Evlenmeyi düşünmüyorumdiyen erkek

Sizi kırmak istemiyorum. Dost aci soyler. (Ben de sizin gibi bosanmis bir kadindim. Ikinci kez evlendim. 24 yasinda bosanmistim. )

Beyfendi evlilik dusunmuyor degil, sizinle evlilik dusunmuyor.

Ilk bosandigimda biri pesimden cok kosturdu. Ben evlilik dusunmuyorum dedi. Uzatmadim..Soguk durdum. Aradan 3-3.5 ay gecti. Sosyal medyada nişan yaptigini gordum. 40 yasima kadar evlilik dusunmuyorum, evlilik bana gore degil diyordu.

Ben de kendim gibi bosanmis bir beyfendi ile evlendim. Birbirimizin yaralarini onardik. Iyilestirdik. Bana cok iyi geldi. Hayata baglandim.

Sevmek , sevilmek herkesin hakki. Bosanmis beylere de fazla guvenmeyin yalniz. Neden bosandigini iyi arastirin.

Yurekten mutlu olmanizi diliyorum.

İkinci beyefendiyi bir tanıyın. İyi gözlemleyin yalnız neden nazik değil diyorlar anlamaya çalışın. İlk evliliği neden bitmiş onuda öğrenin. Biliyorum insanların geçmişini kurcalamamak lazım ama nazik değil diye adı çıkmış. Kadına kaba mı davrandı acaba. Böyle bir sorun mu oldu. Eğer öyleyse ikinciyi kabul etmeyin.
ilkini zaten boşverin. Yani her açıdan o iş olmaz gibi
Umarım oğlunuzla beraber mutlu bir hayat kurarsınız. Kendinize gönlünüzce bir eşte bulursunuz.

Merhaba ;boşandım ve bir oğlum var uzun zamandır adam gibi biri de karşıma çıkmış değil.bir beyfendi ile tanıştık.dış ögrünüşü kültürü otorup kalkmasını beğendim.Hoşlandım Fakat beyfendi ben yakın zamanda evlenmeyidüşünmüyorum 30 yaşında kendileri 35 e yolu var dedi.
Yalnız o bekar ve ben boşanmış bir kadınım ailesi mutaasıp tanınan çevre elalem ne der diyen bir aile.
Evet yeniden heyecan duymak güzel bir duygu .ama ne yapmalıyım.bilemedim.

Bir yanda bir arkadaşım evlenmiş boşanmış bi beyfendi ile tanıştırmak istiyor beyfendi beni görmüş talip olmuş kendi şirketi var .ayaklaı yere basan biri çocugu yok nasip olursa bir yıla evlenirim demiş .henüztanımasam dabiraz nazik olmayan bir adammış.
tabiilla biri olacak değil hayatımda ama bende sevmek sevilmek yeniden yuva kurmak istiyorum naıl bir yol izlemeliyim
Bunu dediğim için üzgünüm ama o dediğiniz ilk kişi evlilik düşünmüyor değil; maalesef evliliği sizinle düşünmüyor.
O yüzden hemen geçiniz.
Ikincisi için de bence bir tanışın. Gözlem yapın.Bir çay kahve için.Garsona tavrına bakın.Oturup kalkmasına bakın.Restaurantta başka kadınlara bakıyor mu ona bakın.Ama hemen elemeyin. Eleyecekseniz de kendi fikrinizle ve gözleminizle eleyin.
Bir kahve içmekten bir şey çıkmaz.
Bir değerlendirmeden bence elemeyin.

Umarım güzel bir yuva kurarsınız..

Canım gaybı bilen Allahtır bakmıssım nasibinde kısmetindeki kişi 2. Sahıs ise bi bakmissin yuregide yumusar huyuda naziklesebilir insan bilmediginden korkar derler yınede bi gör Allah buyuk belki oda nasibi suzaman kadar denk gelmesiği için Mevlam bi manilik olarak baska seyleri cıkarıyo buda vesilesi oluyordu. Dilerim sizin evladınızla guzel yurekli hayırlı insanla yolunuzu bir eder
Allah gönlünüzw göre versin. Kötü niyetlilerdende korusun. Yureginizde niyetinizde hayatınızda Allaha emanet olsun. 💖💖

adamların adı da 1. 2. oldu yalnız. neyse 1. de 2. de boşverin oğlunuza sarılın.

Yaşım malum ilk beyfendiyi gözüm gönlüm sevdi.daha doğrusu hoşlandım zaman geöirsem aşk bağlılık vs beraberinde gelir ama bilemedim.
İkinci beyfendi iş yerime geldi.
Medikal şirketi var .Öyle aileci babacı bir yapısı yok bazı erkekler ilk örnekteki gibi çekinen sakınan bir adam değil oda boşanmış ama kadın ruhundan anlayacak ince biri evet değilmiş.temiz kalpli ama kaba .öyle incelikleri yok.tarif edemiyorum aslında kıro vari mi desem ;ortak tanıdıkları sordum emsela kimse için kötü konuşmadı evlenmek istiyorum ama biraz tanıdıktan sonra dedi.gözlerinin içi gülüyordu.

