Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Sevgilimle beş yıl birlikteydik cinsellik de vardı ne evlilik ne ileriye dönük bir planımız yoktu. Ama bana evlenmek için birini bulursan birşey diyemem dese anında bırakırdım. Bu rahatlık özgürlük medenilik değil resmen git başkasını bul düş yakamdan demiş kendinize böyle davranılmasına neden izin veriyorsunuz

Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyor

Girmiş gireceği kadar zaten 4 seneni yemiş. :)

Hayır yaş sorunsa benim için baştan başlamam o ilişkiye zaten..
Kaldı ki kadın için yaş önemlidir..
9 yaş büyük olan sensin..
Hayallerini erteleyen sen..

Yaşımdan dolayı 36 yaşındayım mani olmak istemiyor sonuçta evlilik düşünmüyor kendi genç

bence sende sorun et bu is olmaz

Arkadaşım sen anlamak istemiyorsun.
Ayrılacağın da yok.
O halde duymak istediğin ne söyle de onu diyelim..

Tamam sonuçta genç.
Senle değil kimseyle evlenmek istemiyor.
Günahına girmemek için git başkasıyla evlen de dedi.
Çok iyi niyetli oğlan Allah için..
Ayrılma devam et. Bir yandan evlenmek için uygun kısmetleri değerlendir bence.
Bulunca da buldum gidiyorum dersin.
Hehhhh herkesin gönlü oldu bak şimdi.

İnsan neden bazen gerceklerı görmek istemezki anlamıyorum 18 yasında kızda degılkı :\
neden kendılerıne bu kötülüğü yaparlar hıc anlamam

Ne belası arkadasım,niyeti olmasa niyetim Yok der

Bu konuyu daha geçenlerde açmıştınız. Gergin yazım tarzınızdan tanıdım sizi. O konuyu kaldırmışsınız eski konularınızdan.
Zaten 3 ay ara vermiştiniz, adam balıklama atlamıştı. Şimdi de evlenmek istemediğini söylemiş. Hala "niyeti olmasa niyetim yok der" diyorsunuz.
Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor.
Bu ilişkinin oluru yok. Çiftler arasında para muhabbeti olmamalı bana göre. Ama bu adam belli ki sizi kullanıyor. İşten çıkmışsınız, ayrılmaya yer arıyor. Ayrılın diye uğraşıyor ayrılmıyorsunuz.
Kendinizi kandırıyorsunuz, yapmayın. Yaşınız daha genç. Dünyadaki son adam bu eleman değil.

3 ay görüşmicektik ben yazdım özledin mi beni diye sürekli giden birini neden özlüyim yazdı

Elinizde büyütmüşsünüz resmen 24yasında o siz 32
Eger cocuk talebiniz yoksa ilişkiye devam edin sonucta 28yasındada olsa hala evliliğe hazır olmayabilir erkekler gec olgunlasıyor

Yaş farkı biraz fazla.Zaten erkekler geç olgunlaşıyor bazıları 30-35den önce evlenmeyi düşünmüyor.Belki sevgilinizde bu düşüncededir.Bence kendinize yaş olarak uygun bir aday bulursanız evlenme ihtimaliniz o yüksek olur.Sizin yaşıtlarınız evliliğe daha sıcak bakar çünkü.Bu devirde 28 erkeğin evlenmesi için genç bir yaş

Basligi okur okumaz direk kac bu adamdan demeye geldim yasinizda 36 olmus omrunuz bu adami beklemekle gecer

Çalışmayan birinin kendine güveni olmaz aslında bu yüzden evlenmeyi düşünmüyor olabilir. Ama işi olsa da dediklerine bakılırsa o zaman da düşünmez. Eğer bir aile bir yuva kurmak istiyorsan hayatına yön vermelisin ve yeni bir sayfa açmalısın ama artık böyle gidiyor yapacak bişeyim yok diyorsan böyle devam ..

Evlenmek istemiyor madem uzatmayın bence.benim 1-2 yıl bile beklemeye tahammülüm olmuyor kaybedecek vaktim yok.4 yıldır devam ediyormuşsunuz.yaş farkı da fazla gibi.

Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyor

4 senedir peki?
yani 36 yaşında kadınsınız çocuk sizi kendince yeteri kadar sömürmüş güzelikle gidin istiyor. şunu göremeyip herkese ama ama.
ama sı yok. sizinle bir gelecek düşünmüyor.
ayrıca sevmiyor da. başkasıyla evlen den fedakar ruhani sevgili çıkarımını yapmak yerine gerçeği görün. sevmediği için kiminle evleneceğinizin önemi yok.

Aranızdaki yaş farkından dolayı sizi evleneceği biri olarak görmüyor bence. Sizin niyetiniz evlilikse bu ilişkiye devam etmeyin derim.

Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum diyerek size aslında net bir mesaj veriyor ve emin olun karşısına kriterlerine uyan biri çıktığı an evlilik yoluna girer sizi de hayatından çıkarır hiç gözünüzün yaşına bakmaz.

Ben beni sevdiğini düşünüyorum 4 yıl devam eden bi ilişki sonuçta bitse çoktan bitmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…