Hemen kaçayımHemen.
Deli misin tabii ki hemen kac. Durdugun hata.Hemen kaçayım
Okulunu bitirmeden sakın böyle bişey yapma, sakın sakınMerhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Size öyle geliyor.Herşeyin üstesinden gelebiliriz.
Ailesi beni biliyor birlikteliğimizi onaylıyor. Ailesinin mermer ocakları var. Kendisine ait şuan aktif olamayan bi ocağı ver sevgilimin.erkek arkadasinin ailesi seni istiyor mu peki?
erkek arkadasinin maddi durumunun iyiligi kendi calistigi icinmi yoksa ailesindenmi geliyor
Bende bundan korkuyorum bize kolau görünüyor uzaktan galibaSize öyle geliyor.
ozaman esinin degil ailesinin durumu iyi bu demek oluyorki aileye bagimli yasayacaksinizAilesi beni biliyor birlikteliğimizi onaylıyor. Ailesinin mermer ocakları var. Kendisine ait şuan aktif olamayan bi ocağı ver sevgilimin.
19 yaşındasınız
Sevgilin kaç yaşında 20 mi
Maddi sımıntımız yok dediğiniz aileden alınan harçlıklar herhalde.
Üniversite okuyanı böyleyse okumayanı nasıl olacak hiç bilemedim ben.
Evlilik kaçmak kurtulmak için yapılmaz. Bir şeyler edinilmiştir, ayaklar üzerinde dyrulmaya başlanmıştır. İki kişi karar verir ve evlenir.
Böyle olmaz sonu pişmanlık getirir
Yani aktif değil kendine ait olan ama isterse açıp çalıştırabilir kendi ailesinden bağımsızozaman esinin degil ailesinin durumu iyi bu demek oluyorki aileye bagimli yasayacaksiniz
yerinizde olsam bu sartlar altinda evlenmezdim burda cok goruyoruz kaynanamla kavga ettim parami kesti diyenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?