Evlenmeyi düşündüğüm insan,bu siteden biriyle beni nasıl aldattı??

Gulpare

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
791
9
621
Diğer
Önyargılı davranmayın rica ederim..Bilmediginiz ve anlatamadıgım çok seyler var,o yüzden haklısınız belki bunları söylemekte..
KiMSEYİ incitmek istemem o yüzden bunu silmekte fayda gördüm...Tsk.ler...:)

Son düzenleme:
[COLOR="Ma[B]cok ilginc bu siteden biriyle seni aldatti tesadufun boylesi film gibi yahu:)[/B]genta"][/COLOR]

Aldattıgı kısı eski kız arkadası,yanı kızla ıkımız aynı sıteye üyeymisiz de haberımız yokmus bırbırımızden...

Tam olarak okumadınız sanırım..Yukarrta belırttım ama bır daha söyleyeyim..
günlerden bir gün bu sitede bir bayanın profil resminde o kişi ile sarmaş dolaş fogtorafını gördüm

evet okuyamadim cok uzun geldi yazi:)sen kisaca ozetle bence yazdiklarini cogu kisi okumadan gecer cunku cok uzun daha cok yorum almak istiyorsan kisa tut hikayeni.
kim nikini ney o kizin soyle bizde bilelim kimmis

Yok onu açık açık söyleyemem onu da rencide etmek bana yakışmaz sonuçta..O okursa kendini anlar zaten..
Ayrıca yorum almak veya almamak sorun değil,ben sadece içimi dökmek istedim..
ilgiendigin için tsk.ederim..

ama ya bu sitede birden fazla kisi ayni anda senin dustugun durumdaysa simdi hepsi bu yazidan kendilerine pay cikartacak :)neyse adi sende kalsin bosver sen hayatini yasamaya bak daldan dala konan ari gibiymis sevgiliniz kurtulmussunuz

Evet arı gibiydi ama biri birgün onun iğnesini fena koparacak ama bakalım ne zaman:)

Yazdiklarinizin tamamini okudum ama garip olan baslikla celismesi...

sizi biradan biriyle aldattigini soyluyorsunuz ama
resimlerini gorup birlikde olduklarini bile bile
o gencle yakinlasip sevgili olan sizsiniz...

Bu durumda aldatilan kim?

kedijike katılıyorum. kendi düşen ağlamaz.
hepsini okuduğuma inanamıyorum ya, ekşin sandım geldim kelek çıktı :2:

Evet başlık dogru..Eger o şahıs okuyorsa kusura bakmasın ama ilişkileri midemi bulandırıyor...

Her ne kadar sonu hüsranla bitse de hikayemi sizinle paylaşmak istedim...
2006 yılında tanıştık..Nasıl mı??
Internette gezinirken bir şiire rastladım çok beğendim.Şairin de memleketim sivastan olduğunu öğrenince diğer şiirlerini de bulmak için araştırma yaptım.Bir çok şiiri vardı fakat hepsini okuyabilmem için sitesine üye olmam gerekiyordu.Ben de üye oldum.Üye olduktan sonra nerdeyse 3_4 ay hiç girmedim ve yine birgün aklıma geldi bakayım yeni şiirler var mı dedim.Orada bir kızla tanıştım nerden bileyim kızın hayatımı değiştireceğini..Kızla msn de yazışmaya başladık.O da sivaslıydı.2 gün sonra beni msn de biri ekledi.Ben de tanımadığım kişilerle hayatta konuşmam.Adresimi nerden buldunuz dedim.Mantıklı bir açıklama gelmezse hemen silerim huyum bu.Her neyse bu konuşmaya başladı.Meğerse konuştuğum kız bunun teyzesinin kızıymış.Çok ısrar ettim neden aldın diye falan.Kız da benim iyi ve güzel bir kız oldugumu söylemis,ayarlamaya çalışmış anlayacağınız.

Ben kızdım kapattım,çünkü o zamanlar başka erkek arkadaşım vardı ve kesinlikle bir daha yazmamasını söyledim.Silip engelledim...

Ben yurtdışındaydım o zamanlar..Aradan 5 ay falan geçti.Bu süre içinde hiç konuşmadık.Bu sefer başka bir msn den eklemiş beni.Ben de erkek arkadşımdan ayrılmıştım.Kötü bir niyetinin olmadığını sadece sohbet etmek istedigini söyledi.Ben de hemşehrim oldugu için sıcak baktım sempatik geldi bana.2 yıl boyunca konuştuk kamera aracılıgı ile.Hiç bir kötü yanlış hareketi olmadı.Kız arkadaşı ile sorunları vardı onu anlatıp dertleşirdik,ben de erkeklerden yakınırdım falan..Sonra alıştık birbirimize çok samimi 2 arkadaş olmuştuk ama benimkisi arkadaşlıktan öte bir his olmuştu ama kesinlikle belli etmedim..

