• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyi, yuva kurmayi cok istedigi halde evlenemeyen var mi?

gamzeli inan seni çooooooooooooook iyi anlıyorum ben artık günün her anı ağlıyordum. Yapman gereken Allaha sığınmak... Bu arada yaşın kaç_?

Geç kalmayın derken önünüze çıkan herkesi değerlendirin demek istedim. Benm bi arkadaşım vardı evine kıyamet gibi görücüler geliyodu ve hep en iyisini istediği için görücüleri hep reddetti. Şu an 28 yaşında ve hala bekar. Aslında çok ta geç kalmadı ama görcüleri azaldı. Artık eskisi gibi gelmiyolarmş. O yüzden görücüleri yok boyu kısa yok burnu uzun gibi bahanelerle reddetmeyin. İnanın dış güzellik o kadar önemli değil

ben ailemle yasamadigim icin gorucu gelmiyor, tanistirmalar oldu 2 tane ikisi de olacak gibi degildi...beni duyan da cirkin, hicbi ozelligi olmayan biri sanir oysa tam tersi ama kadersiz

gazmeli seni çok iyi anlıyorum bende geçen sene ve ondan önceki seneler farklı şehirdeydm ve bende senle aynı durumdaydm. Hatta geçen sene yine benle aynı yaşta kız arkadaşımla dertleşiyodum o da yalnızdı ve çok güzeldi ama kısmetsizdi onu isteyenleri istemyodu ve çok ümitsizdi. Ben evlendm o şehirden ayrıldım daha 2 gün önce uzun zamandır konuşmadğm o arkadaşımla konuştum ve öğrendimki evlenmiş. Yazn tanıştığı biriyle hemen evlenmiş. Yani bu işler belli olmaz. O da bende ikimizde çok ümitsizdik ve Çok şükür oldu. Sende bence hiç beklemedğin bi anda evlenebilirsin. Allahtan ümit kesilmez.Yaşın kaçtı?

gamzeli inan seni çooooooooooooook iyi anlıyorum ben artık günün her anı ağlıyordum. Yapman gereken Allaha sığınmak... Bu arada yaşın kaç_?

yas 30...ben de hergun uzgunum ama hergun...sik sik ta agliyorum, demekki bitek ben degilmisim ama 35 e falan gelirsem boyle naparim o zaman bilmiyorum yani olsem daha iyi cunku ben feci uzuluyorum

artık evlenme yaşı büyüdü bence.okuyan çalışan kadın arttı.yani 25-26 yaşındakiler veryanzın etmiş.ama normal evlilik yaşı üniversite,kpss,işe girme derken zaten asgari 25 oluyor.ee birini tanıcan anlaşcan zaman geçiyor.yaşa fazla takılmayın bence.benim çevremde çoğu kız 25 ve 30 arası evleniyor.yapmanız gereken şeyler:
sempatik olun,konu komşu herkese gülücükler dağıtın.(belki sizi tavsiye ederler):9::89:
çevresi geniş arkadaşlar edinin.:34:
kimseye burun kıvırmayın.bir yemeğe çıkın.belli olmaz.:21:
tanıştığınız erkekle ciddi durun.evlenilecek kız havası yaratın.:76:
ilk etapta geçmiş ilişkilerinizle ilgili konuşmayın.güven duygusunu zedelersiniz.zamanla konuşursunuz.:37:
benim evli biri olarak tavsiyelerim belki kurnazca gelecek ama bu tiyolar benden canlarımmm

bende ayrılık acısı yasıyorum 3 aydır ılk gunkı gıbı acılıyım..o benı ıstemıyor artık...o kısmetımse gelır bneı bulru belkı dıorum

ben ailemle yasamadigim icin gorucu gelmiyor, tanistirmalar oldu 2 tane ikisi de olacak gibi degildi...beni duyan da cirkin, hicbi ozelligi olmayan biri sanir oysa tam tersi ama kadersiz

canm ben de üni okudum kpss atanamadım falan derken bekar kaldım.görücüler de bi alem ztn ya annem burun kıvırıyo ya da ben atanamadığım için gelmiyolar hep maddiyata bakıyo bu iş.halbuki ailemin durumu oldukça iyi.dengeyi sağlayamıyorum bir türlü.öyle evliliğe de çok hevesim yoktu son bikaç aya kadar ama benim de kardeşim evleniyor bu durum biraz cnmı sıkmaya başladı kendimi yalnız hissetmeye başladım.tuhaf bi his.erkek arkadaşım olsaydı keşke kendimi suçlu gibi hissediyorum.ama fazla ortama girmediğim için çok insanla tanışma şansım da olmuyo.facebook hesabımı bile kapattım ben bu yüzden.bu sene bütün arkadaşlarımda ya evlenenler,ya nişanlananlar..hepsi gitti birer birer.benden küçükler,benden büyükler,bu senenin bi bereketi vardı,sanki bu sene olmadıysa daha olmiycakmış gibi geliyo şimdi de.facebooku kapattım dedimya,herkeste bi nişan düğün fotosu koyma merakı herkes ilişki durumunu ilişkisi var yapıyor :) tabi kimsenin mutluluğunda gözümüz yok herkes mutlu olsun ama bunu işte en iyibiz anlarız yine.kapattım rahat ettim vallahi :)

