Evlenmeyenler pişman olur mu diyenler...

Bu anlattıgının evlilikle alakası yok eşin çok bencil para kazanan eşine sen kimsin de karışıyorsun diyecek kadar. Ben çalışmıyorum eşim ailesine verdiği minicik yardımları bile söyler helal et diyerek. Kuzenim üçüncü eşinden ayrılmak üzere ben şahidim üçüde birbirinden psikopattı.Kızın hiçbir sucu yok.Olabiliyor 2.evliliğiniz de bitebilir kendinize bunu yapmayın burda ki yorumlarınızdan tanıyorum aklı başında birisiniz biran önce feraha çıkarsınız umarım

Canım sende sesini çıkar biraz maddi anlamda ona bağlı değilsin sonuçta eyvallahın olmasın
Ayrılırsa ayrılsın ya böyle hayat geçer mi
Bence takdik değiştir .kardeşine mi bakıcaksın bide seninde çocuğun var çocuğun için birikim yap .adam iyice şımarmış.küsmek ne ya?küserse küssün.kendini paşa sanmış bu nasılsa bırakamaz diye böyle hoyrat davranılmaz .ayrıca o kadar da emin olmasın .benimde böyle bir arkadasım var adama hersey yaptı yaranamadı en sonundada boşanma davası açtı .değer görmediğiniz yerde durmayın hayat kısa.ben o adamın senden boşanmak isteyeceğini düşünmüyorum sen kaybetme korkusu yaşatsan o da daha özenli olur insan doğası böyledir çok sevmek çok fedakarlık gösterince nankörlük yapıyorlar .bu sadece evlilikte değil arkadaslıkta bile böyle..

Bu isler tavsiyeyle olmiyor biliyorum ama ben de soyliyim fikirlerimi.

Oncelikle sakince konusmak istedigim bir yemek ayarla. İsteklerini vs paylas olmuyorsa yollarinizi ayirabilecegini belir. Mutsuz bir beraberlik olacagina, mutlu ayri olalim de.

Sen ona 1 veriyorsan ondan da 1 iste . Fedakarlik yardim ne dersen.
aglamayana meme yok .
sinirliyken mumkunse sus ve konusma , tribi sen at. Hakli oldugun zaman hakkindan vazgecme.

Yeni evlendikten sonra zaman zaman yerine gore esim iste ben sunu soyle severim , su soyle olur diye soyluyor. Bende istedigi gibi yapiyorum. Sonra bi baktim hep ben kendimi ona gore degistiriyorum . Sonra dur dedim . Bende boyleyim. Yerine gore ben uyum sagliyorum yerine gore o.

Bunlari yazarken konunu unuttum kusura bakma .yeni evleneceklere tavsiyem olsun.

Once konus anlamiyorsa. Ona sana davrandigi gibi davran. Bir trip atilacaksa o tribi kadin atmali

Ah Be canim ben susup azar isitseydim iki gün sonra normale donerdi. O esnada bana pazartesi için iki bin lira ayarla odemelerim var diyor bir de! Ama artık bana cinnet geldi aptal gibi susmaktan kendimi pasif yaratik gibi hissediyorum

Sizi senelerdir tanıyorum, ikimiz de ilk evliliğimizde aldatıldığımız için konuşmuştuk bir zamanlar. 2. evliliğinizi yaptığınızı bilmiyordum şaşırdım konuyu görünce. Hemen boşanmak bilemiyorum çare olur mu acaba beklentiyi mi düşürmek gerek?

Off of. Önceki evliliğimde 2 küçük çocuğumla aldatılarak boşandım. 1,5 yıl sonra aynı işyerinden tanıdığım, yada tanıdığımı zannettiğim biriyle evlendim. Ve 9 ay dayanabildim, hatta çok bile dayandım. O 9 ay 9 yıl gibi geldi bana resmen. İlk haftadan gösterdi gerçek yüzünü. Saygısız, hadsiz tavırlar ve şiddet. Elalem ne der bu evliliği de mi yürümedi derler diye sustum. Şans verdim sonuç olarak şiddetin dozu arttı. Susup pusup otursaydım belki yürürdü ama o zaman da ben ben olmazdım. Durduk yere surat asmalar, saatlerce konuşmamalar falan ben de çok yaşadım. Çok sinir bozucuydu. En son aldatılma paranoyasına kapıldı. Apartmandan bir adam bana bakıyormuş da ki benim haberim bile yok, onla aldatıyormuşum falan aman neler yaşadım. Velhasıl işte nerde ruh hastası var onları çekiyırum demekki dedim ve büyük konuşmayayım artık evlilik defterini kapattım.
Allah kolaylık versin size inşallah düzelir evli olduğunuz kişi.

Ben de sizi biliyorum. Evet ikinci evliliğimi yaptım bir de kızım var. Malesef ki çok sorunlarım var. Mutlu değilim kendimi pasif hissediyorum. Dün de son noktaydi belki o kadar dolmusum ki ben bile kendime inanamadim. Afra tafra çekmekten artık cinnet geçiriyorum.

Aynı şeyleri yasamisiz. Durduk yere surat asmalar beni hayattan soguttu. Yirmi gün önce bir aksam eve geldim işten gelmiş oturuyor ben de Merhaba dedim optum o da öptü o kadar. Yemin ederim sebebini bilmiyorum sabaha kadar benle konuşmadı gitti uyudu.

