EVLENMEYİN!

O neymiş öyle hemen eve git yemek yap mi diyor az yesinde uşak tutsun kendine aklını yemekler bozmuş

Şu konuda bile kadına suç bulanlar var. Adam balatayı sıyırmış, ailesine para yediriyo gecenin 4 yemek yap diye kalkıyor dışarı çıkınca kızıyor eve git yemek yap diyor duvarları yumrukluyır açık ve net hasta...
Yeme bozukluğu bunun adı ve tedavi görmesi lazım önce 106 kg obez demek...

Maşallah size yaa olaylara ne kadar ılımlı, pozitif yaklaşıyorsunuz
Sizinle yüz yüze tanışıp saatlerce muhabbet etmek isterdim Sizden öğreneceğim çok şey olduğunu düşündüm bir an

estağfurullah
ay utandım
ee tanışalım yüzyüze görüşemesek de buradan arkadaş oluruz

Canım senin ruh halin de çok çabuk değişiyor. Adamdan şikayet ediyordun konunda, şimdi övüyorsun
Bence sen biraz daralmışsın, kafanı dağıtmaya çalış. Eşinle düşüncelerini paylaştınmı daha önce hiç?

Zikkimin kokunu yesin..alistirirsan olacagi bu..ayrica hepimix sebden farksiz durumdayiz borc konusunda,4 senelik evliyim odum kopuyoki cocuk yapayim niyeeeee iyi yetistiremem gonlumce buyutemem diye..bende istememmi anne olmak..ama isabetli kararlar lazim degilmi hayatta..ladesin luzumu yok.. sizide fazla yerden yere vurmak istemem ama "kocaaaammm istiyoooo" bilem ne ayagina yapiyosunuz cocuklari, evcilik sanki,sonra bir dokun bin ah isit..bari ikinciyi yapmayin..

Evlilik delisi bi milletiz cogu zaman.
Yapilmasi gereken once evlenmeye calismaktan ziyade egitimimizi tamamlayip, birey olup, kendi ayaklarimiz uzerinde durabilmek.
Kendinizin ve esinizin hatalari yuzunden evlenmeyin demek sacma olmus.
Ben muhendis, esim ticaretle ugrasan biri olmasina ragmen evlendigimizde evimize yeni aldigimiz tek sey yatak odasi takimiydi
Cunku o tek yasiyo ben tek yasiyorum tonla esya vardi. Ben de bilirim herseyi sifirlamayi sonra senelerce odemeyi ama tercih meselesi.
Ve yasima ragmen du evlilik oturdu mu diye de bekledim cocuk icin. Simdi istiyoruz bebek evliligin guzel gittigine emin olduktan sonra.
Yani evlilik guzel sey bence ama keske insanlar daha bilincli olarak, birey olabildikten sonra girse bu isin icine.
Bence siz de ikinci cocugu yapmayin. Allah bagislasin zaten var bitane. Gelecegini saglamadiktan sonra neden istersin ki ucuncuyu dorduncuyu?
Siz de bi sekilde ismek kurslarina fln gidin kendinize yatirim yapip bi is kurmayi deneyin. Kadin girisimcilere kosgeb hibeleri var. Ne bilim bi yuhafiye dukkani acarsiniz mesela.
Kocaniza mecbur olmayin yani

iyide o kadar borç varken tutup çocuk yapmışsınız, borç bitti derken ailesine kredi çekmiş adam hangi kafayla düşünüyorsa, iki kişi çalışıp zor geçinirken işi bırakmışsınız üstüne birde 2. çocuk hayali vay be dedirtiyor bana herşeyi hep plansız yapmışsınız bende düğünden kalma borçlarım var diye çocuk yapamadık 4. yıla girdiğimizde yaptık yani ... haa bu arada duvarı falan yumruklamak tabiki normal değil şiddet eğilimi var demekki... nacizane fikrim çocuğunuza bakacak varsa acilen işe girin aile içinde bir daha kredi çektirmeyin baba araba sefası sürecek siz sürüneceksiniz olacak şey mi yahu

Cnm bnm snn yaşadıklarının bi kısmını bnde yaşadım inan bana hatta daha fazlasını yaşadım diyebilirim.ama eşim hep destek oldu bana aramızda 6 yaş var.her konuda yardımcı oldu bana.çocuk ev temizlik yemek..mesele su ne kadar olumsuzluk yasarsaniz yaşayın birbirinize olan sayginizi sevginizi gülen yüzünü hiç eksik etmeyin.malesef o kredi kartları o bankalar falan o dertler bizdede vardı.ekmek almaya paramız yoktu belki ama evimizde huzurumuz vardı.kayinvalidemde oturuyoduk kendi evimize ciktigimizda bizim koltugumuz yoktu biz hep yerde oturduk ve ben 3 aylık hamileydim.ama yanımda sevdiğim adam vardi.eşinin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum o yüzden kndni yemeğe veriyo olabilir bnce onnda tedavi olması gerekiyo.demek istediğim hayat sizi ne kadar acitirsaa acitsin birbirinize sirtinizi donmeyin.çünkü birbirimizden başka tutuncak daliniz yok.

araları okuyamadım maalesef. evlilik üzerine bir kaç kelam edip ayrılıcam :)

bence bazı duyguları çok abartıyoruz, hiç olumsuzluğundan bahsetmiyoruz, bu da sonunda bizi hayal kırıklığına götürüyor.

