sen kıllsn sanırım şeftalin de kapkara ondan senin bu hararetinIyyyyy o kadar mi pissin. Yılda 1 kas almak. Git amca git. Buda mide yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kıllsn sanırım şeftalin de kapkara ondan senin bu hararetinIyyyyy o kadar mi pissin. Yılda 1 kas almak. Git amca git. Buda mide yaaaa
Diğer sorduklarini okumadınız galibaGece gece işiniz yok milleti mi trollüyorsunuz ? Yani trol olmasını temenni ediyorum. Çünkü bu soruyu buraya soracak kadar saf olamazsınız![]()
ya üüf derdm basımdan askn senle mi ugrascm bi gt ya. Evde kalmıssınız bnim basıma belasınız kompleGece gece işiniz yok milleti mi trollüyorsunuz ? Yani trol olmasını temenni ediyorum. Çünkü bu soruyu buraya soracak kadar saf olamazsınız![]()
Cok ayip tuylu bamyasen kıllsn sanırım şeftalin de kapkara ondan senin bu hararetinherkes ben gibi balkan göçmeni değl canm olsun o kdr
![]()
ben kaydederim de o benim bu cabamı bu sevgimi grmyo ki. Ben onu 20 r ile de kaydederim ama o beni sevmiyo sanırım yaaNeden errrrkeğim diye kaydetmedin?
Dikkatinizi tebrik ederim, sizden sonra ben de gordumİnanırım gördüğüm tüm gaylerde o kaşlardan mevcut. Sende de olması olağann yani.
Müsait misin diye niye soruyo o zaman seviyo işte adamben kaydederim de o benim bu cabamı bu sevgimi grmyo ki. Ben onu 20 r ile de kaydederim ama o beni sevmiyo sanırım yaa![]()
Resimdede dünya güzeli yok bücür, cirkin birsey var. Guzel resim secseydin. K...ma kas goz cizsem senden güzel olur ama aglama dayanamam. Sen çadırların göçmeni olmuşsun. Cadiri yavaaaaş kur, sonra kasıkların cok agrimasin canim.sen kıllsn sanırım şeftalin de kapkara ondan senin bu hararetinherkes ben gibi balkan göçmeni değl canm olsun o kdr
![]()
kıskanma cnm sen balkan göçmeni olma onurunu yasymdın ama bari kocan göçmen olsn da çocuklarn ben gibi beyaz ve kılsız olsn cnm üzülme yani.Cok ayip tuylu bamya
ben kaydederim de o benim bu cabamı bu sevgimi grmyo ki. Ben onu 20 r ile de kaydederim ama o beni sevmiyo sanırım yaa![]()
emin misin canım bak senin hakkında yanılmısım herkes laf atma derdinde sen ne gzel seyler yazmıssın canım benim duygulandm ya tsşkr ederim canım bnmMüsait misin diye niye soruyo o zaman seviyo işte adam![]()
Kocam laz be gülüm gec kaldik tuh ama cocugum beyaz tenli bir errrrrrrkeeekkk ordan yirtiyoz mu?kıskanma cnm sen balkan göçmeni olma onurunu yasymdın ama bari kocan göçmen olsn da çocuklarn ben gibi beyaz ve kılsız olsn cnm üzülme yani.
Anladım gorusuruzEki Görüntüle 2888124 ne diyosunz kizlar? Hep boyle erteliyo gece00dan sonra zaten akli pek calismiyo hep +18 konusmak istiyo. Ben nasil evlilige ikna edicem bunu
Yani canım yoksa seni sevmeyen adam senin musaitligini neden sorsun var bişey bakalım bı çağır çıkar kokusu derdi neymişemin misin canım bak senin hakkında yanılmısım herkes laf atma derdinde sen ne gzel seyler yazmıssın canım benim duygulandm ya tsşkr ederim canım bnm
üzlme canım önemli olan kaderOfff anam 20 r yi hakeden bir erkek mi
Neyse ben gideyim tek r li erkek olan kocama sarilip uyuyayim.
Rabbim bana da bunu uygun görmüs napayim![]()
Bu sohbetten sonra adamın tahtaya 3 kere vur, nazar değmesinOfff anam 20 r yi hakeden bir erkek mi
Neyse ben gideyim tek r li erkek olan kocama sarilip uyuyayim.
Rabbim bana da bunu uygun görmüs napayim![]()
burnu büyk olur ama idare eder seni ya üzüldüğn şeye bakKocam laz be gülüm gec kaldik tuh ama cocugum beyaz tenli bir errrrrrrkeeekkk ordan yirtiyoz mu?
Hayır bunu gördüm sadece , ne sormuş kiDiğer sorduklarini okumadınız galiba![]()