Evlenmeyenler pişman olur mu diyenler...

Birkaç arkadaş özelden son durum nedir diye sormuşlar. Aramadi iki gündür ben de aramadim. Aramayı da düşünmüyorum. İki gündür o kadar huzurluyum ki.. Ay birşeye kızmasın ay hata yapmayim ay kusmesin diye dusunmemek o kadar huzur doluymus ki...

Esiniz de inat yapıyor barisirsin büyük ihtimalle ki ben isterim güzel bir şekilde sonlanmasını mevzunun.
Biraz kafa dinle kendine iyi bak. Herşey geçecek inan buna. Barışırsaniz da birbirinizin dilinden anlamaya çalışın derim ben.

Kesinlikle katılıyorum, şimdiki aklım olsa , evlilik olayının iç yüzünü önceden bilebilsem; kesinlikle evlenmezdim.
Allah kolaylık versin size de ikinci evlilik de olsa huzuru bulamıyorsa bitirmeli insan , dünyaya bir kez geliyoruz

Ben artık huzur istiyorum. Bilmiyorum neler olacak teşekkür ederim

Bu adam cocuk mu kusmek nedir ya kac yasinda bu adam ergen mi. Herseye kusuyor pasam isine gelmeyince tokat atiyor. Bana para ayarla ne demek?
Kotumser olmak istemem ama sadece kusmesi bile baslibasina cekilir dert degil.
Tokat olayi baslibasina sorun devami gelir.
Hakkinizda hayirlisi olsun diyorum sadece.
Kendinden o kadar emin o kadar rahat ki aramiyor sormuyor pisman da degil. Allah yardimciniz olsun.
Ne oldu cayi azmis beyimin.

Onun yanından çıkarken kızıma ve kendime eşyalar aldım ve cocugu zor tutuyorum zangir zangir titriyor Ağlıyorum. Adamın zerre umurunda olmadı o an bir arkadaşı aradı canim cicim kelimeleri havada ucusuyor o kadar mutlu mesut sanki. O an kendimi o kadar değersiz hissettim ki çıktım evden. O kadar taş kesti kalbim ki büyük bir huzur içindeyim iki gündür.

En ufak bir hataniz yok emin olun. Evlilik iki tarafin mutlu olmasi icin yapilir birini mutlu etmek icin degil. Anlayis olacaksa iki taraf da olmali. Kusura bakmayin nolur ama esiniz tam bir bencil.

küsen erkek mi ıyk koşarak uzaklaşın. bir arkadaşımın kocası da bu tiplerden. bir kere gırgır yüzünden günlerce küsmüş yatakta sırtı dönük yatmış ve sürekli yapıyormuş bunu. olay bana o kadar travma olmuştu ki eşimle evlenmeden önce tartıştığımızda en ufak küsmeye benzeyen bir davranış görsem cinnet geçiriyor rezalet çıkarıyordum. hala da küsen erkekten nice iğrendiğimi bilir ne yapsam küsmez. lütfen bu adamla psikolojinizi bozmayın. nadir bir hastalık falan heralde bu.

Cok haklısınız sozlerinizde. Hiç olmayacak bir olay için aşırı tepki gösterir günlerce küs kalır. Cok buyuk travma lat yaşattı bu hali bana. Düşünsenize kızmasın küs olmasın diye kendiniz olmaktan vazgeçip sadece onun mutluluğu için ugrasan bir saf olmuştum.

Küserse küssün, niye önemsiyorsun ki..

Benim eşimin de ilk zamanlar küsme huyu vardı, hiç umursamadım...hatta o küstüğünde "tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" diyerek kahkahalar attım....sonra bide baktım ki adam da küsme huyu kalmamış...

Özetle siz o küsmesin diye üzerine düştükçe, o bu özverinizi kullanip daha çok küsüyor..

Bırakın kendi haline, kafanızı dinleyin...

Hatta o küsken bazı işlerini (ütü gibi) eksik yapın ki, konuşmak zorunda kalsın...

Ben huzursuz bir ortamda yaşamak istemiyorum. Üç günlük dünyada saçma bir sebeple yanımda ben yokmuşum gibi davranan adama tahammulum kalmadı. Bunun yanında herseye kızıp sinirlenen bir adam. Bir arkadaş yazmış çok haklı gerçekten çok bencil biri eşim. Herkes huzurlu mutlu bir hayatı hakediyor.

Davranis değiştirip onu görmezden gelirseniz adam bu huyunu birakir....

İnsanlar karşılarındaki kişilerin davranışlarına göre davranırlar....nazlayan birine hep küsmek, nazlamayana asla küsmemek gibi...

Kendi davranışınızı değiştirin...

Canım sen beni tanımazsın ama yorumlarından seni çok seviyorum herşeyini açık açık yazarsan açık yürekli duygusal bir insansın
Seni kendime yakın hissederim yaşadıkların vs
Bizler mutluluğu aile olmakta aradık bunun içinde bir erkeği koşulları sormadan mutlu edersek mutlu oluruz sandık sanıyorum geçmişe döndüm de aslında kendi hayatımız olmalı onsuzda o hayat sürebileceğini bilmeli tüm taşları erkekler evlilik üzerine kurunca vay ben neymişim oluyorlar hayatımızdan çıkınca bir taş eksilir evet ama tüm taşlar yerinden oynayıp deprem etkisi oluşturacak olunca erkekler şımarıyor .
Ben de üzerine titrerim ilişkilerimin sonu hüsran
Almayı bilmeli kadın

Cok dogru demissin. Mutlulugu aile kurmak sanmak ne kadar dogru tam beni ifade ediyor. Surekli kendinden ödün vermek en kotusuymus. Millet el ustunde tutulurken ben gucluyum deyip deli gibi calismak esine destek olmak sadece aptallikmis. Gec anladim bunlari.

Kaderi de çok suçlamamak lazım bizim yumuşak karnımız buydu aynı davranışlar aynı şekilde sonuçlandı.
El üstünde tutulanlara gelince onlar menfaatlerini korudular önce ben dediler.
Varlık gösterdiler karşısındakini eğittiler biz silik kaldık sen mutlu ol ben de olurum dedik. Karşımızdaki ben neymişim dedi.

Tam da benim hayatımı özetledin. İlk önce ben demek gerekiyormuş. Bir erkeğe ne kadar destek olur ne kadae güçlü gorunursen o kadar çok eziyor kadını. Maddi manevi on kat emek veren benim o oranda da değersiz görüldüm. İyi ki burasi var da herkesin yaşadıklarını yorumlarını okuyup gerçeklerle yuzlesiyorum.

Ben buraları okudukça ilk ilişkime gidip sorguluyorum.
Beni aldattığı kadın benden güzel değildi. Erkekleri kullanmayı biliyordu.

Ahlaklıda değildi ama benimki ona toz kondurmadı kız bunun parası olmadığını anladığı an bastı tekmeyi sonra benim üniversite den arkadaşımla aynı şirkette sigortacılık yapmış öyle kariyer de yapamadı ama şehrindeki en zengin ailenin oğlunu kafaladı adam da toz kondurmuyor.
Sevgilim bana ne tozlar kondurmuştu dedikleri yaptıkları oda yemeyi seviyordu şimdi kavimlergocu yok hayatında hayat standardını yükseltecek sömüreceği Amerikalı biri var.
Eşimden memnunum ama ona da bazen sen bulunmaz hint kumaşısın hissini yaşarıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…