Esiniz de inat yapıyor barisirsin büyük ihtimalle ki ben isterim güzel bir şekilde sonlanmasını mevzunun.Birkaç arkadaş özelden son durum nedir diye sormuşlar. Aramadi iki gündür ben de aramadim. Aramayı da düşünmüyorum. İki gündür o kadar huzurluyum ki.. Ay birşeye kızmasın ay hata yapmayim ay kusmesin diye dusunmemek o kadar huzur doluymus ki...
Ben artık huzur istiyorum. Bilmiyorum neler olacak teşekkür ederimEsiniz de inat yapıyor barisirsin büyük ihtimalle ki ben isterim güzel bir şekilde sonlanmasını mevzunun.
Biraz kafa dinle kendine iyi bak. Herşey geçecek inan buna. Barışırsaniz da birbirinizin dilinden anlamaya çalışın derim ben.
Yazı degismezse yalnız bir hayat kuracağım. İki gündür anladım çok bile dayanmisim gerçekten ilk kez huzurluyum.Yastık değişirmişte yazı değişmezmiş.. Allah yardımcınız olsun
Onun yanından çıkarken kızıma ve kendime eşyalar aldım ve cocugu zor tutuyorum zangir zangir titriyor Ağlıyorum. Adamın zerre umurunda olmadı o an bir arkadaşı aradı canim cicim kelimeleri havada ucusuyor o kadar mutlu mesut sanki. O an kendimi o kadar değersiz hissettim ki çıktım evden. O kadar taş kesti kalbim ki büyük bir huzur içindeyim iki gündür.Bu adam cocuk mu kusmek nedir ya kac yasinda bu adam ergen mi. Herseye kusuyor pasam isine gelmeyince tokat atiyor. Bana para ayarla ne demek?
Kotumser olmak istemem ama sadece kusmesi bile baslibasina cekilir dert degil.
Tokat olayi baslibasina sorun devami gelir.
Hakkinizda hayirlisi olsun diyorum sadece.
Kendinden o kadar emin o kadar rahat ki aramiyor sormuyor pisman da degil. Allah yardimciniz olsun.
Ne oldu cayi azmis beyimin.
Onun yanından çıkarken kızıma ve kendime eşyalar aldım ve cocugu zor tutuyorum zangir zangir titriyor Ağlıyorum. Adamın zerre umurunda olmadı o an bir arkadaşı aradı canim cicim kelimeleri havada ucusuyor o kadar mutlu mesut sanki. O an kendimi o kadar değersiz hissettim ki çıktım evden. O kadar taş kesti kalbim ki büyük bir huzur içindeyim iki gündür.
Cok haklısınız sozlerinizde. Hiç olmayacak bir olay için aşırı tepki gösterir günlerce küs kalır. Cok buyuk travma lat yaşattı bu hali bana. Düşünsenize kızmasın küs olmasın diye kendiniz olmaktan vazgeçip sadece onun mutluluğu için ugrasan bir saf olmuştum.küsen erkek mi ıyk koşarak uzaklaşın. bir arkadaşımın kocası da bu tiplerden. bir kere gırgır yüzünden günlerce küsmüş yatakta sırtı dönük yatmış ve sürekli yapıyormuş bunu. olay bana o kadar travma olmuştu ki eşimle evlenmeden önce tartıştığımızda en ufak küsmeye benzeyen bir davranış görsem cinnet geçiriyor rezalet çıkarıyordum. hala da küsen erkekten nice iğrendiğimi bilir ne yapsam küsmez. lütfen bu adamla psikolojinizi bozmayın. nadir bir hastalık falan heralde bu.
Küserse küssün, niye önemsiyorsun ki..Cok haklısınız sozlerinizde. Hiç olmayacak bir olay için aşırı tepki gösterir günlerce küs kalır. Cok buyuk travma lat yaşattı bu hali bana. Düşünsenize kızmasın küs olmasın diye kendiniz olmaktan vazgeçip sadece onun mutluluğu için ugrasan bir saf olmuştum.
