- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Anladım önceden çok aşırı kıskançtı ama şuan öyle değil tekrar başlar mı kiBende 2012 iliskiye basladim esimle 2017 de evlndk 5 aydr evliyim evet huylari degisio nasil ne anlamda degisio daha cok sahipleniyolr artik onunsun die eski kiskancliklar bitiyor diger turlu huy degisikli olmadi mesela eger senin okulunnda bitmesni beklerse bekleyebilirsinz yani
her polis olanın hizmetçisi mi var? yapsın yemeğini.
hayattaki tek gayen evlenip bu adama yemek yapmaksa bırak okulu madem.
Neden çalışmanı istemiyor ?Zaten kendisi bana çalışma dedi yoksa ben düşünüyodum ama o istemeyince düşüncelerim de değişti
Bunlar parasız olan şeyler mi?Bunlar zaten evlenince olan hayallerimiz ama illa çalışmam mı gerekiyo ki
Ahah:)))) minnak kuzuyumYaşını göz önüne alarak yorum yapmam saçma olur. 21 yaşında ama elinde mesleği olan bir kız olsaydın eğer tabii ki neden evlenemeyesiniz derdim. Ancak önünde bitirmen gereken bir okul var. Evlilik aklının ucundan bile geçmemeli!
Sana evlendikten sonra çalışma diyen biriyle sakın ha sakın evlenme. Aşkından ölsen de evlenme. Sonra çok pişman olursun ama kimse sana yardım edemez.
Çalışmana gerek yok ben evime bakarım diyen adam gerçek hayatın farkında değildir diye düşünüyorum. Bırak adam da büyüsün sen de büyü. Daha çok erken ikiniz içinde. Gerçekten minnak bir kuzusun daha
23 de evlendim severek 4.5 yol flörtten sonra ve simdi pişmanım evlilik sandıgın gibi cok da güzel bir sey değilArkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Ne değişti23 de evlendim severek 4.5 yol flörtten sonra ve simdi pişmanım evlilik sandıgın gibi cok da güzel bir sey değil
Biz sevgililiğin son dönemlerinde de kavga etmeye baslamıstık o kadar yıldan sonra heyecan sınır olmuyor ve aileler işin içine giriyor yani evlilik güzel değil hiç tanımadıgın insanların kaprisi osu busu eşinde pasifse vay haline geneli bu yani ilgi alaka eskisi gibi olmuyorNe değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?