- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Bu anlattıgının evlilikle alakası yok eşin çok bencil para kazanan eşine sen kimsin de karışıyorsun diyecek kadar. Ben çalışmıyorum eşim ailesine verdiği minicik yardımları bile söyler helal et diyerek. Kuzenim üçüncü eşinden ayrılmak üzere ben şahidim üçüde birbirinden psikopattı.Kızın hiçbir sucu yok.Olabiliyor 2.evliliğiniz de bitebilir kendinize bunu yapmayın burda ki yorumlarınızdan tanıyorum aklı başında birisiniz biran önce feraha çıkarsınız umarımCok dogru söylüyorsunuz. Olay çıkmasın diye karşısında muma dönmüş bir kadın oldum resmen. Maddi manevi herseyi karşılayan benim. Ve alttan aldikca daha da degersizlesiyormusum yeni anladım.
Geçen yıl da büyük bir olay yasamistik. Bütün gün içen kardeşi ve kardeşinin eşi cocugu için yazlık kiralamak istedi. Ben de sadece kiralamakla olmaz bir de oraya yiyecek içecek alinmali çok masraf olur deyince sen kimsin karisiyorsun la basladi haftalarca küs kaldı hatta ayrılmaya kalktı. Yani bir söz nelere maloldu. Ömür geçmez ki böyle. Ben deli gibi çalışıyorum onun kardeşi tatil yapacak bir de ben ödeyeceği m halde tek kelime edememek nedir yahu.
Bekarligin değerini bilin çok sanslisiniz.
Canım sende sesini çıkar biraz maddi anlamda ona bağlı değilsin sonuçta eyvallahın olmasınCok dogru söylüyorsunuz. Olay çıkmasın diye karşısında muma dönmüş bir kadın oldum resmen. Maddi manevi herseyi karşılayan benim. Ve alttan aldikca daha da degersizlesiyormusum yeni anladım.
Geçen yıl da büyük bir olay yasamistik. Bütün gün içen kardeşi ve kardeşinin eşi cocugu için yazlık kiralamak istedi. Ben de sadece kiralamakla olmaz bir de oraya yiyecek içecek alinmali çok masraf olur deyince sen kimsin karisiyorsun la basladi haftalarca küs kaldı hatta ayrılmaya kalktı. Yani bir söz nelere maloldu. Ömür geçmez ki böyle. Ben deli gibi çalışıyorum onun kardeşi tatil yapacak bir de ben ödeyeceği m halde tek kelime edememek nedir yahu.
Bekarligin değerini bilin çok sanslisiniz.
Ah Be canim ben susup azar isitseydim iki gün sonra normale donerdi. O esnada bana pazartesi için iki bin lira ayarla odemelerim var diyor bir de! Ama artık bana cinnet geldi aptal gibi susmaktan kendimi pasif yaratik gibi hissediyorumBu isler tavsiyeyle olmiyor biliyorum ama ben de soyliyim fikirlerimi.
Oncelikle sakince konusmak istedigim bir yemek ayarla. İsteklerini vs paylas olmuyorsa yollarinizi ayirabilecegini belir. Mutsuz bir beraberlik olacagina, mutlu ayri olalim de.
Sen ona 1 veriyorsan ondan da 1 iste . Fedakarlik yardim ne dersen.
aglamayana meme yok .
sinirliyken mumkunse sus ve konusma , tribi sen at. Hakli oldugun zaman hakkindan vazgecme.
Yeni evlendikten sonra zaman zaman yerine gore esim iste ben sunu soyle severim , su soyle olur diye soyluyor. Bende istedigi gibi yapiyorum. Sonra bi baktim hep ben kendimi ona gore degistiriyorum . Sonra dur dedim . Bende boyleyim. Yerine gore ben uyum sagliyorum yerine gore o.
Bunlari yazarken konunu unuttum kusura bakma .yeni evleneceklere tavsiyem olsun.
Once konus anlamiyorsa. Ona sana davrandigi gibi davran. Bir trip atilacaksa o tribi kadin atmali
Ben de sizi biliyorum. Evet ikinci evliliğimi yaptım bir de kızım var. Malesef ki çok sorunlarım var. Mutlu değilim kendimi pasif hissediyorum. Dün de son noktaydi belki o kadar dolmusum ki ben bile kendime inanamadim. Afra tafra çekmekten artık cinnet geçiriyorum.Sizi senelerdir tanıyorum, ikimiz de ilk evliliğimizde aldatıldığımız için konuşmuştuk bir zamanlar. 2. evliliğinizi yaptığınızı bilmiyordum şaşırdım konuyu görünce. Hemen boşanmak bilemiyorum çare olur mu acaba beklentiyi mi düşürmek gerek?
