Bende artık arkadaslarıma da fıkrımı actım hepsı tepkıngosterdı zaten
O evlendınayrıldı sen neden dugun ıstemıyomussun dedı heralde bu gıdısle bı kokteyl tarzı bırsey dusunmeye karar verdım
helincim falcı diyoruz arkadaşım adres diyoruzzz cvp ver pls :)
daha 12 gün önce diğer adamla(?) ilgili konuda böyle demişsiniz
ya insanları kandırıyorsunuz burada başkası diye ya da çok çabuk evlenilecek adam bulabiliyorsunuz.
bu istemiyorsa ayrılın daha düzgün evlenilecek biri bulursunuz nasılsa.
dedım bu bana yardımı dokunan kız cok defa
okudumkonunu falcıya ınanarak hareket etmen olmaz ama neden evlılık dusunmuyor yaslarınız kac acaba? her gıttıgı ulke derken acaba baglanmayıdamı sevmıyor dıye dusunuyorum :S
en nıhayetınde ılıskı evlılıge gıtmıyorsa ben devam etmezdım bılemıyorum etkılemekte ıstemem ama.
sanırım evlenıcek yapıda ama sorumluluk almak ıstemıyor bır ara oyle bır sey dıyorduFalcının dediklerini dikkate alıyorsun da sevgilinin dediklerini neden dikkate almıyorsun?:))) ya da almak istememişsin..falcının dediklerini zaten sevgilin sana söyleyip duruyor farkında mısın?
Şimdi falcıyı boşverelim tahmin etmiş vs vs..
Ben de sana falcının dediklerine benzer şeyler söylüycem aslında söylememe gerek yok , sevgilin evliliğe sıcak bakmyor biliyorsun?
Bunun sebebini bilemem..
sen oturup konuşacaksın..mutlu bir birliktelik varsa neden evliliğe gitmesin ? başkaları mutsuz deyip evliikten kaçmak bana komik geldi..
Bir adam evlilik düşünmüyorsa bence 2 sebep vardır:
Ya gerçekten evlenecek yapıda değildir yani sorumluluk almak istemez, özgürlüğüne düşkündür, 1 kadına ömür boyu bağlı kalmak istemez ve gerçekten evlenmez..belki 40-45 li yaşlarda sadece baba olmak için mantık evliliği yapar o kadar..
ya da ilişkisi olduğu kızı gerçekten sevmiyordur..
Başka açıklaması olamaz.
Sen oturup eni konu konuş onla..Asla düşünmüyorsa sen ne istiyorsun onu düşün gerekirse ayrıl..
gıden gunlerım oldupekte mutluydum bunla hıc kavga etmedım huzurluydum mutluyum ama olmuyor
Hangi devirdeyiz, neden hala falcılara gidiyor insanlar ? Neden kötüyü çağırmayı seviyorlar ?
O kişi şuan herşeyi bilmesi normal, bunun neden olduğunu buradan anlatmama gerek yok sanırım, fakat asla ve asla geleceği bilemezler.
Falına baktıkları kişiler inanıyorsa ya da aklından geçiyorsa bu gerçekleşiyor..
Bakın o falcıların hayatına binlerce dertle savaşıyorlar, mutsuzlar v.s. Neden kendilerine çare bulamıyorlar.
Evlenip ayrılan, çok mutsuz olan, değerli eşyalarını kaybeden v.s o kadar falcıdan hangisi çaresini buldu.
..
Siz sevgilinize dayanarak karar verin. Evlenmek isteyen bir erkek yüz metre öteden belli olur.
Hediye almak, kıymet vermekle olmuyor yuva sevdası.
Kadın ısrar ettikçede erkek iyice uzaklaşıyor ve sonra bitiriyor ilişkiyi ya da başka biri giriyor araya.
Hayatınızı kendi iradenizle yönlendirmelisiniz.
evlilik bana göre değil derken açıkca fikrini söylemiş zaten daha ne bekliyorsunkii.....durumu iyiys sana pahalı hediyeler alması denizde kum..evlenp kendini kısıtlamak istemiyo demekki şimdi rahat raht gezp tozuyo sorumluluk almak ,sttemiyo...bunun cvbıda çok açık ben söylemedende sen zaten anlamışsındır...
sewgıme dayanarak karar werdıgım zaman bu adam benı cok sevıyor ama evlenmıyor
demın ayrılım gozunu korkutuyum dedım zaman ıkı ay anca dayandı gene geldı bende nıyese kabule ttım gerı basladık
hanı ben hedıye fılan al et yap demıyorm kendı alıyor
onceden ben ısrar ettıkce ben kacırıyorum evet ole oluyordu ama bu adam yıllar gectıkce halen fıkrı degısmıyor benımde deyısmıyor
hayatıma ıkı ay karsıma bırı cıktı ıste olmıyor olmayınca olmuyor uzuluyorm uzulmem bır erkek ıcın degıl hayata aglıyorm her sey sankı ters gıttsın dıye benı bulyor hem derım olumlu dusun olumlu olsun evrendekı ses dongusunde konusmalarımız agzımızdan cıkan sozler bızı bulur
uffff
Kızlar bakınnn fala ınanan. Bırı dılm ben. Sadece ısmınden tutun. Yasına ısıne arabasına her seyı soledı
Ve erkek arkadasımm ıstemıyorm dıyor evlenmeyı ben 25 erkek arkadasım31 yasındaaa
Zaten evlılık dusuncesı olmadıgı ıcın olesıne bı baksın dıe gıttım hepsı bu para fılan da vermedım Benım burdakı moralımın bozuldugu sey. Bu adamın yurt dısı plan egıtım le alakalı planları ve ewlenmek ıstemıyorm dıyor
Ewlenmıcem de dıyor
Hanı ewlılık meraklısı bırımdılm ben hayırlısı olsun 30 da gelsın 40 da gelsın. Ben kendı ayaklarımın uzerınde. Allahın ıznıyle durumum
Benım sorum su sızce. Bu adam benle ewlılıgı dusunmuyosa hıc ılıskımı surdurup surdurmemem?????!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?