ben sevgilimle 5 yıldır beri beraberim :nazar:ama iş askerlik dolayısıyla evlenemiyoruz :2:bu yazda evlenemeyeceğiz gibi:2::2:iş sahibi olmadan zor:58:

canm ben de üni okudum kpss atanamadım falan derken bekar kaldım.görücüler de bi alem ztn ya annem burun kıvırıyo ya da ben atanamadığım için gelmiyolar hep maddiyata bakıyo bu iş.halbuki ailemin durumu oldukça iyi.dengeyi sağlayamıyorum bir türlü.öyle evliliğe de çok hevesim yoktu son bikaç aya kadar ama benim de kardeşim evleniyor bu durum biraz cnmı sıkmaya başladı kendimi yalnız hissetmeye başladım.tuhaf bi his.erkek arkadaşım olsaydı keşke kendimi suçlu gibi hissediyorum.ama fazla ortama girmediğim için çok insanla tanışma şansım da olmuyo.facebook hesabımı bile kapattım ben bu yüzden.bu sene bütün arkadaşlarımda ya evlenenler,ya nişanlananlar..hepsi gitti birer birer.benden küçükler,benden büyükler,bu senenin bi bereketi vardı,sanki bu sene olmadıysa daha olmiycakmış gibi geliyo şimdi de.facebooku kapattım dedimya,herkeste bi nişan düğün fotosu koyma merakı herkes ilişki durumunu ilişkisi var yapıyor :) tabi kimsenin mutluluğunda gözümüz yok herkes mutlu olsun ama bunu işte en iyibiz anlarız yine.kapattım rahat ettim vallahi :)

Maaşın için seni istediklerinde daha kötü hissediyorsun emin ol.

Bende 27 yaşındayım önceleri evliliği hiç düşünmüyodum ama etrafımdaki bütün arkadaşlarım evlenince insan ister istemez özeniyo :14: Güzel vakitler geçirebileceği,herşeyini paylaşabileceği,güvenebileceği birisini arıyor..Ama malesef benimde bu zamana kadar öyle biri çıkmadı karşıma daha doğrusu benim sevdiklerimin evliliğe pek niyeti olmadı..Topu topu 2 kişiyi sevipte evlenmeyi düşünmüşümdür ama kısmet olmadı işte..Sorumsuz evlilikten korkan,rahatına düşkün tipler olduklarını sonradan ortaya çıkardılar..Böyle olunca evliliğe yani evlenebileceğime olan inancımıda kaybetmeye başladım..Herşeyin hayırlısı diyorum yinede kaderde varsa mutlaka gelip bulucak bi şekilde bunada inanıyorum..Geç olsun ama güç olmasın en azından..Sırf evlenmiş olmak için evlenip mutsuz olmaktansa varsın 30u geçeyim ama çok mutlu olayım..Çünkü bu zamanda evlilikten dili yanmış olanlar ne kadar söyleselerde sadece sevgiyle olmuyor sana mantıklı gelenle evlen deselerde ben gerçekten sevmediğim birisiyle yapamam,bana mantıklı geliyor diye birisiyle evlenip aynı hayatı aynı yatağı paylaşamam öle olacağına yalnız kalmayı tercih ederim..
Bu yüzden herşeyin hayırlısı diyorum hepimiz için..

nekadar çokmuşuz bizzzzzz kızlarrrr :)
kıtlık başlamış demekki erkek milletinde :1: yandık desenize :)
istanbul da yaşayan bir arkadaşım (tam evlenilcek bir çocuktu ama o ilgi duymadı bana içimde uhtedir :( ) bana,çevresinde çok bekar kız olduğunu ve boşanan sayısının fazla olduğunu söyledi..beyefendi 35 yaşına kadar bekleyecekmiş,sonra gider anneciğinin bulduğuyla evlenir halbuki ben burdayım görmüyor bile beni yaaaaa :'( offfff