Kadere bakın ki günlerden bir gün bu sitede bir bayanın profil resminde o kişi ile sarmaş dolaş fogtorafını gördüm.Ne tesadüftir ki kız benim açtıgım konulara yorum yapıyor beni çok sevdigini söylüyordu.Kız msn imi istedi,sonra kızla sabahlara kadar konuşup gülüyorduk..Şu an kendisi okuyorsa kesin anlamıştır kendisini.Kızla çok samimi olduk ben hiçbirşey bellı etmedım.O da erkek arkadasından şikayet ediyodu ve ben hep teselli ediyordum.Kaç senelık beraberlıklerı oldugunu ayrılmamaları gerektıgını söylüyordum.Size yemin ederim ki kesinlikle üzülmesini istemedim.ikisine de ayrılmayın diye sık sık baskı yapıyordum.Artık kız bana bütün özelini anlatmaya başlamıstı.O kişi hakkında herseyi ögrenıyordum.Kendısını defalarca aldattıgını söylemisti..

Ben sonra yurtdısından kesin dönüs yaptım.Ve kızla baglarım koptu tel.numaramı ıstemıstı ama vermedım,arkasından iş çeviriyomus gıbı olmak ıstemedım ama çocukla görüşmeye devam ettik.Çocuk askere gitti mektuplaştık,o telefon ederdi hep bana.Annemı bıle aramıyorum senı arıyorum derdi,kötü koşullarda yaptı askerligini.Ama tabi biz bu arada yine arkadasca konusuyoruz ve henüz birbirimizi canlı olarak görmedik..Böyle 3 sene konustuk...

Ben ünv.de iken d.günümde çiçek yolladı bana.O an havalara uçtum.sonra biz yine telefonda konusmaya devam ettik.D.günümden 1 hafta sonra sivasa geldi,teyzesinin kızının nişanı vardı.Ve biz artık son konusmalarımızda iyice samimi olmaya baslamıstık ve olacaksa da birşeyler birbirimizi gördükten sonra olsun diyorduk..Tabi bu arada askerdeyken kız arkadaşından ayrılmıştı..

Sonra ilk bulusmaya gıttıgım gün kalbım duracak gıbıydı..Birbirimizi gördük ve 17 ekimde basladık,çok hoslanmıstık bırbırımızden..Bana hediye almıstı.hıc cıkarmayak istemedıgım bir yüzükSonra unutamayacagım 10 gün gecirdim..Sivası karıs karıs gezdik..Bu arada beni bütün akrabalarıyla tanıstırdı.ilk tanıstırdıgım insansın dedi,güvendim çünkü kapalı bir aılesı vardı.

İşlerı dolayısıyla yasadıgı sehre döndü.Üzüntüden kalbım duracak gıbı oluyor onu devamlı görmek ıstıyorum,sonra tabı alıstım..okulun bıtmesıne az kalmıstı ve hemen nişan yapacaktık..Bu aramamaya ihmal etmeye basladı bazen telefonlar kapalı oluyordu.hep bır bahaneyle avutuyordu beni.ben de saf aşık inanıyordum.

31 ocak günü aradım konuşmak için kız sesleri gülüşmeler geldi sinirlendim kapadım.Sonra da ayrılalım gıbısınden bi msj attı.Ben şok oldum.Ama hiçbirsey sormadan tamam dedim..Cünkü kendime güvenıyorum ya arayacak dıye.Bekle bekle aramaz..Sabır taşı olsa çatlardı valla.14 subat günü sevgililer günün kutlu olsun diye msj attı.Biz öyle böyle derken yeniden basladık ama ben işkillendim,ters giden bişeyler vardı..Sonra burda üye olan eski kız arkadasıyla yine tesadüf eseri karsılastık.Allahın sevgili kuluyum heralde ben onu bulmadan o beni buluyo..Laf ordan burdan açıldı derken,napıyo erkek arkadaşın diye bi zarf attım.Bu olanları anlatmya başladı.Çok şükür iyi dedi bi ayrı bi birleşik gidiyo ama biz hiç ayrılamayız dedi.Onları baglayan baska bır bag vardı anlayın siz..Yılbaşını bu sahıs bi kızla geçirmiş..Ama kız arkadası aldatılmaya alısık oldugunu söyledi,o da onu aldatıyomuş..Kimin eli kimin cebinde belli degıl yanı..Ben şok gecırıyorum bu durumda..

