biz kadınlar neden bu kadar fedakarız anlamıyorum ben ya.etrafımdaki kadınlara bakıyorum.herkes o kadar fedakar ki.senin de derdini okuyunca yine fedakar bir kadın gördüm.yaptığın fedakarlıklar bana göre benim bakışım bu hayata yani. 1-kendi harçlığınla sevgilini okutmuşsun anlattığın kadarıyla bana göre yanlış.2-düğünü bizde erkek yapar.kadın 5 kuruş para koymaz.sen çalışmış çabalamış eşinin yapması gereken bir şeyi kendin yapmışsın.ortak olmuşsun.bir de ailesi yardım edeceklerini köstek olmuşlar.bana göre yine yanlış.3-bu kadar fedakarlıkları ve hayatını yanında geçireceğin adam, anında ailesinin gazına gelip sana o derece ağır konuşmuş.ve bana göre şimdi bunu yapan ilerde seni mahveder.onun kişiliği oturacak, kendi başına bir birey olduğunu kavrayacak diye senin yılların dertle sürer gider.bir de bu kadar fedakarlıklarına karşın bir de ailesinin kapanma isteklerine falan boyun eğ istersen tam olsun.ben de bunu anlıyamıyorum ya ben çok sertim bu konularda eşimin ailesi bana karışacak, giyimime karışacak, düğünüme karışacak, evime aldığım eşyaya, kişiliğime karışacak.oldu yani.benim kendi ailem bana bu kadar sene emek veren insanlar karışmıyor bana, hayatıma dün girmiş insan beni bu kadar kurcalayacak.valla bekarım, allaha büyük söz olmasın evlenirsem de yakarım abi.düğünümü de istediğim gibi yaparım, evimi de istediğim gibi döşerim, karışana da ağzının payını veririm.ailesinin ya da bir başkasının verdiği gazla hareket eden insan da benim kocam olamaz.sağlam karakter çok önemli.daha çok gençsin bu kadar acele etme derim.
takdir ettim sizi...keskem bütün hanimlarimiz sizin gibi olsa..her seye boyun eyen birileri istiyor diye kapanma basörtüsü takma falan bunuda yapmam ben..hatta yapmak istesem bile birileri istiyor baski yapiyor diye gicikligina kapanmam...pasif insanlarida hic sevmem...