- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Merak ettim de bu ilişki open relationship mi oluyor?
Benim de aklımdan geçiyor ne olduğunu yazmak ama neyseBu ilişkinin ne olduğunu yazarsam, 1sn ye kalmaz banlanırım
inanmayın hiç inandırıcı gelmediSuan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Bu ilişkinin ne olduğunu yazarsam, 1sn ye kalmaz banlanırım
Benim de aklımdan geçiyor ne olduğunu yazmak ama neyse
Bu konu ya sosyal bir deney ya da amcanın biri bizle kafa buluyor. Eğer böyle değilse Allah akıl fikir versinŞimdi bu iki kişi sevgili ama çocuk cinsellik konusunda özgür takıldığına göre çocuk için serbest ilişki söz konusu. Konu sahibi için henüz tanımlanan bir kavram yok ama.
Şimdi bu iki kişi sevgili ama çocuk cinsellik konusunda özgür takıldığına göre çocuk için serbest ilişki söz konusu. Konu sahibi için henüz tanımlanan bir kavram yok ama.
evlenmeyi düşünmüyosan bu konuyu niye açtın?Evlenmeyi düşünmüyorum
Biz masum aşk sanarken kadın sevgilisi olduğunu iddia ettiği adamı başka kadınlara altın tepside sunuyormuş.Evlilik düşünülen ilişkilerde 4 yıl genelde evliliğe hazırlık süreci değil midir?
Varsa okul, askerlik biter. İş ve evlilik hazırlıkları bir arada götürülür.
Fakat karşınızdaki insan evlilik düşünmüyor. İlerde kararı değişir mi diye umuyorsunuz. Bu umut için kaç sene beklemeyi göze aldınız peki?
Dört yıl daha mı? O arada sevgiliniz başkasıyla evlenmek istediğini söylerse?
Bu konu ya sosyal bir deney ya da amcanın biri bizle kafa buluyor. Eğer böyle değilse Allah akıl fikir versin
Kızımız bu cocugu takıntı yapmış.Adam ne derse,yaparsa birsekilde mantığa burundurmeye hazır.Yeter ki ilişki olarak tanımladığı bu gariplesmeye başlayan birliktelik devam etsin.Kiz zaten normal bir psikoloji de gözükmüyor.Bu yüzden yaptığı davranışların,aldığını düşündüğü kararların normal olmasına yönelik bir beklentim yokNeden çaresiz peki? Evli, küçük çocuklu, ekonomik özgürlüğü olmayan, gidecek yeri olmayan bir kadın yok ki burada, bu durumda olsa bile insan başka bir kadınla birlikte olmak isteyen adamın suratına bakabilir mi daha. Çaresizlik değil kendine değer vermeme, akıl tutulması olabilir ancak konu sahibinin yaptığı.
Dehşet verici gerçekten, benim aklım almıyorKonunun gerçek olduğunu düşünüyorum ben çünkü evlilik öncesinde inançlarından ötürü cinsellik yaşamayan ama sırf bu yüzden eldeki "nimetten" de olmak istemeyen kadınlar var ve haliyle böyle garip formlarda ilişkileri oluyor.
Konunun gerçek olduğunu düşünüyorum ben çünkü evlilik öncesinde inançlarından ötürü cinsellik yaşamayan ama sırf bu yüzden eldeki "nimetten" de olmak istemeyen kadınlar var ve haliyle böyle garip formlarda ilişkileri oluyor.
Konunun gerçek olduğunu düşünüyorum ben çünkü evlilik öncesinde inançlarından ötürü cinsellik yaşamayan ama sırf bu yüzden eldeki "nimetten" de olmak istemeyen kadınlar var ve haliyle böyle garip formlarda ilişkileri oluyor.
Konu sahibini tanimlamak baslibasina ban sebebi olur kanimca :)))
Dehşet verici gerçekten, benim aklım almıyor
Ya biz lisedeyken falan tartışırdık kızlarla bu konuları. O yaşlardan sonra aklımız biraz erince saçma olduğunu kavradık. 36 yaşında bir kadının 16 yaşındaki ergenlerle aynı düşünce yapısına ve aynı ilişki anlayışına sahip olması ürkütücü.
Summer eski konusuna bakmamışsın sanırım.
Çocuk cinsellik yaşamak istiyor ama konu sahibi bakire olduğu için onunla yaşamak istemiyor.
Konu sahibinden de 'ihtiyaç gidermek ' için izin alıyor. Konu sahibi de yok diyemem diyor...
x2 bir saçmalık yani..
Biz masum aşk sanarken kadın sevgilisi olduğunu iddia ettiği adamı başka kadınlara altın tepside sunuyormuş.
Evlilik ne alaka o zaman? Swinger mı niyet nedir?
Henüz biz de çözemedik.swinger olsa da iyi kötü bir mantığa oturtsak. ben sevişmem ama sevgilim ihtiyacı için başkasıyla sevişebilir bana haber vererek diyor. bunun literatürdeki adı ne ben bilemedim tek taraflı swinger mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?