Ben huzursuz bir ortamda yaşamak istemiyorum. Üç günlük dünyada saçma bir sebeple yanımda ben yokmuşum gibi davranan adama tahammulum kalmadı. Bunun yanında herseye kızıp sinirlenen bir adam. Bir arkadaş yazmış çok haklı gerçekten çok bencil biri eşim. Herkes huzurlu mutlu bir hayatı hakediyor.Küserse küssün, niye önemsiyorsun ki..
Benim eşimin de ilk zamanlar küsme huyu vardı, hiç umursamadım...hatta o küstüğünde "tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" diyerek kahkahalar attım....sonra bide baktım ki adam da küsme huyu kalmamış...
Özetle siz o küsmesin diye üzerine düştükçe, o bu özverinizi kullanip daha çok küsüyor..
Bırakın kendi haline, kafanızı dinleyin...
Davranis değiştirip onu görmezden gelirseniz adam bu huyunu birakir....Ben huzursuz bir ortamda yaşamak istemiyorum. Üç günlük dünyada saçma bir sebeple yanımda ben yokmuşum gibi davranan adama tahammulum kalmadı. Bunun yanında herseye kızıp sinirlenen bir adam. Bir arkadaş yazmış çok haklı gerçekten çok bencil biri eşim. Herkes huzurlu mutlu bir hayatı hakediyor.
Selam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!
Canım sen beni tanımazsın ama yorumlarından seni çok seviyorum herşeyini açık açık yazarsan açık yürekli duygusal bir insansınSelam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!
Cok dogru demissin. Mutlulugu aile kurmak sanmak ne kadar dogru tam beni ifade ediyor. Surekli kendinden ödün vermek en kotusuymus. Millet el ustunde tutulurken ben gucluyum deyip deli gibi calismak esine destek olmak sadece aptallikmis. Gec anladim bunlari.Canım sen beni tanımazsın ama yorumlarından seni çok seviyorum herşeyini açık açık yazarsan açık yürekli duygusal bir insansın
Seni kendime yakın hissederim yaşadıkların vs
Bizler mutluluğu aile olmakta aradık bunun içinde bir erkeği koşulları sormadan mutlu edersek mutlu oluruz sandık sanıyorum geçmişe döndüm de aslında kendi hayatımız olmalı onsuzda o hayat sürebileceğini bilmeli tüm taşları erkekler evlilik üzerine kurunca vay ben neymişim oluyorlar hayatımızdan çıkınca bir taş eksilir evet ama tüm taşlar yerinden oynayıp deprem etkisi oluşturacak olunca erkekler şımarıyor .
Ben de üzerine titrerim ilişkilerimin sonu hüsran
Almayı bilmeli kadın
Kaderi de çok suçlamamak lazım bizim yumuşak karnımız buydu aynı davranışlar aynı şekilde sonuçlandı.Cok dogru demissin. Mutlulugu aile kurmak sanmak ne kadar dogru tam beni ifade ediyor. Surekli kendinden ödün vermek en kotusuymus. Millet el ustunde tutulurken ben gucluyum deyip deli gibi calismak esine destek olmak sadece aptallikmis. Gec anladim bunlari.
Tam da benim hayatımı özetledin. İlk önce ben demek gerekiyormuş. Bir erkeğe ne kadar destek olur ne kadae güçlü gorunursen o kadar çok eziyor kadını. Maddi manevi on kat emek veren benim o oranda da değersiz görüldüm. İyi ki burasi var da herkesin yaşadıklarını yorumlarını okuyup gerçeklerle yuzlesiyorum.Kaderi de çok suçlamamak lazım bizim yumuşak karnımız buydu aynı davranışlar aynı şekilde sonuçlandı.
El üstünde tutulanlara gelince onlar menfaatlerini korudular önce ben dediler.
Varlık gösterdiler karşısındakini eğittiler biz silik kaldık sen mutlu ol ben de olurum dedik. Karşımızdaki ben neymişim dedi.
Ben buraları okudukça ilk ilişkime gidip sorguluyorum.Tam da benim hayatımı özetledin. İlk önce ben demek gerekiyormuş. Bir erkeğe ne kadar destek olur ne kadae güçlü gorunursen o kadar çok eziyor kadını. Maddi manevi on kat emek veren benim o oranda da değersiz görüldüm. İyi ki burasi var da herkesin yaşadıklarını yorumlarını okuyup gerçeklerle yuzlesiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?