acikcasi evlenmeye merakli degilim o kadarda ..tipik yay brcuyum.. ama beni sinir eden kismi insanlar.. kucuk bi sehirde yasyorum damgali esek gibi olyo insan sanki lanetliyiz yaf.. ayy evlenemedinmi.. lafa bak yaa:)) sanki ille mecburmusum gibi.. bekar insanlara neden oyle bakiyolarki anlamiyorum bi turlu..nasip kismet isi.. evlenenlerin ne ustnlugu ya da eksigi var.. herkesin herseyi ayni olurmu.. uff cok sinir oluyom cok.. en sonunda yurt disina cikicam.. cook uzun yillar sonra gelicem.. o zamana kadar biter heralde bu muhabbetler:)sanki uzayliyim peh.. yas 27 iste nolmus.. isterse 37 olsun.. :2::25::90:

bence de hem kıme ne oluyo kendılerı evlenınce basları göğe mı ermıs:1:

evli olanlardan bekarlık gibisi yok kıymetini bilin gezin tozun hayatınızı yaşayın derler ama benim merak ettiğim şey bu evlilik nasıl şeydir evlenip ayrılıyorlar neticede bekarlığa kavuşuyorlar ama yinede evlenmek istiyorlar :) eee hani bekarlık gibisi yoktu ne oluyorda yine evlenme krizine giriyorlar anlayamadım gitti:20:

nekadar çokmuşuz bizzzzzz kızlarrrr :)
kıtlık başlamış demekki erkek milletinde :1: yandık desenize :)
istanbul da yaşayan bir arkadaşım (tam evlenilcek bir çocuktu ama o ilgi duymadı bana içimde uhtedir :( ) bana,çevresinde çok bekar kız olduğunu ve boşanan sayısının fazla olduğunu söyledi..beyefendi 35 yaşına kadar bekleyecekmiş,sonra gider anneciğinin bulduğuyla evlenir halbuki ben burdayım görmüyor bile beni yaaaaa :'( offfff

evet öle tipler var, ben de yeni yeni görüyorum. bu yüzden oğluna kız arayan anaları nazikçe geri çeviriyorum. adam üni mezunu ve kendi bulamayıp bu işi anasına bırakıyosa %70 karakteri oturmamış, ne istediğini bilmeyen, bu yüzden de ciddi ilişkisi olamayan ve sırf ailesi istediği için evlenmeye kalkan adamlar oluyo. sallayın gitsin.

evet öle tipler var, ben de yeni yeni görüyorum. bu yüzden oğluna kız arayan anaları nazikçe geri çeviriyorum. adam üni mezunu ve kendi bulamayıp bu işi anasına bırakıyosa %70 karakteri oturmamış, ne istediğini bilmeyen, bu yüzden de ciddi ilişkisi olamayan ve sırf ailesi istediği için evlenmeye kalkan adamlar oluyo. sallayın gitsin.

bencede evlenilecek olgunluga erismis adam ne istedigini bilmeli

Birkeresinde de eve gelmek için görücüler tutturdu :) neymiş efendim annesi bi beni görcekmiş,bğenirse oğluna göstertçekmiş bak sennnnnnn :P bende reddettim tabi,satılık malmıyız yahu :) sonra birkaç kere daha üstelediler,bende çocukla ancak dışarıda görüşebilirim dedim... çocukta utanırım ben görüşemem demiş :) buyur burdan yak obaaa :) bu adam nasıl evlencekte yuva kurcak bilmem :) bayanlar daha delikanlı bee bu devirde erkeklerden .... en azından ne istediğimizi biliyoruz.

Birkeresinde de eve gelmek için görücüler tutturdu :) neymiş efendim annesi bi beni görcekmiş,bğenirse oğluna göstertçekmiş bak sennnnnnn :P bende reddettim tabi,satılık malmıyız yahu :) sonra birkaç kere daha üstelediler,bende çocukla ancak dışarıda görüşebilirim dedim... çocukta utanırım ben görüşemem demiş :) buyur burdan yak obaaa :) bu adam nasıl evlencekte yuva kurcak bilmem :) bayanlar daha delikanlı bee bu devirde erkeklerden .... en azından ne istediğimizi biliyoruz.

kız utanırım görüşemem dese neyse diycem de..
çok komik yaa:1:
artık erkekler le rollaeri değiştik sanırım

Okurken gülmekten öldüm buna benzer bir durum geçen hafta bende yaşadım. Ben senin gibi red edemedim geldiler gittiler zaten kapalı istiyorlarmış olmadı ben de zaten istemiyordum. Ablam nişanlandığında soğuk kış günü eniştem ablamı on gündür hiç aramayınca merak edip aramış o zamanlar cep tel. yok. Niye aramıyorsun görüşelim demiş. Eniştemin verdiği cevap annem kızıyor hava soğuk üşütürsünüz demiş. Hala konusu açılınca eniştem şaka yaptığını söyler.

Back
X