- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Yaa noldu ki şimdi öyle deme amaa :/bekarlık sultanlıktır.evlendikte ne oldu...tüm geceyi ağlarak geçirdim...inşlh bu gece bu evde son gecemdir bir daha dönmem..keyfini sürün arkadaslar ya bekarlığın
merhabalar:) bende 26 yasımdayım
ama dahala kucukmu kucuk bı ogrencıyım:26:
hayatımda bırı yok uzun zaman once bırını sevdım nasıp degılmıs.. ama kadere cok ınanırım.. kaderındekı kısı ne olursa olsun senı bulur mantıgıyla hareket edıorum o yuzdende once karıyer dıorum
ısımı elıme almak ıstıorum hatta yurtdısına acılmak ıstıorum.. bekar oldugumdan dunyayı daha rahat gezmek ıstıorum heryere gıtmek ıstıorum antartıkaya bıle.. degısık ınsanlar tanımak ıstıorum..
belkıde sevdıgım bırı olsa onla gezsek daha guzel olurduama öle bırı karsıma cıkmadı henuz
bırı olsa evlensem yurtıcınde kalmak zorunda kalıcam.. ıllakı de sorumluluk gerektırıor bole seyler..evıymıs cocukmus fılan.. tabıkıde yalnızlık bazen ıyı bazen kotudur.. ama allah ıyı seyler nasıp etsın bızlere.. sonradan pısman olmaktansa bıze kotu seylerı yasatmasın ınsss.. yanı kısacasıı allah herkese ıyılıkler guzelıkler versın.. kafanıza takmayın :)
Bende 26 yaşındayım ve bekarım hiç kafama takmıyorum bu işler kader kısmet meselesidir konu sahibi arkadaşım demissin ya bazı arkadaşlarım ve ablam evlendi diye işte bu da bir kaderdir arkadaşım ablan 24 yaşında evlenmiş belki üni okumuş olsaydı yine 24 yaşında evlencekti bilemeyiz çünkü biz insanoğlunun bir ölüm tarihi birde evlilik tarihi degişmez derler yani bana göre kaderdir.
bekarlık sultanlıktır.evlendikte ne oldu...tüm geceyi ağlarak geçirdim...inşlh bu gece bu evde son gecemdir bir daha dönmem..keyfini sürün arkadaslar ya bekarlığın
22 yaşındayım. Bir sevgilimde yok.
Daha yeni başlıyorum hayata
Bir üniversite bitirdim ama doyamadım ikincisine hazırlanıyorum
Evlenmeyecek misin nereye kadar okuyacaksın bilmem ne diyenler elbette var
Ama bu benim hayatım, benim kararlarım
Evlilik= Sorumluluk
Bekarken yapmalı insan yapmak istediklerini
Boşver hayatını yaşa =)
herkesin gönlü öyle istiyo da hadi koca buluyum dediğin zaman da bulunmuyo haberin olsun :)evde kalanlar da bu yüzden kalıyo zaten..bi yaştan sonra o etrafında koşan erkeklerin hiçbiri kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?