Evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkek

Resimcirana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
25
13
38
Ve üstelik düşünürsem de senden başkasıyla evlenmem diyen erkek neyin kafasını yaşıyor sizce kızlar?

Neden bu kadar mantıksızlar ki? 6 ay sonra tanıdığı insan çok mu iyi olacak sanki?
Canim nasip kismet iste beklersin yillarca olmaz sonra 1 ay icinde karsina biri cikar hemen olur. Insanin kaderindeki rizki eceli esi hicbir zaman değişmezmiş. Ben olmayinca vardır bunda bi hayir derim. Gözümüzde büyüttügümüz insanlar gün geliyor, iyiki olmamis diyoruz

Evet ben de genelde hayırlısı derim ama dikkatimi çekti hep arızalı tipleri çekiyorum. Normal olanına rastlamadım henüz.

Evlenmek istemiyor yakın zamanda evlenmek istiyosanız boşverin, ama beklerim umudum var evlenmeyi isteyebilir derseniz devam edin.

Şu an için o sorumluluğu almak istemiyordur. Haklıdır da. Hazır değilse neden evlensin? Yok ben evlenmek istiyorum hemen dersen zorlama bence. Ayrıl

Eski sevgilim soylerdi hep evlenirsem senle evlenirim vs... meali seninle evlenmek istemiyorum
Hic zaman harcama degmez yar olmadi iyiji de olmamis ..

Yıllarca Evlenmeyi düşünmüyorum diyen adamın çocuklu dul bi kadınla evlenmesine şahit oldum.
Üstelik kendisi hiç evlilik yapmamıştı.
Demem o ki bu laf sadece bahane.Aklınde geçen başka başka şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…