Evlenmeyi düşünmüyorumdiyen erkek

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba ;boşandım ve bir oğlum var uzun zamandır adam gibi biri de karşıma çıkmış değil.bir beyfendi ile tanıştık.dış ögrünüşü kültürü otorup kalkmasını beğendim.Hoşlandım Fakat beyfendi ben yakın zamanda evlenmeyidüşünmüyorum 30 yaşında kendileri 35 e yolu var dedi.
Yalnız o bekar ve ben boşanmış bir kadınım ailesi mutaasıp tanınan çevre elalem ne der diyen bir aile.
Evet yeniden heyecan duymak güzel bir duygu .ama ne yapmalıyım.bilemedim.

Bir yanda bir arkadaşım evlenmiş boşanmış bi beyfendi ile tanıştırmak istiyor beyfendi beni görmüş talip olmuş kendi şirketi var .ayaklaı yere basan biri çocugu yok nasip olursa bir yıla evlenirim demiş .henüztanımasam dabiraz nazik olmayan bir adammış.
tabiilla biri olacak değil hayatımda ama bende sevmek sevilmek yeniden yuva kurmak istiyorum naıl bir yol izlemeliyim

Fakat beyfendi ben yakın zamanda evlenmeyidüşünmüyorum 30 yaşında kendileri 35 e yolu var dedi.
Dürüstmüş yine.
Evleneceğim diyip kandıran çooook...

tabiilla biri olacak değil hayatımda ama bende sevmek sevilmek yeniden yuva kurmak istiyorum naıl bir yol izlemeliyim
Tabii doğru demişsiniz.
Anlaşamayacağınızı anladıysanız ilk beyefendiyi bırakın.
İkinci beyefendiyle de hemen tanışmayın tabii biraz bekleyin.
Gerçi şimdi okudum adam nazik değil demişsiniz ee ikisini de bırakın yahu :)

Biz çookk “ ne evlenmesi yeaaaaa” dien adamlar gördük. 3 ay sonra kapılarda ağlayıp süründüler:):)

O işler hesap kitapla olmuo ama hepsinin ağzında bu laf. Diğer taraftan aile olayı önemli.
Erkek arkıma defalarca biz birbimize uygun değiliz olmayız dedim, kendini parçaladı seni şöyle seviyorum böyle seviyorum die. Sonra ailesi istemedi, döndü bana dediki: bi büyük söyleyince mantıklı geliyormuş.
Yani ben yandım sen yanma kardeşim, baştan sıkı tut o işleri.

Benim eşim de evlenmeyi düşünmüyorum diyordu tanıştığımızda. Tabi benim de o zaman hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. Zamanla tanıdık birbirimizi evlendik. Ama ben o zaman son sınıftaydım görüşmek için zamanım ve durumum vardı. Bu bey size 5 yıl evlilik düşünmüyorum diyerek aslında önünü almış.

2 si de olmasın bence. 1. Zaten evlenmek istemiyor, diyelim ki istedi ileride ailesi boşanmış ve çocuklu olduğun için seni istemeyecek. Dertsiz başına dert almaya gerek yok.

2. Adayda kaba saba biri ise yine huzurun kaçar. En güzeli hem sana uygun, hem huyu güzel başka bir aday aramak ☺️

Merhaba ;boşandım ve bir oğlum var uzun zamandır adam gibi biri de karşıma çıkmış değil.bir beyfendi ile tanıştık.dış ögrünüşü kültürü otorup kalkmasını beğendim.Hoşlandım Fakat beyfendi ben yakın zamanda evlenmeyidüşünmüyorum 30 yaşında kendileri 35 e yolu var dedi.
Yalnız o bekar ve ben boşanmış bir kadınım ailesi mutaasıp tanınan çevre elalem ne der diyen bir aile.

Bir yanda bir arkadaşım evlenmiş boşanmış bi beyfendi ile tanıştırmak istiyor beyfendi beni görmüş talip olmuş kendi şirketi var .ayaklaı yere basan biri çocugu yok nasip olursa bir yıla evlenirim demiş .henüztanımasam dabiraz nazik olmayan bir adammış.
Bence teşekkür edin kendisine. En başından söylemiş. Kullanmaya çalışmamış. Siz kendinize yeni bir yol çizin. Sosyallesin. Kurslara eğitimlere katılın. Psikolojinizi düzeltin destek alın gerekirse. Gerisi gelir

Basindan dusuncesini soylemesi guzel. Kendi yolunuza bakacaksınız.

Evlenmeyi düşünmüyorum diyip, aklında hiç evlilik fikri dahi olmadan hayatındaki insan ile uzun süreli beraberliği olan birçok erkeğin daha sonra o insanla evlendiğine şahit oldum ☺
O yuzden büyük konuşmamak lazım bence ama kararı kesinse vakit kaybetme tabiki. 5 seneden bahsediyor sonuçta.

İlk olanla evlilik muhabbeti nasıl açıldı buda önemli. İkinci olanı ise hiç tanımıyorsunuz pek nazik olmadığını başkasının gözlem ve yorumuyla sadece duyuyorsunuz.Bazı anlarım oluyor benim sadece o anımı gören neler der kimbilir. İkinci ile bir şans verip çay için kendi gözleminizi siz yapın derim.

Back
X