Evlenmem için erken mi sizce

Ne güzel yazmışşınız. Tabiki gezsin tozsun
Ama yanında aşık oldugun adamla gezmesi tozması daha güzel huzur verici değil midir
Birde uzaklarsa birbirlerinden daha zor onlar için yakın ilişki yürütenlerden farklı bi durum evlilik o yüzden daha mantıklı
Evlilik kötü bir şey gibi yazmış herkes
O zaman niye evliler :)

Son düzenleme:
İyi geçiniyorsanız evlen, büyüyünce fikirlerin değişir de anlaşamazsanız ayrılırsınız atla deve değil ya. 14 yaşında edinilen sevgili demek birlikte büyümek demek, gerçekten evlenmek istiyorsan evlen.

sadece düşün. tüm faturalar,doğalgaz, yemek,ütü işi eline ayağına bakacak. her ne kadar eş yardım etse de tüm sorumluluk sende. ay ben gerçekten çok korkuyorum evlenmekten bi kere daha ülke için ergin,yetişkin sayılalı 2-3 yıl olmuş devlet bile yeni seni adam olarak görmüş(lafım sana değil kendime) bilmiyorum lütfen rahat rahat seks yapmak içinse evlenme. karşındaki adam ne kadar maddi olanağı olsa da bir el sonuçta. büyümek lazım en azından ben öyle düşünüyorum. seninle yaşıtım arkadaşım şu anki tek düşündüğüm allahım ben de okuyayım, atanayım oluyor.tüm arkadaşlarım okurken ben çalışıyorum tabi şükür ediyorum ama kıskanıyorum da... lütfen düşün

Cook erken ben 23 yasinda isi gucu yoluna koymadan evlendim evliligimin ilk iki yiliyla ilgili cok pismanliklarim var keske biraz daha bekeyip herseyi yoluna koyup evlenseydim boyle olmazdi hala gecmisin sikintilari icimde cikmiyor.. esimle ilgili degil ama erken evlenmis olmakla ilgili cook pismanim ikiyil bekleseydim hersey daha farkli olurdu sen ayni hatalari yapma.. cok erken bence

14 yaşında daha sivilceli ergenuslarken coşkun libidolarınız sonucu sevgili olduğun ve 7 senedir "konuştuğun" adama karşı hala "Benden soğur mu?" tereddütün varsa sen bu çocuğu hiç tanıyamamışsın yavrucuğum, zira o da seni tanıyamamıştır. Evlenirsen açacağın ikinci konunun "Boşanmak istiyorum ama 1 yıl henüz dolmadı ne yapmalıyım?" olacağından eminim.

Evlen tabi boşver işi aşı.evlılık guzel karşılıklı anlayışla tabıkı bende senın gıbı kucuk yasta tanıştım okul bıtınce evlendim sonra iş olayını hallettım.4 yıldır evlıyım hıc pişman olmadımm

Ergenlik libido vs ilgisi yok canım elini tutmaya çekinirim daha neyse sağol

Tut elini, niye tutmuyorsun ki? Asıl tutmaman saçma. Ergenlikte de normaldir, gençsiniz, seversiniz. Benim anlatmak istediğim o değil, alt metni iyi okumalısın. :)
30 yaşında evlenen de 40 yaşında evlenende 20 de evlenen de boşalabilir :) şans hayırlısı olsun teşekkrler

Canım ben 20 yaşındayım ve evliyim eşinin sizi geçindircek türde durumu varsa yaş olarak normalsin bence. Ama okuyup meslek edinmek istiyorum dersen okulunu bitir derim. Her açıdan daha rahat olur yani

30 yaşında evlenen de 40 yaşında evlenende 20 de evlenen de boşalabilir :) şans hayırlısı olsun teşekkrler

Evet de sizin olayda risk 2 kat daha fazla. Yaşınızı geri plana atarak düşünüyorum farz edelim 30 yaşındasın sevgilin de 32 olsun. Sen 7 senedir birlikte olduğun adamı daha tanımıyorsun, evlenirsek nasıl davranır davranışı değişir mi diyorsun hala. Kestiremiyorsun sana nasıl davranacağını, demek ki hala tam olarak birbirinizi tanımıyorsunuz. Yaşınız da geç değil, 40 yaşında falan olsan hadi dersin çocuk yapmak istiyorsan gecikme evlen diye ama sizde öyle bir şey de yok. Bu tereddütlerin ortadan kalktığı zaman evlilik düşünüyorsan düşün. Şu an evlenirsen yüksek ihtimalle boşanırsın.

Ben burdan okuduklarımdan dolayı sordum gerçekten evlenince değişiyolar mı diye herkeste az da olsa mutlaka değişim olduğunu söyledi olmaması imkansız yani..yoksa tanımama değil ben tanımayı söz nişan oluncaya kadar ekletmek istedim samimi olmak istemedim şuan sözlüyüz ve bi sorun yok yavaş yavaş tanıyorum

Erken
Okulunu bitir işini bul
Sevgilin de calıssın
Doğru düzgün çalısın bir süre gecsın
Sevginiz hala devam ederse evlenin
İş hayatı insanları değiştirir

Canim atanip ögretmen olabilirsen ne mutlu sana
Bende ögretmenim
Evimin işini de yapiyorum cocugumu da büyütüyorum
Eşime de hergün ayri céşitli yemekler çikarabiliyorum
Hemde zorlanmadan
Engel degil yani

Bir boşanma durumunda kendini gecindirecek kadar maaşın olmadan evlenme bence. Dünyanın binbir türlü hali var ne de olsa. Evlenince erkekler bence şöyle değişiyor kötü bir huyu varsa o daha çok belirginlesiyor diyelim iyi bir huyu varsa o da daha iyi oluyor. Benimki mesela evlenmeden bekar evimin bile temizlik işine burnunu sokardı. Mutfakta da karisirdi. Şu anda çok daha fazla her şeyime fikir beyan eder bazen ufak tefek tartışırız. Evlenmeden önce de çok fedakar, empati duygusu yüksekti. Şimdi bu iyi huyları çarpı 4 oldu. Yani kötü huyun da etkisi çarpı 4 olacak. Bu şekilde kabuk edecek misin kendine sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…