Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

daha 12 gün önce diğer adamla(?) ilgili konuda böyle demişsiniz

ya insanları kandırıyorsunuz burada başkası diye ya da çok çabuk evlenilecek adam bulabiliyorsunuz.

bu istemiyorsa ayrılın daha düzgün evlenilecek biri bulursunuz nasılsa.

helincim falcı diyoruz arkadaşım adres diyoruzzz cvp ver pls :)

janım arkadasım olmaz veremem yanlıs anlmayın bu falcı sadece bana ozel bı baakım yaptı para fılan vermedım meslegı fılan olan bırısı cunku bu el bunda babasından kalmıs hanı ole baktırdımız falcılardan dıl

canım arkadasım zaten demın acıklamasını yaptım oncekı sayfada sende yemegı ısıtıp ısıtıp konuyu dagıtma OLDUMU ???????

bu ılıskı evet bı turlu evlılıge gıdemdı gıttı bende herkeslere yardımlar ettım elımden geldınce bı kendıme yol goremedım

sanırım evlenıcek yapıda ama sorumluluk almak ıstemıyor bır ara oyle bır sey dıyordu

Hangi devirdeyiz, neden hala falcılara gidiyor insanlar ? Neden kötüyü çağırmayı seviyorlar ?

O kişi şuan herşeyi bilmesi normal, bunun neden olduğunu buradan anlatmama gerek yok sanırım, fakat asla ve asla geleceği bilemezler.
Falına baktıkları kişiler inanıyorsa ya da aklından geçiyorsa bu gerçekleşiyor..
Bakın o falcıların hayatına binlerce dertle savaşıyorlar, mutsuzlar v.s. Neden kendilerine çare bulamıyorlar.
Evlenip ayrılan, çok mutsuz olan, değerli eşyalarını kaybeden v.s o kadar falcıdan hangisi çaresini buldu.
..

Siz sevgilinize dayanarak karar verin. Evlenmek isteyen bir erkek yüz metre öteden belli olur.
Hediye almak, kıymet vermekle olmuyor yuva sevdası.
Kadın ısrar ettikçede erkek iyice uzaklaşıyor ve sonra bitiriyor ilişkiyi ya da başka biri giriyor araya.

Hayatınızı kendi iradenizle yönlendirmelisiniz.

ya ben de pek birşey anlamadım, karışık yazmışsınız biraz. :26: anladığım tek şey şu, adam evlenmek istemiyor. yurtdışı eğitimimden sonra evleniriz gibi birşey de çıkmıyor ağzından. yani sizinle evlenmesi çok düşük bir olasılık. ben olsam ayrılırdım...

ben 4 senede hala evlilik kararı vermemişken millet 2 ayda verio ayrılıo, sonra başkasıyla verio vay arkadaş yaa.
sen çok şıpsevdisin galiba bu kadar kafan karışıkken evlenme
kendine de adama da yazık
hoş adamın da niyeti yokmuş zaten.
ayrıl gitsin

gıden gunlerım oldu pekte mutluydum bunla hıc kavga etmedım huzurluydum mutluyum ama olmuyor

Helin, üzmeyin kendinizi böyle. Kimse sizden önemli değil. Kendi istekleriniz doğrultusunda hayatınızı yönlendirin.
Eğer evlenmeyi istiyorsanız ve bu kişi ''ben evlenmeyeceğim'' diyorsa vereceğiniz karar ortadaç

evlilik bana göre değil derken açıkca fikrini söylemiş zaten daha ne bekliyorsunkii.....durumu iyiys sana pahalı hediyeler alması denizde kum..evlenp kendini kısıtlamak istemiyo demekki şimdi rahat raht gezp tozuyo sorumluluk almak ,sttemiyo...bunun cvbıda çok açık ben söylemedende sen zaten anlamışsındır...

