Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç kalmayın derken önünüze çıkan herkesi değerlendirin demek istedim. Benm bi arkadaşım vardı evine kıyamet gibi görücüler geliyodu ve hep en iyisini istediği için görücüleri hep reddetti. Şu an 28 yaşında ve hala bekar. Aslında çok ta geç kalmadı ama görcüleri azaldı. Artık eskisi gibi gelmiyolarmş. O yüzden görücüleri yok boyu kısa yok burnu uzun gibi bahanelerle reddetmeyin. İnanın dış güzellik o kadar önemli değil
gamzeli inan seni çooooooooooooook iyi anlıyorum ben artık günün her anı ağlıyordum. Yapman gereken Allaha sığınmak... Bu arada yaşın kaç_?
ben ailemle yasamadigim icin gorucu gelmiyor, tanistirmalar oldu 2 tane ikisi de olacak gibi degildi...beni duyan da cirkin, hicbi ozelligi olmayan biri sanir oysa tam tersi ama kadersiz
sempatik olun,konu komşu herkese gülücükler dağıtın.(belki sizi tavsiye ederler):89:
benim evli biri olarak tavsiyelerim belki kurnazca gelecek ama bu tiyolar benden canlarımmm
canm ben de üni okudum kpss atanamadım falan derken bekar kaldım.görücüler de bi alem ztn ya annem burun kıvırıyo ya da ben atanamadığım için gelmiyolar hep maddiyata bakıyo bu iş.halbuki ailemin durumu oldukça iyi.dengeyi sağlayamıyorum bir türlü.öyle evliliğe de çok hevesim yoktu son bikaç aya kadar ama benim de kardeşim evleniyor bu durum biraz cnmı sıkmaya başladı kendimi yalnız hissetmeye başladım.tuhaf bi his.erkek arkadaşım olsaydı keşke kendimi suçlu gibi hissediyorum.ama fazla ortama girmediğim için çok insanla tanışma şansım da olmuyo.facebook hesabımı bile kapattım ben bu yüzden.bu sene bütün arkadaşlarımda ya evlenenler,ya nişanlananlar..hepsi gitti birer birer.benden küçükler,benden büyükler,bu senenin bi bereketi vardı,sanki bu sene olmadıysa daha olmiycakmış gibi geliyo şimdi de.facebooku kapattım dedimya,herkeste bi nişan düğün fotosu koyma merakı herkes ilişki durumunu ilişkisi var yapıyor :) tabi kimsenin mutluluğunda gözümüz yok herkes mutlu olsun ama bunu işte en iyibiz anlarız yine.kapattım rahat ettim vallahi :)
nekadar çokmuşuz bizzzzzz kızlarrrr :)
kıtlık başlamış demekki erkek milletindeyandık desenize :)
istanbul da yaşayan bir arkadaşım (tam evlenilcek bir çocuktu ama o ilgi duymadı bana içimde uhtedir) bana,çevresinde çok bekar kız olduğunu ve boşanan sayısının fazla olduğunu söyledi..beyefendi 35 yaşına kadar bekleyecekmiş,sonra gider anneciğinin bulduğuyla evlenir halbuki ben burdayım görmüyor bile beni yaaaaa :'( offfff
evet öle tipler var, ben de yeni yeni görüyorum. bu yüzden oğluna kız arayan anaları nazikçe geri çeviriyorum. adam üni mezunu ve kendi bulamayıp bu işi anasına bırakıyosa %70 karakteri oturmamış, ne istediğini bilmeyen, bu yüzden de ciddi ilişkisi olamayan ve sırf ailesi istediği için evlenmeye kalkan adamlar oluyo. sallayın gitsin.
Birkeresinde de eve gelmek için görücüler tutturdu :) neymiş efendim annesi bi beni görcekmiş,bğenirse oğluna göstertçekmiş bak sennnnnnnbende reddettim tabi,satılık malmıyız yahu :) sonra birkaç kere daha üstelediler,bende çocukla ancak dışarıda görüşebilirim dedim... çocukta utanırım ben görüşemem demiş :) buyur burdan yak obaaa :) bu adam nasıl evlencekte yuva kurcak bilmem :) bayanlar daha delikanlı bee bu devirde erkeklerden .... en azından ne istediğimizi biliyoruz.
Birkeresinde de eve gelmek için görücüler tutturdu :) neymiş efendim annesi bi beni görcekmiş,bğenirse oğluna göstertçekmiş bak sennnnnnnbende reddettim tabi,satılık malmıyız yahu :) sonra birkaç kere daha üstelediler,bende çocukla ancak dışarıda görüşebilirim dedim... çocukta utanırım ben görüşemem demiş :) buyur burdan yak obaaa :) bu adam nasıl evlencekte yuva kurcak bilmem :) bayanlar daha delikanlı bee bu devirde erkeklerden .... en azından ne istediğimizi biliyoruz.