Ben zaten kaçıp evlenmekten yana olsam buraya başlık açıp konu üzerinde düşünmem kaçarım. Ailemi düşünüyorum önce evlensem bile okuluma devam edicem napar eder okurum zaten o da benim okumamdan yana. Burda sadece bana aunulan bir teklifi düşünmek tartmak için başlık açtım.
Tapusu ruhsatı diğer şeyleri ona ait bi dönem işletti zaten ama okul vs bıraktı kapattı. Haklısın yani bu durum çok hassas zaten ben öncelikle ailemi sonra da kendi başıma gelecekleri düşünüyorum. Aşk insanın gözünü kör ediyor benim göremediklerimi burda sizler görüyorsunuzcanim o mermer ocagini erkek arkadasina kim vermis ailesi
tapu erkek arkadasindaysa birsey diyemem
yapabilir olabilirlerle olmaz bi hayat kuracaksan yaptik oldu olacak
1 sene cok erken bir sure kaldiki yasin cok kucuk fikirlerin degismeye cok musait senin yasindakiler bir hafta birine asik olup aglarken obur hafta baskasina asik olabiliyorlar bu erkek arkadasin icinde gecerli
biraz daha sksan disini sanki hersey daha guzel olacak
HaklısınızHuzursuz bir ortamda yaşamak eminim çok zordur. Kan bağınız olsa bile bu kişilere ve ortama tahammül etmek zorunda değilsiniz. Ama bunun çözümü üniversite ikinci sınıfta hele hele 19 yaşında evlenmek değildir. Bölümünüzü bilmiyorum ama çok ağır bir bölüm değilse, yarı zamanlı bir iş bulup öğrenim kredisi de alarak evden ayrılın. Devlet yurduna geçin, çıkmazsa, arkadaşlarınızla ev tutun. Ama sakın bu yaşta ve okulu bitirmeden üstelik de kaçarak evlenmeyin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var ne yazık ki.
ben dayak yemedim hic diyebilirim buyuzden bu duygunun getirilerini bilemiyorum ama hepimizin ailesi uzerimize geldi yeri geldi bunaltti ve cogu hakliydi haklilarmişTapusu ruhsatı diğer şeyleri ona ait bi dönem işletti zaten ama okul vs bıraktı kapattı. Haklısın yani bu durum çok hassas zaten ben öncelikle ailemi sonra da kendi başıma gelecekleri düşünüyorum. Aşk insanın gözünü kör ediyor benim göremediklerimi burda sizler görüyorsunuz
Sakın ha sakın kaçma.
HAYATININ EN BÜYÜK HATASI olur.
Evet haklısınızben dayak yemedim hic diyebilirim buyuzden bu duygunun getirilerini bilemiyorum ama hepimizin ailesi uzerimize geldi yeri geldi bunaltti ve cogu hakliydi haklilarmiş
tabiki siddet gurur yapilacak hosa gitmeyecek bir mesele o ayri konu ama ebu yasta evlenmek dayak yemekten daha beter bir karar
sen kendini daha ailene karsi savunamiyorken elin ogluna elin anasina babasina nasil bukadar guvenebiliyosun kacacak kadar hemde ?
oku okulunu bitir isini al eline kendi ozgurlugunu kendin yarat baskalarinin verdigi ozgurluk ancak onlarin sana verdigi kadar olur
kendi ozgurlugunu kendin kazan olurmu
Evet haklısınız
Kendisi benden 1 yaş büyük o da okuyor. İşi şuan yok ama aktif hale getirebileceği bi mermer ocağı var
Ben kendisine de söyledim burda yazılanları yine de bi düşün değesevindim canım senin adına emin ol en dogru karar evliliği ertelemek
AnlıyorumOhooo para da yok yani... yahu ne zengin is adamlari 40 yilin uzerine is batiriyor da siz daha baslanmamis isten para gelecegine nasil emin oluyorsunuz? Genclik bu kadar mi kor? Madem oyle diyorsunuz gecsin aktif hale getirsin parayi kazansin sonra bi dusunun. Aktif hale gelse bile ev kiralamak esya almak gecinmek bir suru para. Cat diye elinize para mi gececek saniyorsunuz isler tikirinda olsa bile? Hayat sandigin kadar basit degil guzelim. Uzgunum, hayat acimasiz ve sen cok toysun. Sandigin gibi her seyin ustesinden gelebilecek degilsiniz cunku hayata dair bir sey bilmiyorsunuz. Inanin bunlari kotu niyetle degil gozunu acmak icin yaziyorum.
Bir diger senaryo;
Kac. Yarin burda siddet goruyorum hamileyim esim ihtiyaclarimi gormuyor konusu acacaksin. Maksimum 1 yil veriyorum kacarsan bu konu icin
Evet haklısınız gerçektenBak tatlım. Zor bir ailen olabilir. Ama önce okulunu bitir. Sonra bakarsın duruma.
Benden abla tavsiyesi kendi dengin birini bul. Okumuş görmüş geçirmiş. İşsiz sapsız adamla evlilik olmaz.
Yaşın küçük. Toysun. Ama parasızlık yüzünden ne konular okudum burda. Çoğu boşanmış.
Parayı bırak. Evlenipte eşinin sana vereceği üç kuruşa tamah edeceğine çalış kendi paranı kendin kazan.
Yarın öbür anlaşamadın mı 2 çocukla babanın evine bile sığamazsın.
Akıllı ol. Tecrübe bizden.
Kesinlikle haklısınSaçmalıyorsun malesef. Ben de düşündüm bu dediğini geçen yıl falan ama benimki hic olmazsa is güç sahibi. Ki ben yine de vazgeçtim. Evlilik kaçmıyor bir yere. Once okulu iliskimizi bi duzgun yurutelim degil mi? Kaçmak falan hangi devirdeyiz sen okulunu bitirip ayaklarinin uzerinde dur kimse hayir diyemesin kimse sıkıntı cektiremesin kimse hesap soramasın. Kaçmak çok acizce inan bana
Ben zaten kesinlikle olmaz dedim reddettim yine de bi düşün değerlendir dedi acaba o mu haklı diye açtım başlığıSaçmalıyorsun malesef. Ben de düşündüm bu dediğini geçen yıl falan ama benimki hic olmazsa is güç sahibi. Ki ben yine de vazgeçtim. Evlilik kaçmıyor bir yere. Once okulu iliskimizi bi duzgun yurutelim degil mi? Kaçmak falan hangi devirdeyiz sen okulunu bitirip ayaklarinin uzerinde dur kimse hayir diyemesin kimse sıkıntı cektiremesin kimse hesap soramasın. Kaçmak çok acizce inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?