• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeyi ertelediği için ayrılma kararı aldım

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
ve ayrıldım
sizce de doğru bir karar mı?
çevrenizde bu tarz ilişkilerden örnek verebilirsiniz çünkü buna ihtiyacım var

Ortada bir sorun veya anlaşmazlık vardıysa ve siz haklı iseniz, evliliğin ertelenmesi ve sizin de ayrılmanız iyi olmuş.

Yine bir sorundan ötürü karşı taraf haklı olduğu için ertelendiyse yine iyi olmuş.

Sorunsuz bir ilişki ertelenmez diye düşünüyorum, bu yüzden sıkmayın canınızı her türlü de sizin için iyi olmuş. :)

Sanırım şu tarihte evleniriz deyip sonra o tarihi de erteledi.
Neticede ayrılmışsınız, hayırlısı olsun.

Fazla bir şey anlatmamışsın ki eski konularını bilmiyorum evliliği ertelemiş olabilir hayırlısı olsun neden hemen ayrıldın?

Ayrıldın mi ayrılmadın mi?
En fazla biter dediğine göre henüz ayrılmamışsın.

30 yaşında tabi zor evlenmemek. Kolay gelsin.

herhangi bir tarih yok
30 yaşındayız
daha fazla beklemek istemiyorum ben
biter yani en fazla
sıkıldım bu durumdan :KK64:

İki arkadaşımın başına geldi.Biri 38 yaşında 4 yıllık ilişki.Kızı tanıyorum ben.Çok güzel iyi eğitimli hakikaten çok iyi niyetli.Ama 4 yılı geçti ha o zaman ha bu zaman en sonunda kız bu yaşta ben artık böyle sürsün istemiyorum çocuğum
olsun istiyorum dedi ve bitti.
Öbürü iki sene ikiside iyi işlere sahip kariyer sahibi.2 sene arkadaşlıkları sürdü.Sonra kızın ablası eniştesiyle tanıştınılar.
Tık yok.Kız mutsuz yaşları 30larda evlenmek çocuk sahibi olmak istiyor.En sonunda dedik git konuş.Kendi düşündüklerini
anlat onun fikrlerini öğren.Karar ver .Ayrıldılar. Kız bir süre sonra başkasıyla evlendi şimdi çocuğu var.

Mutsuzsan devam etmesinin bir anlamı yok.Otur konuş o ne düşünüyor öğren.İstekleriniz örtüşmüyorsa birbirinizin
zamanını çalmayın.Herkes hayalinin peşinden gitsin

Erteleme sebebi nedir? Ben de evliliği haklı gerekçelerle erteliyorum su anda, sevgilim 33 yaşında. O da beni ben artık beklemek istemiyorum diye terk etse çok üzülürdüm ya. Evlilik amacmis demek onun için diye düşünürdüm. Neyse ki yapmıyor, seninle olmayacaksa ne yapayım evliliği diyor.

yine bir tanıdık 30 değildi yaşı ama bunlar 7 çıkıp bir türlü evlenemiyorlardı . hatta kız oğlanı bırakacaktı ama bırakamamıştı işte en zor günümde beni yarı yolda bıraktı demesin. sadece bu yüzden ayrılmadı . 2 sene geçti sonunda evlendiler ama şimdi ayrılar doğru karar

Back
X