Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şu ten uyumu vs mevzusunu ben söylemiştim,inşallah arkamdan çakala bak bahane etti oynasmak için dememiştirİlla ki karşımıza çıkıyor.
Ama çoğunluğu serbest (!) ilişki yanlısı olmuş.
Bahaneleri de şu; evlenmeden ten uyumu arıyorlarmış da ondan cinsel uyum var mı yok mu evlenmeden denenmeliymiş.
Bak bak bak yalana bak.
Kuyruklu yalan..
Sanki çocuk kandırıyorlar, çekim olayını bir el temasından bile anlarsın.
Böylelerinin üstüne bir kova buzlu su dökeceksin ve hoşt diyeceksin..![]()
![]()
Bence yeni jenerasyon olgun değil, iyiyi kötüyü hesap edemiyor. O yüzden çabuk evlilik kararı verebiliyorlar. 20'li yaşları gözümüzde büyütmeyelim. Artık ergenlik 25'te falan anca bitiyor.Şu 2 yıldır sanki evlilik olayı arttı ama. Sanırım herkesi evde kalma telaşı aldı ve iyi kötü herkes Bi şekilde evleniyor. Benim gözlemlerim o yönde. Yeni jenerasyon hemen evlenme peşinde. Şu an 30 yaş üstü olanların jenerasyonu gerçekten öyleydi evlenmiyordu insanlar korkuyordu. Ama şuan 20-27 yaş arası jenerasyon herkes evde kaldı, bari biz öyle yapmayalım kafasında ve hemen evleniyorlar. Bakıyorum adam 15 yaş büyük hiç dert etmiyorlar, iş yok dert etmiyorlar, yeterki o imza atılsın büyük bir başarı gibi görüyorlar ve bu tamamen toplum baskısındam doğdu
Eger kendi icinde mutlu degilsen evli bile olsan o bosluk hissi seni birakmayacak.
Ben cocuklarimi büyütürken kariyer yapamadim, bunun icin üzülürken, mutsuz olurken buldum kendimi bu yolda.
anlamam gereken seyi buldum, insan hayatta bazen birseyleri kaciriyor, bunlari hazmedebilmem lazim. Kendimi egitmeye calisiyorum sabirla. Inan ev hanimiyim cocuklarima bakiyorum diye ezikleyen insanlar da oluyor, calismadigim icin bos görenler de. Ben yalniz bir anneyim, cocuklarimi birakacak kimsem yok, doktora bile gidemiyorum cogu zaman. Insanlarin bu savas hirsini doyuramiyorum. Calisamadigim icin bu muameleyi hak etmiyorum. Sen de bu hisleri hak etmiyorsun, gec kalmis degilsin, kendine yetebilen bir insansin. Mutlu olmayi hak ediyorsun onun da bir yas sinirlamasi yok.
Kadınlardan çakallık yapan görmedim.ya şu ten uyumu vs mevzusunu ben söylemiştim,inşallah arkamdan çakala bak bahane etti oynasmak için dememiştir![]()
![]()
Çok gençsin. Ama yaşım 36 ya da 46 desen de cevabım aynı olurdu. Evlilik mutlu olmak için şart değil. Hayatında biri olması bile şart değil. Sosyal medyada gördüklerin de o fotoğraftan 5 dk. önce hangi masada oturacakları için tartıştılar, 5 dk. sonra da arabanın kliması yüzünden. Yani her çift öyle demiyorum ama yeterli gözleme sahibim :) Eminim sen de öyle. Toplum baskısı hiçbir zaman bitmeyecek. Evlensen çocuk için dua ederler (isteyip istemediğini sormadan), çocuğunu kucağına aldığın gün "kardeş de yap" derler :) kulak tıkamak zor ama zorunlu.Zaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
Benim gibi hissedenler varsa bir gelin :)
Eskiden ben tek başıma çarşıya pazara bile çıkamazdım. Şimdi özellikle yalnız gidiyorum daha rahat oluyor diye. Birşeyler yapmak için kimseye bel bağlamamam gerektiğini, yalnızken de mutlu olabilmeyi öğrendim (mecburen). Cebinde paran varsa ve bir kadın olarak beğenilecek yönlerin varsa inan eş adayı çok :) günümüzdeki damat adayları daha evlenmeden kadının maaşıyla ev araba alma planları yapıyorSizin gibi olabilmek gerçekten çok güzel tebrik ederim sizi:)
bazısı evet hem çocuk hem kariyer yapıyor ama bunun için ekstra çaba kendinden bolca fedakarlık yapıyor
Menfile 489 kere ya fettah ve 21 kez fatiha suresi okudum bide onun duasi vardi internetten buldum üfledim taktim simdi is yerindeyim beyaz atli prensimi bekliyorm![]()
Hahaha ay evet, tam birini kestiriyorum gözüme bir bakıyorum parmakta alyans. Hayallerim yıkılıyoryeni biriyle tanışmak o eski heyecanları yaratmıyor çünkü aklı başında olanlar zaten evlenip barklandı:)
Tabikide olursa söylerim. Ay keske olsa sağır sultan duyarOlursa bize de haber ver sevabina, kesin cozumse bizde yapalim bende bekliyorum gelmedi yıllardır![]()
![]()
Bende 24 yaşındayım evli degilim gecen bir tanıdık gördü evlendin mi sen diye sordu bana bende hayır evlenmedim dedim şok oldu yaşımı sordu söyleyince daha çok şok olduZaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
Benim gibi hissedenler varsa bir gelin :)
Ahaha :)) yav acaba benim çevremdekiler mi evlilik meraklısı, hiç bekar arkadaşım kalmadı sonuncusu da bu sene evlenince bu düşüncelere kapıldım :)Valla şunun şurasında 2 gün sonra 31 yaşındayım, tanıştığım tüm erkekler evlendi.
Hayır kızları da everebilsem sizlere de şööyle bir dokunuverirdim.
Bu arada ben de bekarım, herşeyim tamam, çirkin şansımı bekliyem.![]()