi geliyor bana.
Clooney'mi? Yaw onu da kaptılar yaa, helal hatuna .George'yi almasında yeter..
Öyle evet.
Yani bence bizim kız 19 yaşında olaraktan yanında Brad gibi birini taşısa yeter gibi geliyor bana.
Clooney'mi? Yaw onu da kaptılar yaa, helal hatuna .
Evettt,boşanır yakında nasılsa
Bak canım. Sana bir tavsiye (Ben de aynını yaptım) Yaşı asla sorun olmamalı. Önemli olan efendiliği... Beni de çok isteyen, öok yakışıklı çocuklar vardı ama ben en çirkinini seçtim. Çünkü en efendi, en dindar olanı oydu. Ve şimdi gerçekten çok mutluyum. Keşke benim eşimin de yaşı benden büyük olsaydı. Aynı yaşız. Büyük erkekler kendinden yaşça küçük kadınlara daha çok değer veriyorlar. Teyzemin eşi kendinden 8 yaş büyüktü. Bugüne dek gördüğüm en mutlu çift onlardı. Teyzeme bebek gibi davranır el üstünde tutardı. (Eniştem şehit oldu bu arada) Önemli olan dindar olması. Eğitiminin iyi olması. Benle kocama da herkes garip garip bakıyor ama aldırış etmiyorum. Çünkü ben evimde çok ama çok mutluyum. Önemli olan da bu bence...Merhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..
Hatta dedem mutlaka kabul et dedi..
Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..
Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyin çok iyi biri..
Sizce ne yapmalıyım özellikle evli bayanlar yorumlar mı(
Hatunu görmüşsünüzdür paparizlerde; öyle adamın çıktığı onlarca çıtır gibi de değil, yaşı olan olgun bir kadın. Clooney buna 3 kez çıkma teklif, 3 kez red etmiş . Helal tekrar bacıma, kariyer karizma tam, Clooney çapkını da dize getirmiş...önce süründürmüş sonra yüzüğü taktırmış.
İlle de evlenmen mi lazım.Bu nasıl bir düşünce yapısı.Biri hoşlanıyor bi kaç kez buluşuyorsunuz tipinden pek haz etmiyorsun bir başkası senden hoşlanıyor.Arabasını da evlendikten sonra sana verecekmiş o çok seviyor o çok hevesli...acaba hangisiyle evlensemMerhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..
Hatta dedem mutlaka kabul et dedi..
Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..
Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyin çok iyi biri..
Sizce ne yapmalıyım özellikle evli bayanlar yorumlar mı(
Kızma ama bu da olmamış şimdi. Aslında niyetinin küçümsemek olmadığını düşünüyorum. Ben yanlış kelime kullanımından kaynaklı yanlış anlaşılmaları vurguladım.19 yaşında namazında niyazında brad tipli kıvanç kaslı.. yüzünde sanayinin yağı kiri.. 0,5 litrelik şişeden su içerken ağzının kenarlarrından dökülen su zerreci.. ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?