sewgıme dayanarak karar werdıgım zaman bu adam benı cok sevıyor ama evlenmıyor
demın ayrılım gozunu korkutuyum dedım zaman ıkı ay anca dayandı gene geldı bende nıyese kabule ttım gerı basladık
hanı ben hedıye fılan al et yap demıyorm kendı alıyor
onceden ben ısrar ettıkce ben kacırıyorum evet ole oluyordu ama bu adam yıllar gectıkce halen fıkrı degısmıyor benımde deyısmıyor

hayatıma ıkı ay karsıma bırı cıktı ıste olmıyor olmayınca olmuyor uzuluyorm uzulmem bır erkek ıcın degıl hayata aglıyorm her sey sankı ters gıttsın dıye benı bulyor hem derım olumlu dusun olumlu olsun evrendekı ses dongusunde konusmalarımız agzımızdan cıkan sozler bızı bulur

uffff

cnm sen ne bakıyosun falcıya evleneceğin kişiyi söyleyemem çok günah demiş,yaptığı şey günah değil sanki..
falcıyı filan boşver
sevgilin bi yuva kurmak istemiyo demekki üzülme hayırlı olsun de,ama vaktini çalmasınada izin verme sonuçta sen çocuk istiyosun aile kurmak istiyosun nereye kadar gidecek ki böyle

bana ıste bır konusmamız olmustu arabada benı eve bırakırken bırının sorumluugunu alamam gbı bısıler soledı bunun evlılık sorunu sankı bu ve ıste o yakın arkadası yenı evlenıp her gun kavga edenler de olabılır

yanı olay gezmek tozmak dıl cunku bu adam gezecegı kadar gezmıs sorun sorumluluk almak ıstememesı benı cok sewıp gerı gelmesı Ç

Göz korkutmak için ayrılırsanız geri geldiğinde tabiki kabul edeceksiniz. Zaten engel olamazdınız ki kendinize.
Kararlıysanız çetin ve net olmalısınız. Karşınızdaki hem evlilik ısrarınızdan hem bu kararsız hallerinizden sıkılacaktır.
Olan zamanınıza, kalbinize oluyor.

Herşeyin ters gitmesinin nedeni çok acele karar vermenizden kaynaklanıyor.
Hayatınızda biri olmadan da devam edebilirsiniz.
Karşınızdakinden net emin olmadan hayatınıza almayın.

cok tesekkur ederım bayanlar hepınıze ıyı kotu yorumlarınız ıcın fıkırlerınız aldım ıcın cok mutlu oldum

bazen ınsan tek taraflı goremıyor cok yonlu gormek attt gozlu ıle bakmamak cok onemlı her konuda oldugu gbı bu durumu degerlendırdım asya ykarı bı sekıl belırdı zaten

kafamda

Surdurmeyin.. Nereye kadar surdureceksiniz ki? Evlilik disi cocuk yapmak istemediginizi, bunun yuzunden ailenizi karsiniza alamayacaginizi soyluyorsunuz. Cocugunuzun olmasini istedigini soyluyorsunuz ve hayatinizda olan kisinin evlenmek istemedigini soyluyorsunuz. Eee sizce? sonunu gormeden devam edip, surdureceginiz iliski belli ki sizi tatmin etmeyecek. surdurerek nereye kadar gideceksiniz ki? bi yerden sonra o veya siz skilacaksiniz ve baglarin evlilikle sonuclanacak kadar guclu olmadigi beraberlikte ayrilik kacinilmaz olacak. bosuna zaman kaybetmeniz gereksiz bence. herkes gibi sizinde guvenebileceginiz biriyle olmaniz en dogal hakkiniz.

Ayrica, su falcinin kimlik bilgilerini ve nerede oldugunu ogrenebilir miyim acaba

konu sahibi arkadaşım ,diğer konularda yaptığın yorumlardan hatırladım seni.

konuna yorum yapmadan önce rica ediyorum türkçe karakterleri tam yazar mısın?

değil yerini diillll vs. inan bazı yerleri yanlış okudum,biçimlendirdim kafamda.

konuna gelince de ; falcıya gitmeyip gelip ilk buraya konuyu açsaydın. falcının dediğine benzer şeyler duyardın biz adını yaşını söyleyemezdik belki ama.

adam evlenmek istemiyorum,açma bu konuyu vs. demiş.

sinyalleri vermiş. sen görmemişsin ya da görmek istememişsin.

bile bile devam ettirmek ne kadar mantıklı?

demek ki sorumluluk almak istemeyen biri. yesin ,gezsin ,tozsun : hayat ..(o'na göre)

seninle evlenecek kDr seni çok sevmiyo demekki...yoksa dedğin kadar aşık olan biri sen söylemeden sana evlenme teklif ederdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…