- Konu Sahibi asparagas6
-
O neymiş öyle hemen eve git yemek yap mi diyor az yesinde uşak tutsun kendine aklını yemekler bozmuş
Maşallah size yaa olaylara ne kadar ılımlı, pozitif yaklaşıyorsunuz
Sizinle yüz yüze tanışıp saatlerce muhabbet etmek isterdimSizden öğreneceğim çok şey olduğunu düşündüm bir an
İçimden geçenleri yazdım utanacak bir şey yokestağfurullah
ay utandım
ee tanışalım yüzyüze görüşemesek de buradan arkadaş oluruz
Canım senin ruh halin de çok çabuk değişiyor. Adamdan şikayet ediyordun konunda, şimdi övüyorsunTesekurleR arkadaskar iyi ve kotu yorumlariniz icin bazi seylere farkindalik gwrek yani yasamadan bilemeyiz bekarken tam 7 sene erkek gibi calistim basimda baba abi kardas yoktu esimin sagligi acisindan endiseleniyorum cunku aksama kadar bizim icin calisiyor ne okursa olsun cok severek evlendim oda benim cin cok fedakarliklarda bulundu ailsini karsisina aldi beni tercih etti.cocugim zamansiz olmus olabilir ama iyiki var sorunum bazen kendimi hizmetci olarak goruyorum ve bunaliyorum cocuguma bakan.oksa seve seve calisirum.
Zikkimin kokunu yesin..alistirirsan olacagi bu..ayrica hepimix sebden farksiz durumdayiz borc konusunda,4 senelik evliyim odum kopuyoki cocuk yapayim niyeeeee iyi yetistiremem gonlumce buyutemem diye..bende istememmi anne olmak..ama isabetli kararlar lazim degilmi hayatta..ladesin luzumu yok.. sizide fazla yerden yere vurmak istemem ama "kocaaaammm istiyoooo" bilem ne ayagina yapiyosunuz cocuklari, evcilik sanki,sonra bir dokun bin ah isit..bari ikinciyi yapmayin..Cnm senin tuzun kuru oyuzden rahat rahat. Yazabilirsin konu yemek yapmam degil 4 yildir yapiyorum zaten ama hastalik derecesinde eksiksiz masa istiyor ve daha yemek yerken tatli cay kahve cerez siniri yok gecenin 4te kalk canim borek istedi diyor. .xocugum oldugundada borcum bitmisti kendi evime gecicektim ama babasi bizi oyuna getirdi borca soktu iste herkes sizin gibi duzenli.mantikli olamz degilmi
Insanlar hayal kurarak evlenir.sever hersey guzel gidecegini sanar kimi mutlu olur kimi mutsuz ama cocuk sahibi olmadiginizdan bazi seyleri anlamaniz mumkun degil cocuk oldugunda birakin yemek yapmayi kimi zaman tuvalete bile giremiosunuz.gunde bi ogun yemegi zor cikartabiliosunuz.cunki durmayan surekli aglayan bi cocugunuz var.hem elde avucta yok hergun defalarca sofra kurmakda kulfetli.yani adaminda sorunlaru olabilir ama yemek yiyerek cozum bulamaz.ben cocugun insan hayatina bereketli oldugunu dusunuyorum.iyi hir gelecek verebilmek zamanla olur yas gecmeden cocugun olmali bence.birinci cocuk eyvallah olmus ikinci cocuga beklenmeli ona katiliorum.ama iki tl verdiginde esi parayi geri isteyil veremediginde surat asan bi es basli basina bi sorundur.cozumude bence ilk once konusmk sonrada anlamiyorsa bi sure ayri kalmak.benim fikrim bu.Bende 1 yıllık evliyim. Kendi evimiz arabamız var . Tabiki bizde evlilik döneminde borçlandık ve o borçları ödüyoruz. Ben şuan açıkcası çocuk yapmaya cesaret edemiyorum. Çünkü ona iyi bir gelecek vermek istiyorum. İyi bir anne olmak istiyorum. Bunu size söylemek belki benim haddim değil ama ben bu şekilde düşüncesizce yapılan çocuğa çok kızıyorum . Ya zaten yaşın genç yeni evlenmişsin borç içindesin bide çocuk bravo. Nasıl bir cesaret. Çevremde de var insanlar neyine güveniyorlar anlamıyorum. Artı olarak yemek yapmaktan hayatının bittiğini söylemişsin. Eşin yemeğe düşkün olabilir. Yani gün içinde yemek yapmak kaç saatini alırki zaten evdesin. Kusura bakmada eşine bi kap yemek yapmakla sosyal hayatın bitmez. Gün içinde en fazla 1 buçuk saatini alır yemek . Ben şuan derdinide anlamadım valla tam olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?