Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece gece işiniz yok milleti mi trollüyorsunuz ? Yani trol olmasını temenni ediyorum. Çünkü bu soruyu buraya soracak kadar saf olamazsınız 🤦🏻‍♀️
ya üüf derdm basımdan askn senle mi ugrascm bi gt ya. Evde kalmıssınız bnim basıma belasınız komple

sen kıllsn sanırım şeftalin de kapkara ondan senin bu hararetin :KK66: herkes ben gibi balkan göçmeni değl canm olsun o kdr :KK66:
Resimdede dünya güzeli yok bücür, cirkin birsey var. Guzel resim secseydin. K...ma kas goz cizsem senden güzel olur ama aglama dayanamam. Sen çadırların göçmeni olmuşsun. Cadiri yavaaaaş kur, sonra kasıkların cok agrimasin canim.

ben kaydederim de o benim bu cabamı bu sevgimi grmyo ki. Ben onu 20 r ile de kaydederim ama o beni sevmiyo sanırım yaa :(

Offf anam 20 r yi hakeden bir erkek mi 🎃

Neyse ben gideyim tek r li erkek olan kocama sarilip uyuyayim.
Rabbim bana da bunu uygun görmüs napayim 🤣🤣

emin misin canım bak senin hakkında yanılmısım herkes laf atma derdinde sen ne gzel seyler yazmıssın canım benim duygulandm ya tsşkr ederim canım bnm
Yani canım yoksa seni sevmeyen adam senin musaitligini neden sorsun var bişey bakalım bı çağır çıkar kokusu derdi neymiş 😂

Offf anam 20 r yi hakeden bir erkek mi 🎃

Neyse ben gideyim tek r li erkek olan kocama sarilip uyuyayim.
Rabbim bana da bunu uygun görmüs napayim 🤣🤣
üzlme canım önemli olan kader :( benimki 185cm esmer fit oldu da ne oldu?? :,( önemli oln kocanla hzurlu olman kas boy şart dgl. bak bnmki kaslı ama bni sevmiyo evlenmiyo :( :,(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X