Evlenmem için erken mi sizce

Minnakkuzu09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
212
32
13
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında nişanlım polis 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında nişanlımpolis geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:
Sana olan davranislari degisecek zaten evlilik sevgili olmakla ayni sey degil

Evet 2012 yılından beri görüşüyoruz sadece 1 kere ayrıldık
MinnK kuzu o kadar erken baslamasi iliskinin saglam oldugunu göstermez daha cocuktunuz ergendiniz.simdi biraz daha buyuk sosyal cevresi olan is hayatlari olan bireyler olarak farkli bakacaksiniz iliskiye.biraz kendine zaman tani ve erkek arkadasina.

Okulun bittiğinde evlenebilirsiniz bana göre erken değil
Benim de 4 yıllık ilişkim var okulları bekliyoruz
Bilmiyorum ya değişecek önemsemicek diye korkularım var hiç öyle birisi değil benim kuruntularım da olabilir ama insan kötü oluyo

Evet erken.
Ben 21 yasinda evlendim ama sartlarim seninkinden farkliydi. Calisiyordum zaten. Hayatimi yoluna koymustum duzenim belliydi.

Hele ki dugun ev esya falan filan kredi borc olayina girecekseniz cok erken. Bi okul bitsin. Ise gir. Rahatca ye ic gez toz biraz keyif yap cik yurtdisina miss gibi tatil yap.
Biraz birikim yap. Rahatca evlen.

Aileleriniz yapacaksa tamam polis maasiyla gecinirsiniz. Ama kredi borc kira vs odeyecekseniz gecim konusunda zorlanirsiniz. Ilk yillarinizi en guzel zamanlarinizi boyle harcamanizi tavsiye etmem.

MinnK kuzu o kadar erken baslamasi iliskinin saglam oldugunu göstermez daha cocuktunuz ergendiniz.simdi biraz daha buyuk sosyal cevresi olan is hayatlari olan bireyler olarak farkli bakacaksiniz iliskiye.biraz kendine zaman tani ve erkek arkadasina.
Çok mantıklı bi cevap oldu sanki düşünüp bulamadığım..çok teşekkür ederm

Evet erken.
Ben 21 yasinda evlendim ama sartlarim seninkinden farkliydi. Calisiyordum zaten. Hayatimi yoluna koymustum duzenim belliydi.

Hele ki dugun ev esya falan filan kredi borc olayina girecekseniz cok erken. Bi okul bitsin. Ise gir. Rahatca ye ic gez toz biraz keyif yap cik yurtdisina miss gibi tatil yap.
Biraz birikim yap. Rahatca evlen.

Aileleriniz yapacaksa tamam polis maasiyla gecinirsiniz. Ama kredi borc kira vs odeyecekseniz gecim konusunda zorlanirsiniz. Ilk yillarinizi en guzel zamanlarinizi boyle harcamanizi tavsiye etmem.
Çalışmayı düşünmüyorum ama çalışmasam bile erken Yani en azından o kendini toparlasın demi

Back
X