- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Evet 2012 yılından beri görüşüyoruz sadece 1 kere ayrıldık yani 7 yıldır tanışıyoruz 6 yoldur sevgiliyiz14 yasinda mi sevgili oldunuz yani : ?
Evet cok cok erken evlenmeniz icin
Sana olan davranislari degisecek zaten evlilik sevgili olmakla ayni sey degilArkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında nişanlımpolis geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Alttan derslerim çok fazla okulum uzar evlendikten sonra bitirip meslek sahibi olmam 3 yılımı alır ama 10 11 yıl beklemek sorun olur mu kiCok cok erken hemde.
Okulunu bitir. İşine başla. Sonra rahat rahat evlenirsin
Evet 2012 yılından beri görüşüyoruz
Çalışmayı düşünmüyorumLütfen ekonomik özgürlük kazanana kadar bekle.
MinnK kuzu o kadar erken baslamasi iliskinin saglam oldugunu göstermez daha cocuktunuz ergendiniz.simdi biraz daha buyuk sosyal cevresi olan is hayatlari olan bireyler olarak farkli bakacaksiniz iliskiye.biraz kendine zaman tani ve erkek arkadasina.Evet 2012 yılından beri görüşüyoruz sadece 1 kere ayrıldık
Bilmiyorum ya değişecek önemsemicek diye korkularım var hiç öyle birisi değil benim kuruntularım da olabilir ama insan kötü oluyoOkulun bittiğinde evlenebilirsiniz bana göre erken değil
Benim de 4 yıllık ilişkim var okulları bekliyoruz
Çok mantıklı bi cevap oldu sanki düşünüp bulamadığım..çok teşekkür edermMinnK kuzu o kadar erken baslamasi iliskinin saglam oldugunu göstermez daha cocuktunuz ergendiniz.simdi biraz daha buyuk sosyal cevresi olan is hayatlari olan bireyler olarak farkli bakacaksiniz iliskiye.biraz kendine zaman tani ve erkek arkadasina.
Çalışmayı düşünmüyorum ama çalışmasam bile erken Yani en azından o kendini toparlasın demiEvet erken.
Ben 21 yasinda evlendim ama sartlarim seninkinden farkliydi. Calisiyordum zaten. Hayatimi yoluna koymustum duzenim belliydi.
Hele ki dugun ev esya falan filan kredi borc olayina girecekseniz cok erken. Bi okul bitsin. Ise gir. Rahatca ye ic gez toz biraz keyif yap cik yurtdisina miss gibi tatil yap.
Biraz birikim yap. Rahatca evlen.
Aileleriniz yapacaksa tamam polis maasiyla gecinirsiniz. Ama kredi borc kira vs odeyecekseniz gecim konusunda zorlanirsiniz. Ilk yillarinizi en guzel zamanlarinizi boyle harcamanizi tavsiye etmem.
Çok teşekkürler çok mantıklı bi cevap oldu çok haklısınÇok erken, çocuksunuz daha. 7 yıllık sevgililiğinizin 5 yılı çocukluk aşkı
Of çok ikilemdeyim zatenNe erkeni 'evde kalmışsın' zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?