Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
Benim dediklerimi yanlış anladığınız sürece iletişim kurmamız mümkün değil her şeyi dine bağlarsak bilimden uzaklaşırız ve bilimden uzaklaşırken herkes aya giderken biz yaya kalırızmerak ettim geri kalmamak için ne yapmak lazım yani?
Gelinlik siparişi verdiğimde erteleme durumu söz konusu değildimadem erkek arkadasın ertelıyor ne dıye gelınlık sıparısı verdın takma sende onu bosverrrr
İyi de evlilik günü konuşulmuş bir ilişkiden bahsediyorum siz ailelerle gün kararlaştırdıktan sonra erteleyelim deseydi eşiniz ne yapardınızkonuşarak hallet
asıl amacı ne
maddi sorunlarmı var
yada beklediği bir durum mu var
ertelemek teki niyeti nedir
bunları sorup cevap almadan
direk trip e başladıysan
sende doğru yapmamışsın
ayrıca beni yanlış anlama
ama evlilik gibi bir konuda
kadının ısrarcı olması yada acele ettirmesini hoş bulmuyorum
anladım cnm otur acık acık konus baktın ıgg mıkkk yapıyo yol ver ne dıye ugrasacaksınGelinlik siparişi verdiğimde erteleme durumu söz konusu değildi
Doğru yaklaşımınız aslında ben sadece aile olayını halletmeye korkuyorumBence erkek arkadasiniz emin degil zaman kazanmaya calisiyor emin olmak icin. Ne ayrilalim diyor ne evlenelim ama baski altinda ertelemeyeceksek evlenelim demesi ve siz bisey sakliyomus gibi sorunca cok ofkelenmesi bence emin olmadiginin gostergesi. Gercekten is olsaydi sebep ve o sizinle cok evlenmek isteyip de ertelemek zorunda kalmis olsaydi sürekli sizi teselli ediyor olurdu ve o da cok uzgun olurdu bi an once evlenemediginiz icin.
Ya beni korkuttular yetişmez gelinlik öyle 1 ayda acele olursa istediğin gibi olmaz ben de dedim ki siparişi vereyim önceden hazır olsunGelinligi gunu netlesyirmeden neden siparis verdinki..üzülme bu kadar. ..o evlilik için senn peşinden kossun sen degil ve birak bitecekse simdi bitsin evlilikteki yuk ve sikintikar bunun katkat mislisi oluyor genelde
İyi de bizim başka bir düğün alışverişimiz olmayacakki ztn ev eşyalarımızın çoğu hazırŞu gelinlik siparişi ne kadar erken veriliyor böyle şaştım kaldım.
Bende mi anormallik var nedir,düğün alışverişinde alacaklarımın listesinde en sonlarındadır gelinlik,damatlık,bindallı vs.
İyi de evlilik günü konuşulmuş bir ilişkiden bahsediyorum siz ailelerle gün kararlaştırdıktan sonra erteleyelim deseydi eşiniz ne yapardınız
Ben de böle düşünüyorum ama onun gözünde ertelemek istemedim diye ona yardımcı olmadım ve bencillik ettimGeçerli olmayan bir sebepten düğünü ertelemek ve düğün ertelenmiyor diye ayrılmak isteyen erkek, bana hiç samimi gelmedi. Benim bildiğim düğün sadece cenaze vb durumlarda ertelenir. Onun dışındaki sorunlarda hemen ilk çare evlilikten vazgeçmek normal olsaydı bile, o zaman aynı sorunlarla evliyken karşılaştığınızda ne yapacaksınız? İşiyle ilgili sorun çözülene dek sizi annenizin evine mi yollayacak, gitmezsen o zaman boşanalım mı diyecek???
Şimdi siz işin içinde olarak, ona konduramıyorsunuz ve bu olayı basit bir inatlaşma olarak görüyor olabilirsiniz. Direkt ayrımanız mumkun değilse, sakince düşünmek için zaman isteyin ve biraz uzaklaşın derim.... Bu süreçte de, sakın siz ona adım atmayın. Erteleme isteği gerçek mi, yoksa sadece ayrılmak için bahane miydi ancak böyle anlarsınız.
Hiçbir kadın evliliğe böyle adım atmayı haketmez.
Kendi konuşmak istemiyor benim konuşmamda ısrar ediyor ben de en son baban babamla konuşsun ben bunu anlatamam dedimben derdim ki "benden yana sorun yok hayatım, senin sıkıntı çekmeni istemem, ama ailemi ikna edemem şimdi..onları bu konuda ikna eder misin?"...
benim ve bi çok kızın nişanlıyken yaptığı en büyük hata herşeyi üstümüze almak..
yahu adamla niye yüz göz olmuşum ki...başım sıkıştığında ailemle ben arada kalacağıma, hatası varsa damat bey yüzgöz olaymış...
boşa kendimi ve ailemi yıpratmışım..
kız almak okadar kolay değil, biraz ailemi nazlasaymış keşke damat bey..
ozaman ne babamla aram açılır ne de arada kalırdım....
size kendi yaşadıklarımdan örnek verdim..
lütfen yüzgöz olmayın, münakaşaya girmeyin..sizin iyiliğiniz için..
istiyosa beyfendi afedersin eşşek gibi gitsin ikna etsin senin aileni...
Böyle bir imaj çizmek istiyor benceBen de böle düşünüyorum ama onun gözünde ertelemek istemedim diye ona yardımcı olmadım ve bencillik ettim
İyi de bizim başka bir düğün alışverişimiz olmayacakki ztn ev eşyalarımızın çoğu hazır
Ben biliyorum burda yazmıyorum
zina ile bilim arasında nasıl bi bağlantı var anlayamadım doğrusuBenim dediklerimi yanlış anladığınız sürece iletişim kurmamız mümkün değil her şeyi dine bağlarsak bilimden uzaklaşırız ve bilimden uzaklaşırken herkes aya giderken biz yaya kalırız
Bu zina dediniz ya evli olmayan iki insanın birlikteliği zina değildir ama taraflardan biri ya da ikisi evli ise bu zinadır ama suç değildirzina ile bilim arasında nasıl bi bağlantı var anlayamadım doğrusuayrıca din bilime engel değildir ki
neyse konuyu farklı yerlere taşımayalım.
Ben kendimi garantiye almaya çalışırken neyle karşılaştım yani düşündüm ki tarihi erken alırlar beni de hemen gelinlik seçmek için sıkıştırırlar istemediğim bir şeyi almak zorunda kalırımİyi de düğün tarihiniz,yeriniz hazır değil.
Bakalım istediğiniz gün nikah kıyabilecek misiniz,düğün salonu müsait mi?
Kendi konuşmak istemiyor benim konuşmamda ısrar ediyor ben de en son baban babamla konuşsun ben bunu anlatamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?