Bunu herke yapar ama o benı aldatamaz yapamaz dıyorum aglıyorum..Tabı kızın yıne hıcbırseyden haberı yok.İnşallah hep mutlu olursunuz dedım aralarından cekıldım..Aradan cok gecmedı tekrar aradı beni...Ben siz yapamadıgını falan söyledi..Ben saf gıbı bı sans daha verdım ama senmısın veren..Bu yıne aramaz sormaz..Insan hıc mı merak etmez yaa.1 ay aramaz sonra arar kont.yokru ıs yogundu.Tabı hepsı palavara...Bız tamamen ayrıldık artık..
Ve su an baska kız arkadası varmıs ve benı arıyor,seni asla unutamam yaptıgım hersey ıcın affet hakkını helal et diyor..Beni görmeye gelecegını söyledi..

Artık ona acıyorum ve Allaha cok şükürki yolun basında anladım..Ya gec olsaydı..

Sonuna kadar sabrediip okudgunuz ıcın tsk.ler..

konu başlığı yanlış.
aldatılan kız arkadaşı ve aldatan sizlersiniz.
sevgilisi olan bir adamla bunu bile bile yıllarca konuşmanız çok çok yanlış. kamera açarak birde...
karşı taraf sizin kendisinden hoşlandığınızı anlamıştır. zaten... adama ümit vermişsiniz oda bir süre 2nizi idare etmiş. hoş adam 5 para etmez. ama sizde doğru bir davranış sergilememişsiniz

Benim anlayamadığım birşey var. Onun kız arkadaşı olduğunu bile bile görüşüyorsunuz ve ben aldatıldım diyorsunuz. Bence tersi olmuş. Ayrıca çevremde böyle olaylarla karşılaşıyorum. Kimileri yaşadıkları ilişkileri bitmeden yeni bir ilişkiye başlıyorlar. Karşısındaki kendini birden özel sanmaya başlıyor. Benim için onu bıraktı diye düşünüyorlar. Ama sonunda başkası için de terkediliyorlar. Genelde gördüklerim bu yönde. O yüzden siz siz olun karşı tarafın kötü giden bir ilişkisi olsa bile bitmeden birşeyler yaşamayın. Çünkü sonununuz büyük ihtimalle aynı olacaktır.

bu olayda bir terslik yok mu?
sevgilisi olan bir erkekten hoşlanıp senelerce sohbet eden sizsiniz ama size göre madur olan da sizsiniz.
ilginç... :delphin:
adam size nasıl geldiyse öyle gitmiş.
şaşıracak bir şey yok.

Kızın senin erkek arkadaşınla ilişkisini bile bile hala devam eden sensin arkadaşım. Biliyorum ama çaktırmıyorum ayrılmayın sakın ha diyorum diyorsun ama maşallah gizliden görüşmeye devam ediyorsun. Aldatan sizsiniz o kızcağız değil. Dürüst olmayan sizsiniz. Arkadan iş çeviren sizsiniz. Kıza yalan söyleyen sizsiniz.

Hiçbirşey olmamış gibi hiçbirşeyden haberiniz yokmuş gibi nasıl böyle rol kesebildiniz:1closedeyes:

Bakın sizin anlamadıgınız birsey var.Dedim ya o kişinin bana karsı hıc bır ufak yanlısı bıle olmadı ve ben de en ufak bır ümit bıle vermedım.Hep havadan sudan konulardı bahsettıgımız seyler..Ve bana o kızın kendısını zorla elınde ttugunu ve ıntıhar ettıgını yanı sorunlu bır kısıklık oldugunu hep söyledı..Konustugum kız da bunları zaten söylemıstı bana..Ve artık tamamen ayrılmıslardı yani kimseyi kimsenın elınden alma gıbı bır nıyetım yoktu..Allaha çok şükür ben inançları olan bir insanım.Yaptıgım seylerın tekrar ayagıma dolasmasından cok korkarım..

Burdaki kız da onu defalarva aldattıgını arada sevgının degıl bazı seylerın getırmıs oldugu alıskanlıkları oldugunu söylüyordu..

Yani ben asla 3.kişi olarak girmedım aralarına..Hep dertleştıgımızde teselli ediyordum onu erkek milleti bosver düzelir diyordum ve bunları söyledıgım zaman zaten bırsey yoktu aramızda..sadece arkadaştık..

peki bir şey sormak istiyorum.
çocukla hiçbir niyetiniz olmadan sadece arkadaşça konuştuysanız o kadar zaman kıza neden çocuğu tanıdığınızı söylemediniz?
kusura bakmayın ama bunu gizlemeniz bile bir art niyet olduğunu gösteriyor bence.

ayrıca kızın sizden haberi yokken bu nasıl aldatma oluyor?
buradaki tek madur o kız bence.

yazdığınız hikayeyi bir daha okursanız aldatanın kim olduğunu anlarsınız sanırım...başlıktaki tek doğru aldatanın bu sitede olması sanırım!!!

Back
X