benimde hiç evlenesim yoktu aslında hatta ailem bu kız evlenmez derlerdi. sonra akrabaların komşuların arkadaşların gazına geldim sanırım. şu an yıllardır evliyim ama evlenmesemde olurmuş yani. kaynana kayınbaba görümce elti kayın onların salak çocuklarıyla da, dedikodularıyla da, kıskançlıklarıyla da uğraşmazdım. ne güzel işime gidiyordum, paramı alıyordum, geziyor, yiyor, içiyordum, kimseye hesap vermiyordum, çok özgürdüm çok rahattım. evlenince çok bunaldım herşeyden. evlilik bana göre değil bence. eşim iyi bir insan olmasa çoktan bırakırdım. kısaca akraba komşu arkadaş kimseyi dinleme. kendini en iyi sen tanıyorsun. bekarlık sultanlıktır.
İnsanların dediklerini boşver duyma evlilik kotu demiyorum zaman geliyor nie daha önce evlenmemisim ki diyorsun zaman geliyor ne vardida evlendim diyorsun seni çok iyi anliyorum boyle dusunmen gayet normal ve sirf insanlar istiyor DİE evlenirsen gecinemezsin zaten ama bi gün karsina biri cikar ve bu düşünceler korkular kafandan silinip giderse öğün hazirsin öğün evlen yoksa yasa hayatini sonuna kadar yalniz o konuşanlar evlensende susmaz coxukder ikinci der insanlar Dinlersen hayat zorSelam dostlar: başlıkta da yazdığım üzere bu konuda kadınlar ne düşünüyor diye merak ediyorum ve yüzden açtım başlığı. Lütfen görüşlerinizi paylaşın. Evlenmesek olur mu? Yaş 27, üniversite mezunu çalışan bir kadınım ve evlenmek istemiyorum. Çevre ve kültür baskısı var tabi. Hep olumsuz şeyler diyorlar evlenmeyen kızlar hakkında. Sırf öyle olması gerekiyor diye evlenip neden bir adamın evini temizleyip, ona yemek yapmakla geçireyim yaşamımı benim genel görüşüm de bu.
hayatın her sorumluluğunu ( yemek iş temizlik maddiyet vs ) paylaşacağın birini bulursan neden evlenmeyesin kiSelam dostlar: başlıkta da yazdığım üzere bu konuda kadınlar ne düşünüyor diye merak ediyorum ve yüzden açtım başlığı. Lütfen görüşlerinizi paylaşın. Evlenmesek olur mu? Yaş 27, üniversite mezunu çalışan bir kadınım ve evlenmek istemiyorum. Çevre ve kültür baskısı var tabi. Hep olumsuz şeyler diyorlar evlenmeyen kızlar hakkında. Sırf öyle olması gerekiyor diye evlenip neden bir adamın evini temizleyip, ona yemek yapmakla geçireyim yaşamımı benim genel görüşüm de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?