Evet yazıya orada bittim zatennormalde konusma dilinde mesajlarda vs turkcem hep eksiktir, gaza geldiysem ozne nesne yuklem her sey yer degistirir tepetaklak ederim : ))
ertelenen sureyi diye en basa eklemek lazimmis galiba... birseyler geciyor da nereye nerde neyi...belli degil : )))
Erkekler daha fazla gurur yaparlar belki maddi yönden bir eksiği vardır ve maddiyatın eksikliğini asla kabul etmezler , senden ayrılır ama maddi hesabı beklediğinden fazla tuttuysa bunu bir acizlik olarak görür yine de söylemez.Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
sağolun zaman ayırıp bu denli ilgilendiğiniz için ben de şuan rest çektiğime pişman oldum ama biter diye değil gereksiz olmuş onu daha da kızdırmaktan ve gururundan o zaman ayrılalım demesinden başka bir işe yaramadı
Ya cidden sasirtiyorsunuz beni.turklerde de beraber yasa mantigi...ya bir dusun.evledina bunu yakistiriyormusun.bak anne ol gel sonra bu konuyu bir dahayaz....bana kalsa türkler de artık beraber yaşa mantığı oturmalı, mahkemeler boşanmak isteyenlerle dolu. he bir de ortada kalan masum çocuklar.
amacı ayrılmak ve an kolluyor bence tabi.Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
yazdığı yeri bulamadım alıntımı verdiğin cevap üzerinden yapayım türklerde bu mantık oturmalı diyene kadar gitsin beraber yaşasın konu sahibi istiyorsa mantığın temellerini atmış olur....Ya cidden sasirtiyorsunuz beni.turklerde de beraber yasa mantigi...ya bir dusun.evledina bunu yakistiriyormusun.bak anne ol gel sonra bu konuyu bir dahayaz....
Sanki bu tur iliski yasayan ulkeler gulluk gulustanlik....zina diyor resmen ya.boyle bir mantiklada evleniyor......yazdığı yeri bulamadım alıntımı verdiğin cevap üzerinden yapayım türklerde bu mantık oturmalı diyene kadar gitsin beraber yaşasın konu sahibi istiyorsa mantığın temellerini atmış olur...............
Ben biliyorum burda yazmıyorumBana evleneceği erkeğin işinde ne sorunu olduğunu bilmeyen biri garip geliyor gerçekten. Ya biz evlenmeden önce birbirimizi tanımaya aşırı zaman harcadık, ya da başkaları maceracı :)
Sorun evlilikte değil bende mi yanikusura bakma ama senden ayrıldığı gibi evlenir böyleleri, bir erkek mırın kırın ediyorsa arkana bakma kaç.. çünki sana ileride tartıştığınızda sen çok istedin evlenmek diyecek..kaçççç arkana bakma bence
Zina dediğiniz şey artık suç değil siz hangi akla mantığa dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz. Her şeyi dine bağladığımız sürece geri kalmaya mecburuz zatenSanki bu tur iliski yasayan ulkeler gulluk gulustanlik....zina diyor resmen ya.boyle bir mantiklada evleniyor......
bunu senden iyi kimse bilemez... hislerine güven sen ne hissediyorsun bu adam seni gereçkten istiyor mu?Sorun evlilikte değil bende mi yani
merak ettim geri kalmamak için ne yapmak lazım yani?Zina dediğiniz şey artık suç değil siz hangi akla mantığa dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz. Her şeyi dine bağladığımız sürece geri kalmaya mecburuz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?