Evlenmem için erken mi sizce

Biraz daha düşün canım en azından bi 23 falan ol . Ha ama ben hazırım diyorsan bir sey diyemem tabii ama 1 yıl bile olsa insanın fikirleri degisebiliyor

Şuan bi düzeni yok yemek yapamıyo üzülüyorum ondan dolayı dedim evlenirsek düzene biner

her polis olanın hizmetçisi mi var? yapsın yemeğini.

hayattaki tek gayen evlenip bu adama yemek yapmaksa bırak okulu madem.

Bak bir ablan olarak yazıyorum benden sana kocaman bir hayat tavsiyesi;

kimseyi gerçekten kimseyi hayatının odak noktası yapma..

Kendine başkalarının maddi desteğine ihtiyacın olmayacağı bir düzen kur ve eğer evlenirsen eşin olcak kişi bu düzene katılsın, senin şartlarını karakterini duruşunu maddi bağımsızlığını bilsin, elin adamının çamaşırından yemeğinden sorumlu ev kadını muamelesi yaptırma kendine..

21 yaşında düşündüğün hissettiğin şeyler 25 yaşına gelince komik kalıyor.. Hayat okul iş evlilik de değil bu arada, daha o kadar küçüksün ki.. Çok şey var aslında sana anlatılması gereken, hepsini yazamam ama derim ki işine git öğretmen ol biraz gözün açılsın sonra olgun kafayla kararlar al, sakın sakın bu yaşta evlenme
Çok teşekkür ederim bu sözler bile bakış açısı kazandırdı

her polis olanın hizmetçisi mi var? yapsın yemeğini.

hayattaki tek gayen evlenip bu adama yemek yapmaksa bırak okulu madem.
Benim için çok fedakarlık yaptı yüzeysel yazdım buraya ondan belki böyle söylediniz ya da aşktan gözüm kör oldu benim hiç kıyamıyorum ona :işsiz:

Şuan bi düzeni yok yemek yapamıyo üzülüyorum ondan dolayı dedim evlenirsek düzene biner

Sevgiline üzülüyorsun da yani gerçekten anlamıyorum o senin çalışmana engel oluyor yani kısaca evde otur benim düzenimi kur diyor bundan da hiç rahatsızlık duymuyor?!! Niye senin çalışmanı istemiyor hiç düşündün mü? Gençlik çok başka birşey anlıyorum ama kör olmamak da lazım

Senin için yaptığı fedakarlığın karşılığı olarak mı biran önce evlenmek istiyorsun? Çok pişman olursun kardeşim, mantıklı karar vermek zorundasın çünkü evlilik hiç ye öyle zannettiğin gibi birşey değil

Bir de mesleğin öğretmenlikmiş

Yani gece nöbeti olmayan haftada 6 gün günde 12 saat çalışılmayan bir meslek

Haftada 6 gün günde 11-12 saat çalışarak yemek de yaptık çocuk da baktık

Eşin polis, atanma aşamasında da kolaylık olur birlikte Doğu görevi de biter sonra daha rahat yaşarsınız işte

Bazen o gece nöbette olur gündüz uyur sen işte olursun eve bir gelirsin eşin uyanmış duşunu almış çıkar gezersiniz yer içer dönersiniz

Sürekli bir dışarıda ne yapıyor bazısı yaşamaz sürekli endişeli ruh halinde olmazsın

Evet mesleği zor, riskli ama bu senin çalışmama gerekçen olacak bir şey değil ki

Sevgiline üzülüyorsun da yani gerçekten anlamıyorum o senin çalışmana engel oluyor yani kısaca evde otur benim düzenimi kur diyor bundan da hiç rahatsızlık duymuyor?!! Niye senin çalışmanı istemiyor hiç düşündün mü? Gençlik çok başka birşey anlıyorum ama kör olmamak da lazım
Öyle bi dayatması yok sen bilirsin ama çalışmasan daha güzel olur tarzı konuşuyo yoksa bana bırakıyo

Bir de mesleğin öğretmenlikmiş

Yani gece nöbeti olmayan haftada 6 gün günde 12 saat çalışılmayan bir meslek

Haftada 6 gün günde 11-12 saat çalışarak yemek de yaptık çocuk da baktık

Eşin polis, atanma aşamasında da kolaylık olur birlikte Doğu görevi de biter sonra daha rahat yaşarsınız işte

Bazen o gece nöbette olur gündüz uyur sen işte olursun eve bir gelirsin eşin uyanmış duşunu almış çıkar gezersiniz yer içer dönersiniz

Sürekli bir dışarıda ne yapıyor bazısı yaşamaz sürekli endişeli ruh halinde olmazsın

Evet mesleği zor, riskli ama bu senin çalışmama gerekçen olacak bir şey değil ki
Çok güzel yazmışsınız..bu açıdan da düşündüm iki durumunda ekşisi artısı var

Ben birçok kişinin aksine evlilik yaşının 30 a çıktığı su zamanlarda erken evlenmeyi destekliyorum. Calisip calismamak da sana kalmis buna da yorum yapamam ama calisirsan hem evde hem madden daha rahat edersiniz. Onun dışında evlen derim eninde sonunda zaten evleneceksiniz zaten.

Ben birçok kişinin aksine evlilik yaşının 30 a çıktığı su zamanlarda erken evlenmeyi destekliyorum. Calisip calismamak da sana kalmis buna da yorum yapamam ama calisirsan hem evde hem madden daha rahat edersiniz. Onun dışında evlen derim eninde sonunda zaten evleneceksiniz zaten.
Beklediğimiz tek şey okulun bitmesi zaten ama bişeyler yaklaştıkça korkuyorum çünkü geri vitesi yok çok seviyorum hislerimin değişmesini istemiyorum ya herkes değişiyo çok kötü oluyo şeyler yazmış başka postlarda ondan takıntı yaptım biraz

Beklediğimiz tek şey okulun bitmesi zaten ama bişeyler yaklaştıkça korkuyorum çünkü geri vitesi yok çok seviyorum hislerimin değişmesini istemiyorum ya herkes değişiyo çok kötü oluyo şeyler yazmış başka postlarda ondan takıntı yaptım biraz
Onun garantisi yok ki... 21 de evlenince degisecek de 30 a kadar bekleyip evlenince degismeyecek mi? Sen sadece is konusunda karar ver derim.

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında nişanlımpolis geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:
hayatının ilk aşkı sanırım bence bekleyın , okulunuz bıtınce en az 3-4 sene gez toz hayatını yaşa, sonrasında devam edersenız evlenın ama su an degıl ıkınızde cok kucuksunuz ve hayat daha yenı baslıyorken sızın ıcın evlenmenıze ne gerek var

kesinlikle erken.. ev, çocuk, eş bunlar ciddi sorumluluklar .vakti geldiğinde bile seni zorlayacak durumlar 21 yaşında ağır gelebilir..

:110: O şimdi bile hergün dışardan yemek yiyo düzeni yok çok üzülüyorum ondan bi tanısan çok iyi birisi hiç hatası olmadı bana karşı ben ona em iyisini yapmak istediğim için öyle düşünmüştüm ama bilemiyorum
Şimdiden çok iyi hatası olmadı deme bir insanı aynı eve geçmeden tanımazsın,çevremde de duyuyorum 10 yıllık yada 20 yıllık kocamı tanımamışım diye yeni yeni tanıyorum diyenler bile oluyor.

Back
X