Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyor
Yaşımdan dolayı 36 yaşındayım mani olmak istemiyor sonuçta evlilik düşünmüyor kendi gençSevgilimle beş yıl birlikteydik cinsellik de vardı ne evlilik ne ileriye dönük bir planımız yoktu. Ama bana evlenmek için birini bulursan birşey diyemem dese anında bırakırdım. Bu rahatlık özgürlük medenilik değil resmen git başkasını bul düş yakamdan demiş kendinize böyle davranılmasına neden izin veriyorsunuz
bence sende sorun et bu is olmazErkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Dün evlenmekle ilgili konuştuk
Evlenmeyi düşünmediğini söyledi
Biraz tartıştık
Erkek arkadasım 28 ben 36 yasındayım
Benden 9 yaş küçük
Seviyorum o da seviyor ama evlenmek istemiyor
Sizce napmalıyım?
Yaş farkı mı sorun bilmiyorum
"Güldük eğlendik ama beni sal artık" diyor. Kötü olmak da istemiyor yani belki de borç verdiğiniz içindir, geri istemeyin diye. Ayrılan taraf özellikle siz olun istiyor ki kendisi başkasıyla evleneceği zaman onu rahatsız etmeyin diye. Sizinle kesinlikle niyeti yok yani, üzgünüm.
Selam bayanlar
4 yıla yakın bi ilişkim var
Son 1 senedir zor bi dönem geçirdim erkek arkadaşım destek oldu beni hiç yalnız bırakmadı
Ama son 1 haftadır tartışmalarımız fazlalaştı ve yorulduğunu hissettim
İlgili davranmaya çalışsa da yorulduğunu görüyordum ve 3 ay görüşmeyelim kendimizi toplayalım dedim hemen kabul etti
Sizce yanlış bi karar mı oldu soğur muyuz diye de korkuyorum
Ne belası arkadasım,niyeti olmasa niyetim Yok der
3 ay görüşmicektik ben yazdım özledin mi beni diye sürekli giden birini neden özlüyim yazdıBu konuyu daha geçenlerde açmıştınız. Gergin yazım tarzınızdan tanıdım sizi. O konuyu kaldırmışsınız eski konularınızdan.
Zaten 3 ay ara vermiştiniz, adam balıklama atlamıştı. Şimdi de evlenmek istemediğini söylemiş. Hala "niyeti olmasa niyetim yok der" diyorsunuz.
Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor.
Bu ilişkinin oluru yok. Çiftler arasında para muhabbeti olmamalı bana göre. Ama bu adam belli ki sizi kullanıyor. İşten çıkmışsınız, ayrılmaya yer arıyor. Ayrılın diye uğraşıyor ayrılmıyorsunuz.
Kendinizi kandırıyorsunuz, yapmayın. Yaşınız daha genç. Dünyadaki son adam bu eleman değil.
Anne olmak değil planım sadece bi hayat arkadaşı
Basligi okur okumaz direk kac bu adamdan demeye geldim yasinizda 36 olmus omrunuz bu adami beklemekle gecerErkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Biraz tartıştık
Benden 9 yaş küçük
Sizce napmalıyım?
Çalışmayan birinin kendine güveni olmaz aslında bu yüzden evlenmeyi düşünmüyor olabilir. Ama işi olsa da dediklerine bakılırsa o zaman da düşünmez. Eğer bir aile bir yuva kurmak istiyorsan hayatına yön vermelisin ve yeni bir sayfa açmalısın ama artık böyle gidiyor yapacak bişeyim yok diyorsan böyle devam ..Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Biraz tartıştık
Benden 9 yaş küçük
Sizce napmalıyım?
Madem öyle oyalamasın evlensin, günahınıza girmek istemiyorsa.Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyor
Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyor
Aranızdaki yaş farkından dolayı sizi evleneceği biri olarak görmüyor bence. Sizin niyetiniz evlilikse bu ilişkiye devam etmeyin derim.Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Biraz tartıştık
Benden 9 yaş küçük
Sizce napmalıyım?
Kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum diyerek size aslında net bir mesaj veriyor ve emin olun karşısına kriterlerine uyan biri çıktığı an evlilik yoluna girer sizi de hayatından çıkarır hiç gözünüzün yaşına bakmaz.Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Ben beni sevdiğini düşünüyorum 4 yıl devam eden bi ilişki sonuçta bitse çoktan bitmez miydiKimseyle evlenmeyi düşünmüyorum diyerek size aslında net bir mesaj veriyor ve emin olun karşısına kriterlerine uyan biri çıktığı an evlilik yoluna girer sizi de hayatından çıkarır hiç gözünüzün yaşına bakmaz.
Niyetim yok demez niye desin ki gittiği yere kadar sürdürmek varken, aranızda para mevzusu falan da geçmiş cinsellik de varsa evleneceği bir kız bulana kadar sizi bırakmaz emin olun.Ne belası arkadasım,niyeti olmasa niyetim Yok der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?