örneğin diyoruz ki anne olmak gibisi yok, mükemmel bir duygu, şöyle böyle. çocuğunu öyle bir seviyorsun ki, artık dünyada ondan başka kimse yok gibi.... hepsi doğru evet ama, örneğin bir ağlama seansında içinde hayata karşı bir kin oluşabiliyor, ya da doğumdan sonra kendini çok yalnız hissedebiliyorsun bebekle yalnız kaldığında, ama bunlardan bahsedemeyiz değil mi, o zaman kötü anne oluruz çünkü.

evlilik de öyle. hayatımın aşkıyla evleniyorum oley, sorun varsa da bizim yüzümüzden değil, yok onun ailesi yok benim ailem, ama biz çok aşığız çok seviyoruz. dünyada birbirini bizim kadar seven çift yok. hepsi doğru olabilir, ama sevdiğin insanın soy ismini almak o kadar kolay değildir aslında, ya da sevginden bazen şüphe duyabilirsin, bazen istemeyebilirsin en aşık olduğun adamı. ama bunları söylersen olmaz değil mi.

ben her duygunun her mutluluğun olumsuz tarafı da olacağını öngörerek yaşamaya çalışıyorum. hayal kırıklıklarım hala daha oluyor ama sanırım atlatması daha kolay oluyor.

Kilonu vermeden çocuk yok de
allah korusun hastalığın çıkar
sana mı bakcam çocuklara mı bakcam de
seninde kilon varsa bende vericem de
ama önce kilo de
sonra git kaynana varsa barıış kaynas
baksın torununa sende çalış akşam
almaya gittiğinde yemeğide orda ye

bu arada
şişman erkeklerin sperm kalitesi düşüyor
şeker hastasıysa gene aynı
her türlü kilosu gitmeli anlatıver

Sen onunla muahkkak konuş ,çevreden tv den örnekler ver korksun kilosundan kalp krizi geçirirsin de.
Demek ki yorulmuyor hiç devamlı yemek düşünüyor. Şükürsüzlük çok kötü.
Psikoloğa gittiğini kimselere de deme. Sende kalsın senin özelin. Yeri gelir oda laf olur çünkü.

biraz zor bir surec gecirmissiniz.
karşılıklı konuşmayı denediniz mi hiç

Çocuğun daha 3 yaşında sen daha çok gençsin borcun bitmiş bundan sonra her şeyin güzel olması için çaba gösterebilirsin

Bence evlenmeyin değil mutlaka eğitiminizi tamamlayın, meslek edinin olmalı konu başlığı...
İnş sorunlarınız çözülür..

Insanlar hayal kurarak evlenir.sever hersey guzel gidecegini sanar kimi mutlu olur kimi mutsuz ama cocuk sahibi olmadiginizdan bazi seyleri anlamaniz mumkun degil cocuk oldugunda birakin yemek yapmayi kimi zaman tuvalete bile giremiosunuz.gunde bi ogun yemegi zor cikartabiliosunuz.cunki durmayan surekli aglayan bi cocugunuz var.hem elde avucta yok hergun defalarca sofra kurmakda kulfetli.yani adaminda sorunlaru olabilir ama yemek yiyerek cozum bulamaz.ben cocugun insan hayatina bereketli oldugunu dusunuyorum.iyi hir gelecek verebilmek zamanla olur yas gecmeden cocugun olmali bence.birinci cocuk eyvallah olmus ikinci cocuga beklenmeli ona katiliorum.ama iki tl verdiginde esi parayi geri isteyil veremediginde surat asan bi es basli basina bi sorundur.cozumude bence ilk once konusmk sonrada anlamiyorsa bi sure ayri kalmak.benim fikrim bu.

Sizi kendisine asci olarak almis anlasildi...
Siz evliliginizden memnun olmayabilirsiniz...
Her genc kiz sizin gibi yanlis secim yapmayacaktir sanirim....
Ben 21 yasimda evlendim gec bile kalmisim ...
Onsuz gecen senelerime yanarim :)

borçsuz insan varmıdır ? varsada elle sayılır heralde. evlenmeyin yanlış bir başlık olmuş genç kızlarımızı korkutmayalım. evlenmeyin yerine meslek edinmeen kendinize yetmeyi öğrenmeden evlenmeyin daha iyi olur sanki. allah sabır versin umarım kısa zamanda iyi şeyler olur hayatınızda.

Evlenin.

Kendi kanatlarınızla uçabilmeye başladığınız zaman.

Aile olma kavramı, sorumluluk alma kavramını tam anlamıyla öğrendiğiniz ve kabul edebildiğiniz zaman.

Hayat gerçekten kolay değil. Bu zorlukları birlikte en aza indirebileceğiniz gerçek adamı bulduğunuz da evlenin.

Size kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…