Evlenmeyin

Karşındaki çözüm odaklı biri olsa beraber çözüm arayın derdim ama sen zaten evliliği kafanda bitirdiysen ve 2-3 yıl daha bu evliliği sürdürme zorunluluğun varsa kendini daha fazla yıpratmama adına psikiyatriste git derim.

Aynen ya aha benimki icerde kafasinda bi.milyon dusunce noldu diyom gecistiriyo kafa geldimi mangalda kul birakmiyolar icrata geldimi sifir.evlilikten bende nefret ediyorum evlenmek icin asla evlenmemeli insanlar kizlar size tek tavsiyek bekarlara gozunuzu dort acin iyice arastirin ikiguzel soze tatli bakisa kanmayin.

evlenmiycez zaten merak etmeyin. şu konuları okudukça evlilikten hepten soğuyorum.
2-3 yıl sonra ne olacak peki? mezuniyet falan mı? yani nasıl kurtulacaksınız bu durumdan

Ayrıca sizi çok iyi anlıyorum. Ben daha bir buçuk yıllık evliyim ama evliliğim çalkantıda diyebilirim. Eşime sorsan hiç bir sorun yok. Ben sorun çıkarıyorum. Ama ufak ufak şeylerden doldum taştım artık.
Bazen kendime soruyorum evlilik bu mu gerçekten diye? Rahat batıyormuş bana heralde ondan evlenmişim

seni ilk defa kendinle ilgili bu kadar içten yazı paylaştığını görüyorum. hani burada yansıttığın profilde böyle sorunların olduğunu tahmin etmezdim. demek ki çok güçlüsün bunları bu kadar zaman idare ettin. en az iki üç sene boşanamam yazmışsın. bebek büyüsün diye mi

Bende çok şaşırdım

Hepimiz türlü türlü sorunlarla boğuşuyoruz, sorunlar herzaman olacaktır. Önemli olan bunları karşılayabilecek güçte olmamızdır. Belli ki siz şuanda bu dayanıklılığı gösteremiyorsunuz. Pişmanlıkları bir kenara bırakın artık, demek ki bunların da yaşanması gerekiyormuş. Kendinize daha fazla yüklenmeyin ve bir uzmandan destek alın. Şuan her şey çok kötüymüş gibi görünebilir ama zamanla daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum.

Herşeyi bildi mi üstlendi mi senin görevin sanıyorlar.Karşıdakine bırakırsan zahmetini Çek'e Çek'e öğrenecek o da sorumluluğu almayı mecbur.

Her işi de siz üstleniyorsanız neyi bekliyorsunuz ki o Zaman? Çocuk da olmuş ama zamansız olmuş ki böyle bir düşünceye kapılmışsınız.Öyle veya böyle olan yine arada kalan çocuklara olacak..

Allah güç versin size.

şu kısıma kadar çok haklısınız bence de.
Peki eşiniz onun hakkında şunu düşündüğünüzü biliyor mu ?
Eşim hakkımda bunu düşünse yıkılırdım.

Ahhh ben ahh çookkk pişmanımmm azap gbi tepemdee .keşke zamanı geri alablsem asla evlenmem kendi kendimi yaktım.

Bi haftadır hiç iyi değildim sırf ailemin evlilik baskılarından ve hiç beğenmediğim yaşı büyük birileriyle kısmet bulmalarından..ki öğretmenim tabiki yuva kurmak istiyorum ama sevdiğim biriyle.gerçekten evlilik böyle mi?

aynı benim hayatımı tarif etmişsin aile konusunda bile aynı durumdayız cok zor herseyi binbir ricayla yapıp başına kalkan insanla yaşamak sana değer vermemesi evde kendini hizmetçi olarak hissedip özel hayatının olmamasi arkana baktığında gördüğün o koca pişmanlık.keşke... keşke en baştan olmasaydı en azından nişan atsaydım bari diye dövünmek iş işten geçince en kötüsü de boşanmak için mantık hesabı yapıp sonunda tek başına çocukla ortada kalacağını bilip korkmak sırtındaki yükü atamamak

lutfen sakın olun...yavrunuz ıcın ayakta kalmaya calışın...evliligin ılk yılları kabus gibi gelır sonra belkı bır yol hal cızersınız ıns...aklı basında birine benzıyorsunuz...psıkolojik destek alın...sonucta herkes amöa herkes zamanı keske gerı alsa ama ımtıhan ıste...herkesın farklı...budunya kalıcı bıryer degil...zaten gıdecegız birgun...bosansanızda bosanmasınızda ruh saglıgı sıze her daım lazım..lutfen kendınıze sahıp cıkın...

kıyamam size ben ama inanıyorum siz bu cehennemden sağ salim çıkacaksınız en azından bazı kadınlar gibi görmezden gelmeyi ya da kendinizi kandırmayı seçmediniz ve bunu genç yaşınızda anladınız ve zamanı gelince de hayatı çok güzel yaşayacaksınız...
Hep bu günler geçecek deyin çünkü geçiyor.
Mutluluk dolu günler sizinle olsun bunu kalpten diliyorum.

Bu sözü dinleyen nadir insanlardanım sanırım 37 oldum evlenmedim çokta mutluyum.
Malesef şu zamanın erkekleri sömürücü,gençliğini,bedeninizi,paranızı, duygularınızı,sinirlerinizi ve dahası sömüren yaratıklar gibiler.
Onun borcunu kapatmak için 2 yıl daha sabrediyorsanız evliliğinizdeki yanlıştan daha büyük yanlış olur bu.
Zararın neresinden dönülürse kardır, dünya hayalimizdeki ve planlarımızdaki kadar uzun değil. Kimse için kendimizi bir saniye daha üzmeye değmez.

Bilmem belki de bakış açısıyla alakalıdır. Abimin rahmetli eşi, borç içinde zor bir hayat sürdü. Ki maalesef kısaydı yaşadığı hayat. Abim genel olarak rahat bir tiptir. Ben bile tahammül edemem rahatlığına. Ancak yengem mutlu görünüyordu. Ölümden başka her şeye çare var derdi. Daha iyimserdi. Aynı hayatın içine beni dahil edersen i berbat bir evlilik hayatı derdim. Dediğim gibi bakış açısıyla ve biraz da şansla alakalı evlilik işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…