- 28 Aralık 2015
- 409
- 987
- 103
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
Özel değilse sorabilir miyim neden çalışmayı düşünmüyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksaÖzel değilse sorabilir miyim neden çalışmayı düşünmüyorsun?
Sakın ama sakın bir erkeği hayatının merkezi yapma.Abla tavsiyesi sana.Eş olacaksın özel hizmetlisi değil.O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa
O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa
Şimdilik duygusal dusunuyosun bambaska olacak hersey guven ablana oku çalis vazgecme sevgilinin kafasinada sokma calismak istemediginiO zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa
Sakın ama sakın bir erkeği hayatının merkezi yapma.Abla tavsiyesi sana.Eş olacaksın özel hizmetlisi değil.
Gül gibi mesleğin var.Çalış paranı kazan.Ailen okutmuş sen emek vermişsin.Yazık değil mi.Çalışan kadın olup yine yaparsın yemeğini eşinin merak etme.Elindeki altın bileziği yarın ne olacağını bile bilmediğin bir adam için sakın harcama.Çalış kuzum mutlaka.
Zaten kendisi bana çalışma dedi yoksa ben düşünüyodum ama o istemeyince düşüncelerim de değiştiŞimdilik duygusal dusunuyosun bambaska olacak hersey guven ablana oku çalis vazgecme sevgilinin kafasinada sokma calismak istemedigini
O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa
Şuan bi düzeni yok yemek yapamıyo üzülüyorum ondan dolayı dedim evlenirsek düzene binerkoca kaçıyor mu? okul btmemiş alttan ders var iş güç yok. evlenmek niye? geçim sıkıntısı çekmeyiz diyosun bi de yani olay sadece para değil, olay ekonomik özgürlük.
Pisman olursunZaten kendisi bana çalışma dedi yoksa ben düşünüyodum ama o istemeyince düşüncelerim de değişti
Bu sizin görüşünüz sadece yemek değil o basit bi örnekti..ayrıca her kadın eğitim almalı çalışmasa bile çocuk yetiştirecek sonuçtaay bu nasıl mantık ya? o kadar düzenli hayat istiyosa o polis olmasaymış. kıza bak yahu öğretmenlik okumuş elin admaına hayatını adayacak bi de. neymiş yemekmiş. yahu senin işgal ettiğin kontenjana yazık madem öyle düşünüyosun.
Göz önünde bulundurucamAmerika’yı yeniden keşfetmeye kalkma tavsiyeler kulağına küpe olsun tatlım![]()
Alttan derslerim çok fazla okulum uzar evlendikten sonra bitirip meslek sahibi olmam 3 yılımı alır ama 10 11 yıl beklemek sorun olur mu ki
Güzelim ah ne kadar safsın.Kıyamam sana.Mutlaka iyi biridir.Ama ne iyiler gördük bir bilsen.Yine yaparsın en iyisini ama bunun için mesleğinden vazgeçme.Çok vurursun kafanı kuzum.Burdaki konuları oku.Melek erkekler nasıl bir anda değişiyor gör bak.O şimdi bile hergün dışardan yemek yiyo düzeni yok çok üzülüyorum ondan bi tanısan çok iyi birisi hiç hatası olmadı bana karşı ben ona em iyisini yapmak istediğim için öyle düşünmüştüm ama bilemiyorum