EVLENMEYİN!

evlenmeyin demek yanlış.
maddi durumunuzu düzeltmeden, eğitiminizi bitirmeden, işe girmeden ya da büyümeden evlenmeyin demek daha mantıklı.

Yani insan bi yerde dur der her seye razı olup olup hayatim gecti gitti demek sacma. Yapmayin surekli yemek falan yiyecegi kadar yemis camış gibi olmus zaten. Boğazını kontrol edemeyen insanlar benim sinirimi bozuyor.
Manasızca güldüm nedense, fakat doğru söylemişsin. Gecenin yarısı uyanıp da börek istemek nedir ya?
O böreği yemese ölmez yani. Adam evlendikten sonra 30 kilo almış resmen, bu çok çok fazla. Bunu bir kadın yapsa ya aldatılır ya da kocası boşar. Doğru mu hayır ama çok gördük bunları burada biz.
Bir de para konusunda sıkıntı yaşıyorlarmış, o zaman o koca her gün bir ailenin bir haftada yiyeceği yemeği tüketmese epey kar ederler bence. Oradan buradan, çocuğun ihtiyacından keseceğine boğazını tutsun önce. Çerez falan yiyormuş her gün, kuru yemiş etten pahalı be

Ya ama her evlilik böyle olacak değil yaa inşallah ilerleyen zamanlarda daha huzurlu ve bol paralı günler görürsünüz...

Doğru diyosun canım. Ben sağlık açısından demedim. Maddiyat ve kisisel rahatlık acisindan dedim.
evet anladim ben seni. ama iste hayatin gercekleri insan her zaman yuzde yuz rahat olamiyor. hele ki hem maddiyat hem rahatlik cok cok nadir. Geleceği icin biraz dusunmeli mantikli kararlar vermeli insan. ama bu gunude kacirmamali

Tuzumun kuruluğuyla ilgisi yok. Ben her sabah 6 buçukta zifiri karanlıkta işe gidiyorum canım . Eve geliyorum. Yemek hazırlıyorum. Ev işimide kendim yapıyorum. Tabiki kolay değil. Ama koca gün evde oturup da kocam benden yemek istedi demen tuafıma gitti açıkcası. Senin asıl istediğin yaşam şu. Ben işe gitmeyeyim. Evde de iş yapmim hatta mümkünse yemek bile pişirmeyeyim. Gezim kafama göre takılayım. Maddi sorunumda olmasın. Kocamda bana hesap sormasın benden yemekte istemesin. Böyle gül gibi geçinelim. Kusura bakmada yok öle bi dünya.

Ben de 23 yasındayım :) yenı evlendım Kısıtlayıcı yanları var ama güzel yanları da var :) secımlerımızın hep ıyı ve kotu sonuçları oluyor zaten hayat böyle kı.. Senın esınde sorun bence kı böyle bakıyosun :)

Neler Var

Yemek olmayınca duvarları yumruklayan , gece 4te börek isteyen , kendini sürekli restoranda sanan bir adam var . Kadınlar olarak hizmetçi değiliz bunları kabul etmek zorunda değil bir kadın .

O neymiş öyle hemen eve git yemek yap mi diyor az yesinde uşak tutsun kendine aklını yemekler bozmuş

Maşallah size yaa olaylara ne kadar ılımlı, pozitif yaklaşıyorsunuz
Sizinle yüz yüze tanışıp saatlerce muhabbet etmek isterdim Sizden öğreneceğim çok şey olduğunu düşündüm bir an

Iyide kadın fiziksel olan bir ışte çalışıyorsa gebelikte zor herkesin çalışma şartı bir değil yanlış düşünüyorsunuz

TesekurleR arkadaskar iyi ve kotu yorumlariniz icin bazi seylere farkindalik gwrek yani yasamadan bilemeyiz bekarken tam 7 sene erkek gibi calistim basimda baba abi kardas yoktu esimin sagligi acisindan endiseleniyorum cunku aksama kadar bizim icin calisiyor ne okursa olsun cok severek evlendim oda benim cin cok fedakarliklarda bulundu ailsini karsisina aldi beni tercih etti.cocugim zamansiz olmus olabilir ama iyiki var sorunum bazen kendimi hizmetci olarak goruyorum ve bunaliyorum cocuguma bakan.oksa seve seve calisirum.

Adam evlenmeden once yemek yemiyor muydu? Ayni evde yasamaya gerek yok bunu ogrenmek icin. Aciktiginda gozu donuyorsa anlamak zor degil.
Borc harc varken cocuk yapip sonra Allah Allah niye boyle oldu demek de sacmalik.

Evlenin kizlar evlenin. Evlilik guzel sey, mantikli davranmak kaydi ile.

Evlenmeyin degil boyle biriyle, boyle kosullarda evlenmeyin olmaliydi başlık...
Yasadiklariniz kader degil bu adamla maddi imkanlarini bile bile evlenmissiniz, ustune basina alamayacaginizi bile bile bir de cocuk yapmissiniz ustelik 2. Dusunuyorsunuz. Millet sizinkinin 3 kati gelirle cesaret edemiyor cocuk yapmaya evi, birikimi yoksa, nasil gelecek saglayacagim diye. Siz kaderinizi degil, kendi tercihlerinizi yasiyor ve cocuklariniza da yasatiyorsunuz.

Ne saçma başlık yahu!
Evlenin kızlarrrr! Yaşınız geldiğinde, elinize mesleğinizi aldığınızda, doğru insan olduğunu hissettiğinizde evlenin! Hata yapmaktan korkmayın. İkinci evliliğim, yarın ne getirir bilinmez ama mutluyum.
Herkes kendi yaptığından veya yapamadığından sorumludur..

Yorum yaparken hep "2 kere 2 4 eder" bakış açılı yorum yapmışsınız. Konu sahibi elbet eşini zayıflamak için ikna etmeye çalışmıştır. Adam zor biri belki ya da hastalığı var kabul etmiyor. 9 9 çalışma şartı çok zor ki herkesin dayanıklılığı farklıdır. konu sahibi belki bizim yapabileceğimizden daha fazla sabretti. herkesin yaşama şartı, hayat görüşü farklı yermeye çalışmak doğru değil yarın kim ne yaşar belli değil.

23 yasinda daha ayaklariniz yere basmiyorken evlenmissiniz ve belliki dogru bir secim yapmamissiniz. Simdi kalkipta evlenmeyin demek biraz garip olmus. Hayatimiz bizim secimlerimiz dogrultusunda yon alir.

İnsan neden 23 yaşında evlenir? Devletin verdiği izne dayanarak sevişmek için mi? Ülkede bekaret, arkadaşta kalma sıkıntı olmasa kızlar erkenden evlenir mi?

Eşinizin babası borcu geri ödemeyi düşünüyor mu?
Babası falan oyuna getirmemiş işte, kendi gönül rızası ile vermiş ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…