- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.818
- 798
Kaderi de çok suçlamamak lazım bizim yumuşak karnımız buydu aynı davranışlar aynı şekilde sonuçlandı.
El üstünde tutulanlara gelince onlar menfaatlerini korudular önce ben dediler.
Varlık gösterdiler karşısındakini eğittiler biz silik kaldık sen mutlu ol ben de olurum dedik. Karşımızdaki ben neymişim dedi.
Ben buraları okudukça ilk ilişkime gidip sorguluyorum.
Beni aldattığı kadın benden güzel değildi. Erkekleri kullanmayı biliyordu.
Ahlaklıda değildi ama benimki ona toz kondurmadı kız bunun parası olmadığını anladığı an bastı tekmeyi sonra benim üniversite den arkadaşımla aynı şirkette sigortacılık yapmış öyle kariyer de yapamadı ama şehrindeki en zengin ailenin oğlunu kafaladı adam da toz kondurmuyor.
Sevgilim bana ne tozlar kondurmuştu dedikleri yaptıkları oda yemeyi seviyordu şimdi kavimlergocu yok hayatında hayat standardını yükseltecek sömüreceği Amerikalı biri var.
Eşimden memnunum ama ona da bazen sen bulunmaz hint kumaşısın hissini yaşarıyorum sanırım.
En iyi erkek ölü erkektir sözü geldi aklima kızım kazancim tabiki de bugun anne babamı arayalım kaza geçirmiş olmasın diye ağladıBana göre defosuz erkek yok.
Az defoluyu bulan sarılsın bırakmasın..
Hep mi manyaklar beni buluru okuyunca güldüm :)
Gerçekten aklı başında kaç adam buluruz arasak?
En temizi hiç evlenmemek sanırım ama insan ille deneyimleyip yaşayacak.
Evladınız olmuş ne güzel..
Çekilmez olduğunda annelik kazancım oldu der gidersiniz.
Bu gibi şeylere de göğüs germek zorundasın. Eşinin burnunu sürtüp kendinin de önemli ve değerli olduğunu hissettirirsen herşey değişebilir.En iyi erkek ölü erkektir sözü geldi aklima kızım kazancim tabiki de bugun anne babamı arayalım kaza geçirmiş olmasın diye ağladı
Cok dogru yazmissin. Esim aradi onlarca mesaj yolladi ama burnunun surtulmesi gerekiyor. Kafam karma karışık degisir umarim diyorum ama insanlar kolay kolay degismez ony da cok iyi biliyorumBu gibi şeylere de göğüs germek zorundasın. Eşinin burnunu sürtüp kendinin de önemli ve değerli olduğunu hissettirirsen herşey değişebilir.
Su kader değişmezmiş lafı bana inandırıcı gelmiyor.
Seçimler bize ait bu hayatta. Erkeğe su ya da bu mu yaranır diye düşünmek yerine ben kendime yaranmaya çalışıyorum.
Zamanında sevdiklerimiz şimdi hiçbirseyimiz oluyor. Ama ben hep burdayım kendimleyim. Sen de kendine baktıkça maddi manevi huzur bulacaksın...
Selam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!
Siz de bilirkişi gibi saçma sapan yorum yapmışsınız. Ben aileden takdir bekleyen bir hayat gecirmedim depremde ailemi kaybettim ben. Hem okuyup hem çalışan şükürler olsun ki tek başıma is guc sahibi olabilen biriyim. Bilmeden de sacmalayip can sikmayin!Seçimler ardı ardına yanlış gelir...siz aile içinde fedakarlık yapıp anneden babadan sürekli takdir bekleyen bir çocukluk geçirmişsinizdir.Ne kadar fedakar ne kadar iyi olursam beni o kadar severler diye bir düşünceniz gelişmiş.Ve bilinçaltınız sayesinde size değer vermeyen insanlardan etkilenip seçim yapıyorsunuz
Konundan ve benim evliliğimden de anladığım üzere, evlenen bin pişman!!!Selam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!
Siz de bilirkişi gibi saçma sapan yorum yapmışsınız. Ben aileden takdir bekleyen bir hayat gecirmedim depremde ailemi kaybettim ben. Hem okuyup hem çalışan şükürler olsun ki tek başıma is guc sahibi olabilen biriyim. Bilmeden de sacmalayip can sikmayin!
Sanırım siz bu konuda haklısınız ben de bunu kırmak istiyorum. İnanın o kadar kiymetimi bilen seven biri çıkıyor karşıma ama ben ondan değil kıymet bilmeyenden hoşlanıp onu seçiyorum.Seçimler ardı ardına yanlış gelir...siz aile içinde fedakarlık yapıp anneden babadan sürekli takdir bekleyen bir çocukluk geçirmişsinizdir.Ne kadar fedakar ne kadar iyi olursam beni o kadar severler diye bir düşünceniz gelişmiş.Ve bilinçaltınız sayesinde size değer vermeyen insanlardan etkilenip seçim yapıyorsunuz
Sanırım siz bu konuda haklısınız ben de bunu kırmak istiyorum. İnanın o kadar kiymetimi bilen seven biri çıkıyor karşıma ama ben ondan değil kıymet bilmeyenden hoşlanıp onu seçiyorum.
Ama ben ailem için fedakarlık yapmayı bıraktım. Eski ben olsam boşanma davası açamazdım, ailem ısrarla karşıydı bosanmaya.
Kendimin çok farkındayım ve artık kendin için yaşıyorum.
Fedakarlık minimum düzeyde şuan hayatımda.
İnanıyorum ki bu benim hayat döngümdeki kırılma noktasından biri.
Aynı şekilde konu sahibi için de geçerli olur diye umuyorum.
Kabul etme aşaması zor biraz. Yaşadıklarımız farklı bakış açımız farklı ama konu sahibesi gerçek huzuru eninde sonunda bulacak. Biraz emek vermek gerek sadece.Sizin adınıza çok sevindim...konu sahibi maddi olarak bile kp kv yardım etmiş hep veren olmuş ama benim söylediklerime katılmıyor...umarım o da fark eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?