Evlenmeyi Düşünmeyen Erkek Arkadaş

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
35
Merhabalar
İlişkiye başladığımız zaman bende erkek arkadaşımda evliliği düşünmüyorduk. Şimdi de bunun konusu hiç açılmadı ama ben gittikçe daha çok sevdiğimi ve zamanı geldiğinde neden olmasın diye düşünmeye başladım.
Daha önce böyle olan ve erkek arkadaşının fikri değişen var mı?

Benim çoook yakın arkadaşımın sevgilisi kesinlikle evliliği düşünmeyen bir tipti adam tek yaşamaya alışmış evi arabası olan biri şuan nişanlılar 1 yıl içersinde hemde, senin elinde herşey sen istekli olur biraz dişli davranırsan erkeklerde o kıvama giriyor

Ya erkek arkadaşım daha önce hiç bir kıza yapmadığı şeyleri yapıyor ve bana değer verdiğini gerçekten hissediyorum.

kaç senelik birlikteliğiniz var?
3 senedir tanışıyoruz bir senedir birlikteyiz uzak mesafe ilişkisi ama açıkçası evet başlarkende seviyorduk ama şu aralar birbirimizi daha iyi sahiplendiğimizi hissediyorum.

3 senedir tanışıyoruz bir senedir birlikteyiz uzak mesafe ilişkisi ama açıkçası evet başlarkende seviyorduk ama şu aralar birbirimizi daha iyi sahiplendiğimizi hissediyorum.
ileriyi düşünüyorsanız adını koyun bu ilişkinin.

Ama yine de belli etmez mantığıyla sordum işte...

Bir erkek evliliğe uzaksa o erkekten uzak durun tabi siz evliliği düşünüyorsanız

Bir erkek evliliğe uzaksa o erkekten uzak durun tabi siz evliliği düşünüyorsanız
Şu an evlenelim dese düşünmem ama eskisi kadar da katı olmadığımı farkettim.

Kadının katı olması sorun değil ben asla evlenmem derdim erkeğin sizi önemsemesi önemli
[/QUOTE
Kadının katı olması sorun değil ben asla evlenmem derdim erkeğin sizi önemsemesi önemli
Zamanla fikrinin değişeceğini düşünüyorum ama dediğim gibi umutlanmak istemiyorum da... Sadece içimden bir ses o doğru kişi diyor.

Yaşınız evlilik için uygun aslında.Flört döneminiz kısa gibi.
Sizin istemeniz kadar karşınızdaki insanın da istemesi önemli.
O da fikrinizi bildiği için çekimser davranıyor olabilir.
Cekinirim alenen konuşamam diyorsanız bir işaret verin bir ışık verin karşıya bu isteğinizle alakalı.Sinyal bekliyor olabilir
Aslaaa evlilik konuşmadığımız ve düşünmediğimiz dönemlerden birinde evlilik teklifi almıştım eşimden. Şok olmuştum "o heyecanını görmek istedim" demişti.
Sürpriz yapacak belki de kimbilir

Şu an zamanı değil çünkü yükseklisans yapıyor. Alenen evet söyleyemem ama laf arasında bir kere ilişkimize zaten sen yön vermiyor musun tarzında bir cümle kurdu.

Şu an zamanı değil çünkü yükseklisans yapıyor. Alenen evet söyleyemem ama laf arasında bir kere ilişkimize zaten sen yön vermiyor musun tarzında bir cümle kurdu.
Eğitim hayatı devam ettiği süreçte evlilik istemiyor oluşunu normal karşılarım.
Biraz süre verin.
Sonrasında kariyer yapacağım kati suretle evlilik düşünmüyorum deme ihtimali de var.
İlişkiye tek tarafın yön vermesini doğru bulmuyorum. Geçiştirici bir cümle kurmuş bence.
Direkt evlilikten bahsetmek yerine ileriye yönelik planlarını sorun.
Konuşmanın gidişatinden anlarsınız diye tahmin ediyorum.

Uzun süredir çalışıyor. Yükseklisansı geç yaptı ama kesinlikle devamını getirmek istemiyor. Yaptıgı her başvurudan, attığı her adımdan bahsediyor. Gelecek için şu an bişey demiyor. Ama ben hep hayatında olacakmışım gibi bahsediyor.

Beklemeyle bir kaybınız olmayacağını düşünüyorsanız birbirinizi daha yakından tanıyın,bekarlığınızın tadını çıkarın
Güzel giderse evlilik düşünülür zamanla(baska ekstra planları yoksa)
Erkekler maddi ve manevi anlamda tamamlanmak isterler evlilik kurumu için genelde.
Yüzükle adını koyup doğru zamanda evlilik için tarih alınabilir aslında.
Sizin istediğiniz de bu sanırım
Hayatınızda hep siz olacakmışsınız gibi bahsediyorsa,mutluysanız vazgeçmeyin.
Gönlünüzce olsun dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…