- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Öyle muamele gördüğüm için bu başlık. Taktığımdan değil fakat etrafımdaki insanların bana bu şekilde bakmaları acayip sinirimi bozıyor. Biz evlendik ya diğer herkes evde kaldı modunda. Bu durumda olanların görüşlerini merak ettim sadece.22 yaşında evde kalma başlığı açmak biraz garip olmuş. :) Daha 22 yaşındasın niye takıyorsun ki kafaya? Bu arada insanlar evlenince de eğitimlerine devam edebilirler. :)
İşte ben daha yeni başlicam, daha önce üni okudum bıraktım, şimdi 23 yaşında sıfırdan başlicam. Bunu asla dert etmiyorum. Geç olsun güç olmasın. Ben bu bakış açısını merak ediyorum, neden bu görgüsüzlük diyesim geliyor artık. Sanki hayatta birtek sen evleniyorsun bize koca kalmadıayyy, aynı dertten bende muzdaribim :) 23 yaşındayım ve yeni mezunum ..mezun olur olmaz, "ee kısmetse evlililk ne zaman, var mı aday" gibi sorulara maruz kalıyorumbıktım artık, beyaz atlı prensim gelse de kurtarsa artık beni bu sorulardan
Okadar ilerisini henüz düşünmedim canım yaa, sevgilim bile yok şu an. Kafam öyle rahat ki paşalar gibiyimEvlenınce o dırdır edenler gidecekmı sanıyorsun cocuk yapmıyomusun dıye baslıcaklar bu sefer 1. olcak 2. nezaman dıye basının etını yıcekler :) önunu alamazsın etrafın lafına bakarsan :) benım bekar hıc bı arkadasım kalmamıstı cevremde hatta cocukları olan bıle vardı sıktım dısımı vermedım canımı 25ımde evlencem dıyodum hep nısanlanmak 25ıme kısmet oldu. evlıyım suan emın ol cocuk dıye basıma gectıler bu sefer :) ben dalga gecıyodum evde kaldın dıyenlerle kocanın evınde kalıp koca kahrı cekıcegıme babamın evınde kalıp sefamı surer,m diye :) çok şükür ki eşim gibi birini bekliyomusum megerse :)
İşte ben daha yeni başlicam, daha önce üni okudum bıraktım, şimdi 23 yaşında sıfırdan başlicam. Bunu asla dert etmiyorum. Geç olsun güç olmasın. Ben bu bakış açısını merak ediyorum, neden bu görgüsüzlük diyesim geliyor artık. Sanki hayatta birtek sen evleniyorsun bize koca kalmadı
Okadar ilerisini henüz düşünmedim canım yaa, sevgilim bile yok şu an. Kafam öyle rahat ki paşalar gibiyim
Buna anormal bakanları anlayamıyorum. Erkenden evlenince başları göğe mi eriyor? Hayatları mı kurtuluyor anlamadım ki??:44:
Art niyet tabikide yok, arkadaşlarım kötülüğümü istemez.art niyetli söylediklerini sanmıyorum, sonuçta yaşı gelmiş her genç kıza soruluyor.. :) arkadaşın da dediği gibi evlenirsin, bu sefer de "ee, çocuk var mı çocuk" diye sorulara maruz kalırsın..insanlar hep bir beklenti, bir merak içinde :) kulak tıkayacaksın aslında ama insan bu sefer de kendinde bir kusur aramaya başlıyor..ben gibi..
Kız istenirken at beslenirken derlerdi hep banade sinir olurdum gelirler gelirler birde kesıverırler ayaklarını görursun diye :) bi dönem gelir sagdan soldan bastırırlardı ben ayak dırerdım evlnemıcem dıye (ki evlilik fobım vardı resmen)sonra ortam durulunca noldu kımse gelmıcekmı artık acaba haklılarmı dıye ıcten ıce kendıme kızardım cokmu ıncelıyorum dıye.cok sıkıntılı bi süreç ama en cokta en yakın arkadasların ıcını bılenler ısteklerını bılenler dalga gecmeye basladımı o agır gelıyo ınsana.kulagını tıka ve önune bak sadece duanıda tam yap nasıl bi eş istiyosan Rabbim öyle birini muhakkak cıkartıyo karsına sonunda ıykı beklemısım dıyorsun :)
Art niyet tabikide yok, arkadaşlarım kötülüğümü istemez.
Biri vardı hatta bi ara sürekli birini ayarlamaya çalışıyordu bana. Bi akşam oturoyorum tv karşısında, birden mesaj geliyo arkadaşımdan "CitirTurtam ara beni çok acik" diye. Bişey oldu sandım. Meğersem birini bulmuş bana faceden fotoğraflarını göstetiyo bana beğendim mi diye
Sonunda patladım resmen çok meraklıysan hepsini nirden kendine al dye. Benle uğraşacağına kardeşine bul birini (aynı yaştayız kardeşiyle) dedim.
Ben kendimde kusur aramıyorum, kendimden eminim be önceliklerim var. Diplomamı alıp iyi bir meslek sahibi olmak. Kendi hayatımı kurup hayatın tadını çıkarmak. Bunu anlamak bukadar mı zor be kardeşim? İstemiyorum diyorum, bilaç gün somra yine aynı konu "eee sende yavaş yavaş birini bulsan..."
önceliklerin varsa kimseyi dinleme o zaman canım, boşver onları, konuşur konuşur susarlar.. bu kadar dert etmeye değmez ki... milletin ağzı torba değil ki büzesintavrını sert bir şekilde belli edersen, onlar da üstelemez artık..
Sert de konuşuyorum yine anlamıyorlarDalga geçer gibi göz kırparak "sanada buluruz birini" diyorlar. Allahım utandırmasın inşAllah meslek sahibi olayım kendi hayatımı kurayım istiyorum sadece. Erken evlendim diye başımı taşlara vuracağıma biraz daha beklerim daha iyi herşey gönlümce olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?