Kendi tercihi beni ilgilendirmezEvlenmeden cinsel ilişki yaşamayan kadının sevgilisinin başka bir kadınla birlikte olmasını normal karşılaması ne demektir hangi akla mantığa uyar bu? Bizimle dalga geçiyorsunuz muhtemelen. Bir insan hem evlilik öncesi cinsel ilişki istemeyecek kadar tutucu hemde sevgilisinin başka bir kadınla birlikte olmasını normal görecek kadar rahat olamaz.
Sevgili değil misiniz? Ben öyle zannettim demek ki çünkü normal insanlara sevgilerinin başkasıyla birlikte olmasına ,kendi tercihi beni ilgilendirmez demez, ciddi bir akıl tutulması çünkü bu.Kendi tercihi beni ilgilendirmez
Sevgili değil misiniz? Ben öyle zannettim demek ki çünkü normal insanlara sevgilerinin başkasıyla birlikte olmasına ,kendi tercihi beni ilgilendirmez demez, ciddi bir akıl tutulması çünkü bu.
Sevgiliyiz köle değilSevgili değil misiniz? Ben öyle zannettim demek ki çünkü normal insanlara sevgilerinin başkasıyla birlikte olmasına ,kendi tercihi beni ilgilendirmez demez, ciddi bir akıl tutulması çünkü bu.
Çocuk istemiyorum ben,bugunkü konumuz da tam buydu,biriyle cinsel biseyler yaşamak istediğini söyledi peki dedim,ben istemiyorum zaten o da beni bu işe bulaştırmak istemiyor
Bayanlar çok mu mutsuzsunuz?bi konuyu bukadar nefretle karşılayabilecek kadar mı nefret ediyorsunuz hayatınızdan eşlerinizden sevgililerinizden,köle mi sanıyorsunuz karşınızdakini,zorla bişeyleri yaptırabileceğinizi,beni aldatırsan seni boşarım senden ayrılırım tehditleriyle nereye kadar bi insanı tutabilirsiniz,insanlar özgürdür,evli dahi olsa kimse kimsenin kölesi değildir,evlenmek istemeyen birini buna zorlamak mı sevgi anlayışınız
İzin istemedi,bilmiyorum biz mi garip bi çiftiz,cinsellik evlilik bunlar bizim için hep en son konular oldu,dostluk daha ağır basıyor belki bizim ilişkimizde,herşeyi rahatça konuşabiliyoruz
Böyle mi kandırıyorsunuz kendinizi gerçekten, sadakat diye bir kavram var biliyor musunuz? Ay size laf anlatmaya çalışmaya da gerek yok bence. Asla normal değilsiniz!Sevgiliyiz köle değil
Sadakati çok iyi biliyorum hanfendi 4 yıldır bi sadakatsizlik olmadı olsaydı da bunu bana açıkça söylerdi sevgi özgürlüktür de yaparsa oturur konuşuruz kiBöyle mi kandırıyorsunuz kendinizi gerçekten, sadakat diye bir kavram var biliyor musunuz? Ay size laf anlatmaya çalışmaya da gerek yok bence. Asla normal değilsiniz!
Haberin oluyor ve bunu kaldirabiliyorsun sen heralde askerlik arkadasi kankasi filansin kendini onun sevgilisi olarak görmen komikSiz evlisiniz biz değiliz adam sizle ne konuşabilir gizlice yapar geçer,emin misiniz,bakın benim haberim oluyor yaptıklarından ya sizin?
Ne sevgisi hangi sevgi? Cinsel ihtiyacını karşılamak için başka biriyle olmak isteyen adamın sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz hala, öyleyse denilecek birşey yok devam edin böyle özgür bir ilişkiye.Sadakati çok iyi biliyorum hanfendi 4 yıldır bi sadakatsizlik olmadı olsaydı da bunu bana açıkça söylerdi sevgi özgürlüktür de yaparsa oturur konuşuruz ki
Çaresizlik insana neleri yaptırıyor gör..ne yapsın kız ...kabullenmezse zaten " kapı orada"!! Gerçi kızcağız zaten kapının dışındaNe sevgisi hangi sevgi? Cinsel ihtiyacını karşılamak için başka biriyle olmak isteyen adamın sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz hala, öyleyse denilecek birşey yok devam edin böyle özgür bir ilişkiye.
Bayanlar çok mu mutsuzsunuz?bi konuyu bukadar nefretle karşılayabilecek kadar mı nefret ediyorsunuz hayatınızdan eşlerinizden sevgililerinizden,köle mi sanıyorsunuz karşınızdakini,zorla bişeyleri yaptırabileceğinizi,beni aldatırsan seni boşarım senden ayrılırım tehditleriyle nereye kadar bi insanı tutabilirsiniz,insanlar özgürdür,evli dahi olsa kimse kimsenin kölesi değildir,evlenmek istemeyen birini buna zorlamak mı sevgi anlayışınız
Arkadaşım, konu sahibi uçmuş. Yormayın kendinizi...
.
Selam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Bakireyim ve erkek arkadasım da ben de bu nedenle beraber olmak istemedik
Erkek arkadaşım da bakir 28 yaşında ama artık zorlandığını söyledi ve biriyle beraber olmak istiyor
Ben de peki dedim
Bu yanlış mı oldu,onu kaybeder miyim?
Sende de ne arşiv varmış be güzelimKonu buraya doğru gidiyor sanki:
:)))
Neden çaresiz peki? Evli, küçük çocuklu, ekonomik özgürlüğü olmayan, gidecek yeri olmayan bir kadın yok ki burada, bu durumda olsa bile insan başka bir kadınla birlikte olmak isteyen adamın suratına bakabilir mi daha. Çaresizlik değil kendine değer vermeme, akıl tutulması olabilir ancak konu sahibinin yaptığı.Çaresizlik insana neleri yaptırıyor gör..ne yapsın kız ...kabullenmezse zaten " kapı orada"!! Gerçi kızcağız zaten kapının dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?