Aynı şeyleri yasamisiz. Durduk yere surat asmalar beni hayattan soguttu. Yirmi gün önce bir aksam eve geldim işten gelmiş oturuyor ben de Merhaba dedim optum o da öptü o kadar. Yemin ederim sebebini bilmiyorum sabaha kadar benle konuşmadı gitti uyudu.Off of. Önceki evliliğimde 2 küçük çocuğumla aldatılarak boşandım. 1,5 yıl sonra aynı işyerinden tanıdığım, yada tanıdığımı zannettiğim biriyle evlendim. Ve 9 ay dayanabildim, hatta çok bile dayandım. O 9 ay 9 yıl gibi geldi bana resmen. İlk haftadan gösterdi gerçek yüzünü. Saygısız, hadsiz tavırlar ve şiddet. Elalem ne der bu evliliği de mi yürümedi derler diye sustum. Şans verdim sonuç olarak şiddetin dozu arttı. Susup pusup otursaydım belki yürürdü ama o zaman da ben ben olmazdım. Durduk yere surat asmalar, saatlerce konuşmamalar falan ben de çok yaşadım. Çok sinir bozucuydu. En son aldatılma paranoyasına kapıldı. Apartmandan bir adam bana bakıyormuş da ki benim haberim bile yok, onla aldatıyormuşum falan aman neler yaşadım. Velhasıl işte nerde ruh hastası var onları çekiyırum demekki dedim ve büyük konuşmayayım artık evlilik defterini kapattım.
Allah kolaylık versin size inşallah düzelir evli olduğunuz kişi.
Bana da bir imtihan yetmedi ikincisiBu zamanda evlilik çok zor İmtihan hele çocukların olması daha da zor İmtihan
Bilmiyorum ki ne diyebilirim.Cok zor durumdasınız belli.Laf olsun diye de moral vermek istemiyorum.Bol dua okuyun.Aslinda aile için çok kişinin faydasını gördüğünü bildiğim bir dua var onu size yazayım özelden isterseniz.Teşekkür ederim canım. Öyle bir durumdayım ki içimde yanardağ var sanki. Kızıma da mutluluk görüntüsü vermeye çalışıyorum. Hiç ummadigim şeyleri yaşıyorum. O kadar çok alttan aldım ki artık bu ben ben değilim anladım. Hepimiz için hayırlısı olsun ne desem bos.
Cok dogru tespitlerde bulunmussunuzBen hiç yorum yazmadım size ama ilk okuduğumda içimden geçen şey keşke konuşup anlaşsalar olmuştu. Ama konuya siz yazmaya devam ettikçe fikrim çok değişti. Bir kere artık şiddet var. Bunu affetseniz ileride dahası olmayacağının garantisi yok. Adam sizi o kadar cepte görüyor ki o arada para ayarla da diyebiliyor. Sizinse hiçbir konuda asla söz hakkınız yok. Bence ikinci evliliğinizi bitiremeyeceginizi düşünüyor. Bizim toplumu ve bakış açısını biliyor. Siz de aman sorun çıkmasın diye alttan alıp onu iyice rahatlatmışsınız bu konuda. Maalesef sizin fedakarliklarinizin hiç farkına varmamış. Sevginiz bittiyse bence hiç çekmeyin. Anladığım kadarıyla kendi geliri de olan birisiniz, çocuğunuza huzursuz bir yuvadansa tek ama huzurlu bir yuva vermek daha iyi bence.
Bir de ek olarak beni de hala yanıltabilecek bir durum var o yüzden size bir şey demiyorum ama o sokak hayvanlarını falan çok sevip besleyen ve aile dışına çok yardımsever olan adamlar evinin içine çok da iyi olmuyorlar. Karakter konusunda çok yanıltıcı bir durum. Bakıyorsun adam çok iyi, hayvan seven evini de çocuğunu da sever diyorsun, tam tersi çıkıyor.
Cok dogru tespitlerde bulunmussunuz
Malesef ki gerçekten çok seviyorum ama bizim gelecegimiz yok biliyorum. Din sabah İstanbul dan geldi saatlerce bana sarılıp uyudu. Uykusunda onlarca kez seni çok seviyorum diyen bir adam. Ama akşam ayrı bir adam oldu. O kadar yoruldum ki hangisi bu adamın kişiliği bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?