Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkaya baş örtülü kadın resmi koyup bunların yazılması ???Eki Görüntüle 2888124 ne diyosunz kizlar? Hep boyle erteliyo gece00dan sonra zaten akli pek calismiyo hep +18 konusmak istiyo. Ben nasil evlilige ikna edicem bunu
Yahu sen diş hekimliği öğrencisiydin hani. Ne evliliği ?Eki Görüntüle 2888124 ne diyosunz kizlar? Hep boyle erteliyo gece00dan sonra zaten akli pek calismiyo hep +18 konusmak istiyo. Ben nasil evlilige ikna edicem bunu
bas ortuklu olsam nlucak anlmdm yasak mıArkaya baş örtülü kadın resmi koyup bunların yazılması ???Mune
Bi de mektupla dene. Ya da görücü gönder. Çakma bdvEki Görüntüle 2888124 ne diyosunz kizlar? Hep boyle erteliyo gece00dan sonra zaten akli pek calismiyo hep +18 konusmak istiyo. Ben nasil evlilige ikna edicem bunu
moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yaniKaşlarını yanlış aldığın için hep bunlar.. Hep..
Iyyyyy o kadar mi pissin. Yılda 1 kas almak. Git amca git. Buda mide yaaaamoralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani
bi git ya derdim basımdan askın senle mi ugrasıcm bb tipe bakBi de mektupla dene. Ya da görücü gönder. Çakma bdv
moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani
Ne zaman müsaitsin diye sormuş o gün konusacak galiba bana niyeti temiz gibi geldi yağız yakisikli 185 errrrkeginmoralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani
İnanırım gördüğüm tüm gaylerde o kaşlardan mevcut. Sende de olması olağann yani.moralim bozk dalga geçiosn. hem ben sarısın sayılırm tenim beyaz kılım çok az cnm kaşımı 1 yıl almasam da anlaslmz yani. Kaslarımın sekli de doğustan keman gibi ondan olmaz yani
Bacım sen çok yanlış anladın amaBir dilde yapılabilecek bütün hataları yapmış üstüne dilimiz de olmayan bir harf eklediğiniz için de sizi kutlarım. Sayeniz de alfabemiz gelişti (!)
Bi kendin oku bakalım bu adam evlenmeye niyetli mi? Açık açık kullanıyor seni işte...