Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yilkaybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
50
153
8
23
20210714_015901.webp
ne diyosunz kizlar? Hep boyle erteliyo gece00dan sonra zaten akli pek calismiyo hep +18 konusmak istiyo. Ben nasil evlilige ikna edicem bunu

Kaşlarını yanlış aldığın için hep bunlar.. Hep..
moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani

moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani
Ne zaman müsaitsin diye sormuş o gün konusacak galiba bana niyeti temiz gibi geldi yağız yakisikli 185 errrrkegin 😂

Bir dilde yapılabilecek bütün hataları yapmış üstüne dilimiz de olmayan bir harf eklediğiniz için de sizi kutlarım. Sayeniz de alfabemiz gelişti (!) :KK12:

Bi kendin oku bakalım bu adam evlenmeye niyetli mi? Açık açık kullanıyor seni işte...

İnanırım gördüğüm tüm gaylerde o kaşlardan mevcut. Sende de olması olağann yani.

Bir dilde yapılabilecek bütün hataları yapmış üstüne dilimiz de olmayan bir harf eklediğiniz için de sizi kutlarım. Sayeniz de alfabemiz gelişti (!) :KK12:

Bi kendin oku bakalım bu adam evlenmeye niyetli mi? Açık açık kullanıyor seni işte...
Bacım sen çok yanlış anladın ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X