- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.014
- 33
Sırf yaşınız geldi diye dalgaci, çok yalan söyler diye aleni bir şekilde dile getirilen üstüne hiçbir şey hissetmediğiniz birisiyle mi evlenmeyi planlıyorsunuz ciddi ciddi?Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Ailem hemen kestirip atıyorsun diyor aslında kisiliklerimizde çok farklı ben çok konuşmam yüzüm güleç de değil adam da lay lay lom beni sıkıcı bulacak tir istiyorum ki kendi istemesin beni sürekli aralıklarla kafamı bulandırıyor millet önce evet dedim abime adam bize gidiyor geliyor iş yüzük meselesine gelince ben panik atak gibi oldum dediler sen evlilik ten korkuyorsun aslında gönlüme göre olsa korkmam yaBegenmiyorsunuz
Akraba
Yalan söylüyor
Baskalari ile dalga geciyor
Herkese kosar(bu iyi görünen bir huy ama aslinda degil)
Istenmedigini anlamak yerine ailenizi ikna etme cabasinda
No no no
Ailem hemen kestirip atıyorsun diyor aslında kisiliklerimizde çok farklı ben çok konuşmam yüzüm güleç de değil adam da lay lay lom beni sıkıcı bulacak tir istiyorum ki kendi istemesin beni sürekli aralıklarla kafamı bulandırıyor millet önce evet dedim abime adam bize gidiyor geliyor iş yüzük meselesine gelince ben panik atak gibi oldum dediler sen evlilik ten korkuyorsun aslında gönlüme göre olsa korkmam ya
Ailem hemen kestirip atıyorsun diyor aslında kisiliklerimizde çok farklı ben çok konuşmam yüzüm güleç de değil adam da lay lay lom beni sıkıcı bulacak tir istiyorum ki kendi istemesin beni sürekli aralıklarla kafamı bulandırıyor millet önce evet dedim abime adam bize gidiyor geliyor iş yüzük meselesine gelince ben panik atak gibi oldum dediler sen evlilik ten korkuyorsun aslında gönlüme göre olsa korkmam ya
Evlenince seversin çok saçma bir laf. insanlar severek evlendiginden,evlenince nefret edebiliyor. Siz sevmediğiniz ve beğenmediğiniz biriyle evlenmeyin. Yengesi bile yalancı diyorsa sıkıntı.Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Sevmıosanız nıye evlenıosunuz. Sonra daha çok pişman olursan. Kalbının senını dınle. Bu adamla ben yapabılırmıyım? Aynı yatağa gırebılırmıyım? Hastalıkta saglıkta yanında olur muyum deAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Branşınız neydi? Öğretmen olan birinin bu soruyu sormasına inanamadım da..Doğru söylüyorsunuz...başka iyi tarafları varsa ya yinede olmazmi
Şaka mı bu sorunuz? Şaka olsun lütfen. Tabiki sorun olur. Nasıl güveneceksiniz? Başkası da demiş yalancıdır diye. Gerçekten yalancı ise bunu huy edinmişse size de sürekli özellikle sıkıştığında yalan söyler ve siz zamanla güveninizi ve saygınızı iyice kaybedersiniz ona karşı.Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
İlk evet dediniz şimdi de hayır diyorsunuz bu kadar. İstemiyorsanız devam ettirmeyin siz aynı eve gireceksiniz o kişiyle başkası değil.Ailem hemen kestirip atıyorsun diyor aslında kisiliklerimizde çok farklı ben çok konuşmam yüzüm güleç de değil adam da lay lay lom beni sıkıcı bulacak tir istiyorum ki kendi istemesin beni sürekli aralıklarla kafamı bulandırıyor millet önce evet dedim abime adam bize gidiyor geliyor iş yüzük meselesine gelince ben panik atak gibi oldum dediler sen evlilik ten korkuyorsun aslında gönlüme göre olsa korkmam ya
Sakin evlenme sakın...Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Kimse almamış size kakalamaya çalışıyorlar, azıcık gözünüzü açınBeni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar
Bir öğretmen olarak mesleğimden utanmaya başladım, bu Kk da birçok öğretmen aciz, akla mantığa uymayan durumlarda konular açıyor , bu nasıl bir tezat , bir eğitmen akıllı, uyanık , azıcık ilim irfan sahibi olur yahuu..Ne kafalar yine ne kafalar, yav bu ara konular iyice aşmadı mı?
Yine bir öğretmen bir de, çok üzülüyorum çocuğumu yetiştirecek insanların bu insanlar olması ihtimaline...
Başka bir şey diyemedim, zira onca yoruma rağmen bence görüşüp evlenecek bu adamla konu sahibi arkadaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?