Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Şimdi bu iki kişi sevgili ama çocuk cinsellik konusunda özgür takıldığına göre çocuk için serbest ilişki söz konusu. Konu sahibi için henüz tanımlanan bir kavram yok ama.
Bu konu ya sosyal bir deney ya da amcanın biri bizle kafa buluyor. Eğer böyle değilse Allah akıl fikir versin

Konu sahibi bu adam ya sizin algılarınızla çok güzel oynamış ya da o kadar yokluktasınız ki böyle bir adama/ilişkiye muhtaçsınız.

Biz masum aşk sanarken kadın sevgilisi olduğunu iddia ettiği adamı başka kadınlara altın tepside sunuyormuş.

Evlilik ne alaka o zaman? Swinger mı niyet nedir?

Konu sahibi evlenmeyi düşünmüyora gelene kadar bu adamın başka kadınla cinsellik yaşamasını sorun etmelisiniz.
Şimdi eski konuya baktım da adam sizden bunun için izin almış . Siz de vermişsiniz.
Maşallah!

Bu konu ya sosyal bir deney ya da amcanın biri bizle kafa buluyor. Eğer böyle değilse Allah akıl fikir versin

Konunun gerçek olduğunu düşünüyorum ben çünkü evlilik öncesinde inançlarından ötürü cinsellik yaşamayan ama sırf bu yüzden eldeki "nimetten" de olmak istemeyen kadınlar var ve haliyle böyle garip formlarda ilişkileri oluyor.

Kızımız bu cocugu takıntı yapmış.Adam ne derse,yaparsa birsekilde mantığa burundurmeye hazır.Yeter ki ilişki olarak tanımladığı bu gariplesmeye başlayan birliktelik devam etsin.Kiz zaten normal bir psikoloji de gözükmüyor.Bu yüzden yaptığı davranışların,aldığını düşündüğü kararların normal olmasına yönelik bir beklentim yok

Ya biz lisedeyken falan tartışırdık kızlarla bu konuları. O yaşlardan sonra aklımız biraz erince saçma olduğunu kavradık. 36 yaşında bir kadının 16 yaşındaki ergenlerle aynı düşünce yapısına ve aynı ilişki anlayışına sahip olması ürkütücü.

Summer eski konusuna bakmamışsın sanırım.
Çocuk cinsellik yaşamak istiyor ama konu sahibi bakire olduğu için onunla yaşamak istemiyor.
Konu sahibinden de 'ihtiyaç gidermek ' için izin alıyor. Konu sahibi de yok diyemem diyor...
x2 bir saçmalık yani..

Konu sahibini tanimlamak baslibasina ban sebebi olur kanimca :)))
Dehşet verici gerçekten, benim aklım almıyor

Aslında ben çok üzülüyorum böyle yetişkin kadınların var olduğunu görünce. Kim bilir inanç, toplumsal baskı, gelenekler temelinde nasıl bir sıkışmışlık yaşıyorlar da böyle bir ilişkiyi sürdürme yoluna gidiyorlar. Bir nevi böyle davranmaya mecburmuş gibi hissediyorlar anladığım kadarıyla çünkü içinde bulundukları sosyal doku o kadar sert olmalı ki onu kırmak çok da kolay olmuyor galiba. Yoksa kim ister sevgilisinin bir başka kişiyle bir şeyler yaşamasını?

Ürkütücü mü? Evet, fazlasıyla.

Biz masum aşk sanarken kadın sevgilisi olduğunu iddia ettiği adamı başka kadınlara altın tepside sunuyormuş.

Evlilik ne alaka o zaman? Swinger mı niyet nedir?

swinger olsa da iyi kötü bir mantığa oturtsak. ben sevişmem ama sevgilim ihtiyacı için başkasıyla sevişebilir bana haber vererek diyor. bunun literatürdeki adı ne ben bilemedim tek taraflı swinger mı?

swinger olsa da iyi kötü bir mantığa oturtsak. ben sevişmem ama sevgilim ihtiyacı için başkasıyla sevişebilir bana haber vererek diyor. bunun literatürdeki adı ne ben bilemedim tek taraflı swinger mı?
Henüz biz de çözemedik.
Tanımlanamamış bir cisimle karşı karşıyayız :)

Evlenmeyi dusunmuyorlar.
Erkek cocuk istiyor.
Kiz cinsellik istemiyor.
Erkek cinsellik istiyor ama baska kadinla.
Kadina gore baska kadin sikinti degil durustluk onemli.

Biri kuma demis ama bu kumalik bile degil.Kumalarin evi ve cocugu oluyo ve cinsellik yasiyorlar.Kim olduklari belli kadinlarin hastalik kapmazlar.Bunlar sanki evcilik oynuyo.

Aldatilan affeden kadinla kiyaslanmis o da olamaz.Onlar bu durumdan rahatsiz genede kocalarinin gitmesinden rahatsiz oluyorlar.Bu kadina gore cok normal.

Ben bu yazilanlara artik gram inanmiyorum.

Durustlukmus pehh ! Seni insan yerine koymayan adam durust olsa ne olur.

Bu arada adam evlenmesine karisamayacagini soyluyo kadinda diger kadinlara karismiyor.Yarin baskalariyla evlenirlerse takilirlar artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…