- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
Hayır hiç olmadı ama biz zaten birbirimizi çok iyi tanıyoduk. Beraber olduğumuzdan beri doğru düzgün ayrı kalmadık desem yeridir. Ama siz uzak mesafe bi ilişki yaşıyorsanız birbirinizden tam emin olmanız imkansız gibi. Durum böyle olunca önce birbirinizi tanımanızı öneririm. Biraz daha zaman tanıyın birbirinize en azından 1 seneniz kalmış okulunuz bitsin bu sürede birbirinizi tanımaya çalışın sonra karar verin. Ama mesleğinizi elinize alın bu konuda söyleyen herkes haklı. Bende şuan okuyorum ama önceki okuduğum bölümden şuan istesem iş bulabilirim çünkü annemin mesleği ve etrafında ki herkes bu işle ilgileniyor. Yani eşime muhtaç değilim. Sende olma. En azından Allah korusun ters bi durumda bi garantin olur bunu aklından sakın çıkarma lütfen.Çok güzel yazmışsınız ben gezsem tozsam o olmadan ne anlamı kalıyo ki.. sizle aynı görüşmeyin ama ben aynı evde yaşamadım yeni yeni çok görüşmeye başladık zaten genelde telefonla görüşüyoruz önceden ailem bilmiyodu sözlendiğimizden beri rahatım ama şuan da Farklı şehirlerdeyiz.. peki evlenince hiç değişme oldu mu eşinizde ilgi olarak vs