Adam dünden beri aramadi bile bu kadın kızla nereye gitti demez mi insan

Bilmiyorum ki ne diyebilirim.Cok zor durumdasınız belli.Laf olsun diye de moral vermek istemiyorum.Bol dua okuyun.Aslinda aile için çok kişinin faydasını gördüğünü bildiğim bir dua var onu size yazayım özelden isterseniz.

Ben hiç yorum yazmadım size ama ilk okuduğumda içimden geçen şey keşke konuşup anlaşsalar olmuştu. Ama konuya siz yazmaya devam ettikçe fikrim çok değişti. Bir kere artık şiddet var. Bunu affetseniz ileride dahası olmayacağının garantisi yok. Adam sizi o kadar cepte görüyor ki o arada para ayarla da diyebiliyor. Sizinse hiçbir konuda asla söz hakkınız yok. Bence ikinci evliliğinizi bitiremeyeceginizi düşünüyor. Bizim toplumu ve bakış açısını biliyor. Siz de aman sorun çıkmasın diye alttan alıp onu iyice rahatlatmışsınız bu konuda. Maalesef sizin fedakarliklarinizin hiç farkına varmamış. Sevginiz bittiyse bence hiç çekmeyin. Anladığım kadarıyla kendi geliri de olan birisiniz, çocuğunuza huzursuz bir yuvadansa tek ama huzurlu bir yuva vermek daha iyi bence.
Bir de ek olarak beni de hala yanıltabilecek bir durum var o yüzden size bir şey demiyorum ama o sokak hayvanlarını falan çok sevip besleyen ve aile dışına çok yardımsever olan adamlar evinin içine çok da iyi olmuyorlar. Karakter konusunda çok yanıltıcı bir durum. Bakıyorsun adam çok iyi, hayvan seven evini de çocuğunu da sever diyorsun, tam tersi çıkıyor.

Cok dogru tespitlerde bulunmussunuz
Malesef ki gerçekten çok seviyorum ama bizim gelecegimiz yok biliyorum. Din sabah İstanbul dan geldi saatlerce bana sarılıp uyudu. Uykusunda onlarca kez seni çok seviyorum diyen bir adam. Ama akşam ayrı bir adam oldu. O kadar yoruldum ki hangisi bu adamın kişiliği bilmiyorum.

O kadar zormuş ki çocuk olunca ayrılmak. Bir de cokkkk sevdiğiniz bir adam. Sizi cok sevdiğine eminsiniz ama sürekli sizi paramparça edecek şekilde kırıyor. Hasta olmayim diye kestane balı getiren, saçlarım yipranmasin diye bitkisel şampuanlar kremler alan bir adam. Şehir disindayken bir gece alkol alinca arayıp saatlerce ben sensiz yasayamam iyi ki varsin diye aglayan bir adam. Ve ansızın seni boşu bosuna çok kırdım diye sarilip aglayan bir adam. Moralim bozukken videolar çekip şarkılar söyleyip oynayan bir adam. Ama aynı kişi beni yakıp yıkıyor. Allahım bana güç versin ben ne yapmalıyım iyi ki burasi var ve yorum yapan herkese sonu sevgiler tesekkurler

Burdan bakınca gitmek ve boşanmak istemiyorsun ama bir şekilde kendi bireyselliğini kabul ettirmek zorundasın.
İns hödük kocan hatasını anlar da yuvanız boşuna yıkılmaz çok çok öpüyorum seni

Yani elbette size şunu yapın bunu yapın diye kesin konuşacak konumda değilim ama elimden geldiğince dışardan yorum yapmak istedim. Insan işin içinde olunca tam anlamıyor dışarıdan bir göz daha iyi gözlemleyebiliyor. Eşiniz sevgisini uçlarda yaşıyor gibi. Ya tam seviyor ya da tam uzaklaşıyor. Biraz dengesiz kısaca. Hemen kestirip atmak istemiyorsanız mesela ona terapiye gitme şartı koşsanız kabul eder mi? Biz neredeyiz merak bile etmedi demişsiniz ya, nereye gittiginizden ve aslında geri döneceginizden emin olan ya da artık boşanmak isteyen bir insanın davranışı bu. Boşanmak istemiyorsa artık cidden değerinizi bilmek zorunda olduğunu hissetmeli. Kaybetme korkusunu iyice yaşamalı. Ama barışırsanız kendinizi ezdirmemelisiniz bundan sonra. Aman kavga çıkmasın tadimiz kaçmasın diye alttan almayın. İçinizdekini söylemekten çekinmeyin. Gerçi ben şahsen insanların değişeceğini çok düşünmüyorum. Bir süre iyi olup sonra özüne dönüyor genelde insanlar.

Bu erkekler niye böyle gerçekten anlamıyorum. İşiniz var ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz madem, ayrılın. Çünkü bir hayatınız var . Tek bir hayatınız var ve bunu boş insanların saçma sapan sözleriyle doldurmayın. Tek bir cana sahipsiniz hayatınızı en mutlu şekilde insanlardan bağımsız dilediğinizce özgürce yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…