kararsız kaldım

valla dürüstmüş canım bende senin gibi boşanmış bir kadınım çocuğum yok. Bekar biri ile tanıştım. Herseyi kabul etti ilk başta evlenmek istiyorum dedi aile ile tanıştırdı neler neler. Bende mutlu idim ama 2 gün önce bana geldi dedi ki ben kafamı dinlemek istiyorum 2 gün rahat bırak beni arama ben seni arıcam dedi tabi ben şok

valla dürüstmüş canım bende senin gibi boşanmış bir kadınım çocuğum yok. Bekar biri ile tanıştım. Herseyi kabul etti ilk başta evlenmek istiyorum dedi aile ile tanıştırdı neler neler. Bende mutlu idim ama 2 gün önce bana geldi dedi ki ben kafamı dinlemek istiyorum 2 gün rahat bırak beni arama ben seni arıcam dedi tabi ben şok
artık aslında mecalim yok üzülmeye kırılmaya .yaşım 33 cok maddi sıkıntı çektim çok eziyet gördümeşimden aldatıldım dayak yedim .yeri geldi aileme muhtaç oldum.ve kaçarak evlenmiştim.ayağa kalkmak inanın zor.Ki sizde benzer süreçten geçmiş bi kadınsınız

sizin konunuza gelince ben olsam hiç aramazdım varlığımı unutturur peşime düşmesini sağlardım

artık aslında mecalim yok üzülmeye kırılmaya .yaşım 33 cok maddi sıkıntı çektim çok eziyet gördümeşimden aldatıldım dayak yedim .yeri geldi aileme muhtaç oldum.ve kaçarak evlenmiştim.ayağa kalkmak inanın zor.Ki sizde benzer süreçten geçmiş bi kadınsınız

sizin konunuza gelince ben olsam hiç aramazdım varlığımı unutturur peşime düşmesini sağlardım
bende şiddet ve ihanetten kaçtım benim yaşımda 27 evet bende çok yoruldum üzüldüm kırıldım.

2 gündür hiç aramadım sormadım ortada hiç bir şey yokken yanlız kalıp kafa dinlemesi çok tuhaf

Merhaba ;boşandım ve bir oğlum var uzun zamandır adam gibi biri de karşıma çıkmış değil.bir beyfendi ile tanıştık.dış ögrünüşü kültürü otorup kalkmasını beğendim.Hoşlandım Fakat beyfendi ben yakın zamanda evlenmeyidüşünmüyorum 30 yaşında kendileri 35 e yolu var dedi.
Yalnız o bekar ve ben boşanmış bir kadınım ailesi mutaasıp tanınan çevre elalem ne der diyen bir aile.

Bir yanda bir arkadaşım evlenmiş boşanmış bi beyfendi ile tanıştırmak istiyor beyfendi beni görmüş talip olmuş kendi şirketi var .ayaklaı yere basan biri çocugu yok nasip olursa bir yıla evlenirim demiş .henüztanımasam dabiraz nazik olmayan bir adammış.
tabiilla biri olacak değil hayatımda ama bende sevmek sevilmek yeniden yuva kurmak istiyorum naıl bir yol izlemeliyim

Adam evlenmeyi düşünüyorum demiş hanımefendi.Bize niye hala soruyorsun ne yapayım diye?5 sene gezecek misin onunla?
Nazik değil demişler işte.
Nasıl bir yol izlemeliyim? diye bir soru mu var.Zamanı gelince çıkar karşına.
Ben bir kaç konu okudum ve bayanlara çok kızdım çokkk

Biraz nazik olmayan adammış ne demek?
Mesela biriyle tanışırsınız, size kibar veya kaba gelebilir. Ama tanımadığınız birinin, insanı değerlerine başkalarının ölçümüyle karar vermeyin. Size bu aktarımı yapan kişi,belki de kaba yönünü hakeden biridir. Kendiniz karar verin

İkisinden de uzak durun bence.
İkisinin de sonu hüsran olur.

evlenmeyi düşünmüyorum her şeye kapı aralar, direk gitmiyor açık kapı bırakıyor, yani bu şartlarda razıysan devam edelim manasında. koşarak uzaklaşmalısın, duygularının yıprandığıyla kalırsın, he sen beş sene beklesen senle evlenir mi bu da %1 ihtimal, gerçekler ve tecrübeler böyle söylüyor.

Nazik olmasın cok mu önemli. O nazik olmayanlar,emin ol,son sistem giyinen vücutlu ve yakışıklı,baba parasıyla evlenen guyaa sözde romantik,kadin ruhundan anlayan tiplerden 1000 kat iyi
Benim herifim de kabadir biraz memnunum ben ev isi de yapar bana da bakar dış görüntüye aldanma 2.yle tanış kabalar iyidir.. o ilki zaten falsoymus evlenmicekse herkes yoluna baksın .. hem nezaket kime gore neye gore ha adam yemek yemeyi bilmiyordur o zaman olmaz tabi hem adamin sirketi de varmis o 30 yasindaki ya memurdur ya babasıyla calisiyordur bence 2.yle tanış..

ikinci beyfendi ile görüştüm biraz kaba .evet ama bir elektrik mi uymadı anlayamadım hani arasın sorsun vs bekledim malesef.geçen gün aradım .cevap yok iki saat sonra eve geldim hastayım yazmış.
ilerleyen saatlerde aradım cevap yok mesaj attım tam bir saat sonra mesaj attı.ve gündüz konuştuğumda gayet iyiydi.
hiç hastalığına inanmadım.soğudum adam dan

Back
X