- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Aslında ben çok üzülüyorum böyle yetişkin kadınların var olduğunu görünce. Kim bilir inanç, toplumsal baskı, gelenekler temelinde nasıl bir sıkışmışlık yaşıyorlar da böyle bir ilişkiyi sürdürme yoluna gidiyorlar. Bir nevi böyle davranmaya mecburmuş gibi hissediyorlar anladığım kadarıyla çünkü içinde bulundukları sosyal doku o kadar sert olmalı ki onu kırmak çok da kolay olmuyor galiba. Yoksa kim ister sevgilisinin bir başka kişiyle bir şeyler yaşamasını?
Ürkütücü mü? Evet, fazlasıyla.
swinger olsa da iyi kötü bir mantığa oturtsak. ben sevişmem ama sevgilim ihtiyacı için başkasıyla sevişebilir bana haber vererek diyor. bunun literatürdeki adı ne ben bilemedim tek taraflı swinger mı?
Argoda bi adı var ama yazarsam banlanırım :)
g ile başlayan mı ben o diye düşündüm de tam karşılığını bilemedim zhahajshahah
banlanabilirim ben artık dokunmuyor bana
Bunun inançla hiç ilgisi yok. Öyle olsa arasında nikah bağı olmayan adamla yakınlaşmak öpmek dokunmak da inancımıza aykırı bir harekettir. Ve sadece kadına değil erkeğe de işler. İnancı için yapmış olsa başkasıyla birlikte olan adamı da kabul etmeyecektir.
Bu tamamen eğer bu adamla değil de başka biriyle evlenirsem, bakire olmadıgım anlaşılır ve bunu izah edemem düşüncesi. Herşey serbest sadece bakireliği bozulmasın. Neden çünkü kimse sizi birinin öpüp kokladığını anlayamaz ama ilişkiye girdiğiniz anlaşılır=toplumsal baskı. Bir nevi kandırmaca.
Bu tarz ilişkilerde bazı kurallar ihlal ediliyor ve tam anlamıyla yerine getirilmiyor olsa da inancın etkisi yadsınamaz bence. "Bakireliğim bozulursa nasıl izah ederim?" şeklindeki bir kaygı için biliyorsunuz hymenoplasti gibi çeşitli yöntemler mevcut. Yani, bu kaygı da bertaraf edilebiliyor ve izah edecek bir şey de kalmıyor bildiğim kadarıyla.
Sevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum
Sevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum
O ne ya karışmadığı yer kalmamışSevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum
Son dönemlerde biraz kilo aldım diyet listesi araştırırken kendisi Karatay diyetini araştırıp ne yemem gerektiğini belirlemiş oturmuş liste yapmış ve aynı şekilden kendi de beslenmeye başladı,daha napabilir,bu kapak olur mu bilmiyorum ama benle Bebek gibi ilgileniyor hanımlarBu da kapak oluyor yani bizim gibi dar görüşlülere.
Son dönemlerde biraz kilo aldım diyet listesi araştırırken kendisi Karatay diyetini araştırıp ne yemem gerektiğini belirlemiş oturmuş liste yapmış ve aynı şekilden kendi de beslenmeye başladı,daha napabilir,bu kapak olur mu bilmiyorum ama benle Bebek gibi ilgileniyor hanımlar
Kostur kostur her defasinda buraya 738492947472 konu acip fikir istedigi insanlara dar goruslu demekSevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum
İşte biz buna aşk ilişkisi değil abla-kardeş/arkadaş/dost ilişkisi diyoruz. Sizin bunu ısrarla aşk ilişkisi olarak tanımlanamız yanlış geliyor.Sevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum
Erkek arkadaşlarınız sizin ne yiyip ne içtiğinize karışıyor mu tam sacmalık yazdığınızİşte biz buna aşk ilişkisi değil abla-kardeş/arkadaş/dost ilişkisi diyoruz. Sizin bunu ısrarla aşk ilişkisi olarak tanımlanamız yanlış geliyor.
Sevgilime para vermiyorum hanfendi sizler gibi hediye aldım dogumgununde 1 kere 100 tl borç aldı ödedi saçma supuk saldırmayın insanlara kendi sorunlarınızla ilgilenin sanırım çok mutsuzsunuzHic neden vazgececeksin yanii neden?
Sen bosver bunlari bacim bunlar dedigin gibi mutsuz
Ben senin diger konularina da baktim ve ben inandim sana yani
Sey diyecegim acep bazen sevgiline para vermesen de bir uzmandan yardim mi alsan? Malum zor zamanlar gecirmissin bu dedigimi bir dusun derim.
Erkek arkadaşlarınız sizin ne yiyip ne içtiğinize karışıyor mu tam sacmalık yazdığınız
Sizden fikir almak istemem kötü mü ama olayı hakaret boyutuna getirdiniz iyice dar kafalı insanlar genelde yapar bunu ya da eğitimsiz tipler meraklı evde oturup sürekli tüketen dedikodu milletin sorunlarına alaycı bakan yetersiz biraz da ezik tiplerKostur kostur her defasinda buraya 738492947472 konu acip fikir istedigi insanlara dar goruslu demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?