Evlenmem için erken mi sizce

Özel değilse sorabilir miyim neden çalışmayı düşünmüyorsun?
O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa

O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa
Sakın ama sakın bir erkeği hayatının merkezi yapma.Abla tavsiyesi sana.Eş olacaksın özel hizmetlisi değil.

Gül gibi mesleğin var.Çalış paranı kazan.Ailen okutmuş sen emek vermişsin.Yazık değil mi.Çalışan kadın olup yine yaparsın yemeğini eşinin merak etme.Elindeki altın bileziği yarın ne olacağını bile bilmediğin bir adam için sakın harcama.Çalış kuzum mutlaka.

Sakin ama sakin!

Ne kadar cocuk oldugun iste burdan cikiyor.
Sakin hayatini kimseye adamaya.
Bak demedi deme; 25 yasina gelince burda konu acarsin
"Bunaldim. Kendimi taniyamiyorum. Beklentim bu degildi. Bu hayatta nefes alamiyorum"

Esin dunya iyisi de olsa melek de olsa...

Vizyonun bu kadar darken evlenme.
Buyu biraz. Hayallerin evde ev isi yapmanin cok otesinde olmali.

Bu dediklerime alinma olur mu?

Ama cok buyuk bir hatanin esigindesin. Bir abla tavsiyesi olarak gor.

Esim de ben de calisiyoruz. Olay yemek temiz ev falansa evde calisanimiz var. Alasini yapiyor zaten.

Hele ki aileden varliginiz yoksa allah askina napacaksiniz polis maasini? Al hepsini ver ev kredisine kiraya fatura. Otur evde butun gun hizmetcilik et.

Kendine bunu lutfen reva gorme.

Şimdilik duygusal dusunuyosun bambaska olacak hersey guven ablana oku çalis vazgecme sevgilinin kafasinada sokma calismak istemedigini

Sakın ama sakın bir erkeği hayatının merkezi yapma.Abla tavsiyesi sana.Eş olacaksın özel hizmetlisi değil.

Gül gibi mesleğin var.Çalış paranı kazan.Ailen okutmuş sen emek vermişsin.Yazık değil mi.Çalışan kadın olup yine yaparsın yemeğini eşinin merak etme.Elindeki altın bileziği yarın ne olacağını bile bilmediğin bir adam için sakın harcama.Çalış kuzum mutlaka.
:110: O şimdi bile hergün dışardan yemek yiyo düzeni yok çok üzülüyorum ondan bi tanısan çok iyi birisi hiç hatası olmadı bana karşı ben ona em iyisini yapmak istediğim için öyle düşünmüştüm ama bilemiyorum

ay bu nasıl mantık ya? o kadar düzenli hayat istiyosa o polis olmasaymış. kıza bak yahu öğretmenlik okumuş elin admaına hayatını adayacak bi de. neymiş yemekmiş. yahu senin işgal ettiğin kontenjana yazık madem öyle düşünüyosun.

koca kaçıyor mu? okul btmemiş alttan ders var iş güç yok. evlenmek niye? geçim sıkıntısı çekmeyiz diyosun bi de yani olay sadece para değil, olay ekonomik özgürlük.
Şuan bi düzeni yok yemek yapamıyo üzülüyorum ondan dolayı dedim evlenirsek düzene biner

ay bu nasıl mantık ya? o kadar düzenli hayat istiyosa o polis olmasaymış. kıza bak yahu öğretmenlik okumuş elin admaına hayatını adayacak bi de. neymiş yemekmiş. yahu senin işgal ettiğin kontenjana yazık madem öyle düşünüyosun.
Bu sizin görüşünüz sadece yemek değil o basit bi örnekti..ayrıca her kadın eğitim almalı çalışmasa bile çocuk yetiştirecek sonuçta

Bak bir ablan olarak yazıyorum benden sana kocaman bir hayat tavsiyesi;

kimseyi gerçekten kimseyi hayatının odak noktası yapma..

Kendine başkalarının maddi desteğine ihtiyacın olmayacağı bir düzen kur ve eğer evlenirsen eşin olcak kişi bu düzene katılsın, senin şartlarını karakterini duruşunu maddi bağımsızlığını bilsin, elin adamının çamaşırından yemeğinden sorumlu ev kadını muamelesi yaptırma kendine..

21 yaşında düşündüğün hissettiğin şeyler 25 yaşına gelince komik kalıyor.. Hayat okul iş evlilik de değil bu arada, daha o kadar küçüksün ki.. Çok şey var aslında sana anlatılması gereken, hepsini yazamam ama derim ki işine git öğretmen ol biraz gözün açılsın sonra olgun kafayla kararlar al, sakın sakın bu yaşta evlenme

Eşim atanmıştı benım okulu bekledık ünv bitti 22yaşımda evlenıp aılelerden başka şehire geldık. İş buldum hemen.Çocuk 2.5 sene düşünmedik bu sürede deli gibi gezdık eglendık,çocuğumuz 3yaşında tekrar calışmaya başladım bende ..erken bir yaştı ama ailelerden uzakta olup onların da gelıp gitmemesi bize avantaj oldu flört hayatı gibi yaşadık hep..kötü günler de gecırdık sağlık problemleri gibi ama birbirimize destek olduk , Eğer olgunsanız neden olmasın.

:110: O şimdi bile hergün dışardan yemek yiyo düzeni yok çok üzülüyorum ondan bi tanısan çok iyi birisi hiç hatası olmadı bana karşı ben ona em iyisini yapmak istediğim için öyle düşünmüştüm ama bilemiyorum
Güzelim ah ne kadar safsın.Kıyamam sana.Mutlaka iyi biridir.Ama ne iyiler gördük bir bilsen.Yine yaparsın en iyisini ama bunun için mesleğinden vazgeçme.Çok vurursun kafanı kuzum.Burdaki konuları oku.Melek erkekler nasıl bir anda değişiyor gör bak.

Seninki de illa değişir demiyorum tabi.Ama sen tedbiri elden bırakma.Önce kendin.Sonra başkaları.

Evlenmek için de bekle tatlım.Daha vakit var.Biraz daha olgunlaşın ikinizde.Seviyorsan,seviyorsa korkacak bişey yok.Beklersiniz.

Evlilik masallardaki gibi değil.O sorumluluğu almak için ikinizin de biraz daha olgunlaşması gerek.

Back
X