- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Ne güzel yazmışşınız. Tabiki gezsin tozsunHerkes gez toz diyor da kocayla gezilmiyor mu onu anlayamadım. Ben 24 te evlendim 3 yıldır görüşüyorduk aynı okulda. İyi tanidigimi düşündüm. mesleğimi elime aldım atandım ve üç ay sonra evliydim. Çünkü kocamdan uzak kalmaya dayanamıyordum onu ozluyordum. İyi ki evlenmisim. Birlikte gezip tozuyoruz birlikte yaşıyoruz her şeyi birlikte eve geç dönüyoruz birlikte uyukluyoruz akşamları... Keşke şartlar müsait olsa da daha erken evlenseymisim.
Ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Evlendikten sonra değişen adamlar yok değil mi var. Ama bunun erken evlenmekle geç evlenmekle ne ilgisi var? Böyle bir şey 30 yaşında da başına gelebilir. Eğer ikiniz de kendinizi hazır hissediyosaniz birbirinizi yeterince tanidiginizi düşünüyorsanız evlenin. Yine de tavsiyem okulunu bitir. sozlun polismis yeterince yardımı olamaz sana. Anne evindeki gibi rahat olamayacaksin ev işleri sana bakacak. Derslerinle ilgilenmekte zorlanirsin. Artık öğretmen ataması zor olduğu için de kpss çalış diyemeyeceğim anladığım kadarıyla pek de gözün yok. Yine de çalışırsan eşine de yardım etmiş olursun ileride çocuklarına da daha iyi bir gelecek hazırlamış olursun. İlla öğretmen olmak zorunda değilsin.
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Ergenlik libido vs ilgisi yok canım elini tutmaya çekinirim daha neyse sağol14 yaşında daha sivilceli ergenuslarken coşkun libidolarınız sonucu sevgili olduğun ve 7 senedir "konuştuğun" adama karşı hala "Benden soğur mu?" tereddütün varsa sen bu çocuğu hiç tanıyamamışsın yavrucuğum, zira o da seni tanıyamamıştır. Evlenirsen açacağın ikinci konunun "Boşanmak istiyorum ama 1 yıl henüz dolmadı ne yapmalıyım?" olacağından eminim.
Ergenlik libido vs ilgisi yok canım elini tutmaya çekinirim daha neyse sağol
30 yaşında evlenen de 40 yaşında evlenende 20 de evlenen de boşalabilir :) şans hayırlısı olsun teşekkrlerTut elini, niye tutmuyorsun ki? Asıl tutmaman saçma. Ergenlikte de normaldir, gençsiniz, seversiniz. Benim anlatmak istediğim o değil, alt metni iyi okumalısın. :)
30 yaşında evlenen de 40 yaşında evlenende 20 de evlenen de boşalabilir :) şans hayırlısı olsun teşekkrler
Ben burdan okuduklarımdan dolayı sordum gerçekten evlenince değişiyolar mı diye herkeste az da olsa mutlaka değişim olduğunu söyledi olmaması imkansız yani..yoksa tanımama değil ben tanımayı söz nişan oluncaya kadar ekletmek istedim samimi olmak istemedim şuan sözlüyüz ve bi sorun yok yavaş yavaş tanıyorumEvet de sizin olayda risk 2 kat daha fazla. Yaşınızı geri plana atarak düşünüyorum farz edelim 30 yaşındasın sevgilin de 32 olsun. Sen 7 senedir birlikte olduğun adamı daha tanımıyorsun, evlenirsek nasıl davranır davranışı değişir mi diyorsun hala. Kestiremiyorsun sana nasıl davranacağını, demek ki hala tam olarak birbirinizi tanımıyorsunuz. Yaşınız da geç değil, 40 yaşında falan olsan hadi dersin çocuk yapmak istiyorsan gecikme evlen diye ama sizde öyle bir şey de yok. Bu tereddütlerin ortadan kalktığı zaman evlilik düşünüyorsan düşün. Şu an evlenirsen yüksek ihtimalle boşanırsın.
ErkenArkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
cok buyuk bir ihtimal evlendikten belli bir sure sonra degisirArkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?