- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
- Konu Sahibi asparagas6
-
Evlenin.
Kendi kanatlarınızla uçabilmeye başladığınız zaman.
Aile olma kavramı, sorumluluk alma kavramını tam anlamıyla öğrendiğiniz ve kabul edebildiğiniz zaman.
Hayat gerçekten kolay değil. Bu zorlukları birlikte en aza indirebileceğiniz gerçek adamı bulduğunuz da evlenin.
Size kolaylıklar dilerim.
Cok kotu ya offZaten ben bu kadr zorlukla buyuttum cocugumu ikinciyi su sartlarda asla istemiyorum tamam herkesin borcu var esim eve yeri geliyo 2lira birakiyo ve ertesi gun o parayi istiyo ve ya neyaptin diye iki saat suratima bakiyo anlayissiz.
benim eşim aldığı parayı bana verir öyle annesine vermez. öyle bahsediyosunki sanki yirmi yıllık evlisin kocadan kocaya fark var ben çok mutluyum. öyle adamlada hala evli olmana şaşıyorumah kizlar rahatinizi bozmayin ben bekarken azicik asim kaygisiz basim derdim...evet sevdim gozum bisey görmedi 23 yasindaydim rahatlik batti cùnkü okumamistim isin sonu hep evlilige cikiyodu (aslinda döven vuran asabi bi esim yok iyi insandir) oda 23 yasindaydi evlendik. O uzun yillar ayni fabrikada calisir tek basina evlendi ailesi para disari cikcak diye istemediler uzun yillar esim.calisip maasini ellerine saymis tek basina evlendik..tabiki bir yigin borc ve kira ne oldugunu anlamadik evliligimizi kredi borc kira derken ole hayatimiz gecti itekaka.o arada maddiyat yuzunden evde cikan sorunlar bitmiyodu bende girdim tabi o sira ise ama hamile kalinca 9-9 calisma saati beni zorladi cikmak zorunda kaldim.ne gonlumce cocuguma bisey alabildim ne gonlumce gezebildik kizim bi ailenin verdikleriyle annesmin aldiklariyla buyudu tam borclar bitti esim babasina kredi cekti araba alcam oglum oderim sana dedi tabiki odemedi bu sefer onu odedi biz gene evde 1 lira varmi ekmek alcaz bunalimina girdik...buarda hem obur daginik temizlikten haberi olmayan bir es hiperaktif bir bebek parasizlik beni cok yipratti psikolojik tedaviye basladim .simdi kizim 3 yasinda borc yok sayilir araba alicam diyo arti ikinci cocuk istiyo. Kendisinde yemek yeme bagimliligi var beni bir yere yollamaz aksam yemegim aksar diye yiye yiye sisti ayakùstù yemek yapmaktan gina geldi yemek olmayinca duvarlari yumruklar bazen arar napiyosun diye saat daha öglende hic annemdeyim derim ödü kopar napiyosun orda cabuk eve git yemek yap ben aciktim der ki saat 7de evde oluyo siz dusunun evlendigimizde 75 kiloydu 4 senede 106 kiloya cikti.ne arkadasim kaldi ne cevrem hayatim evde yemek yapmakla gectiiiiii gitttiii....
Yanlış seçim yaptığınız için bekarları olumsuz etkilemeniz hiç doğru değil..
Canım evlenmek için şartların uygun değilmiş ki senin.ah kizlar rahatinizi bozmayin ben bekarken azicik asim kaygisiz basim derdim...evet sevdim gozum bisey görmedi 23 yasindaydim rahatlik batti cùnkü okumamistim isin sonu hep evlilige cikiyodu (aslinda döven vuran asabi bi esim yok iyi insandir) oda 23 yasindaydi evlendik. O uzun yillar ayni fabrikada calisir tek basina evlendi ailesi para disari cikcak diye istemediler uzun yillar esim.calisip maasini ellerine saymis tek basina evlendik..tabiki bir yigin borc ve kira ne oldugunu anlamadik evliligimizi kredi borc kira derken ole hayatimiz gecti itekaka.o arada maddiyat yuzunden evde cikan sorunlar bitmiyodu bende girdim tabi o sira ise ama hamile kalinca 9-9 calisma saati beni zorladi cikmak zorunda kaldim.ne gonlumce cocuguma bisey alabildim ne gonlumce gezebildik kizim bi ailenin verdikleriyle annesmin aldiklariyla buyudu tam borclar bitti esim babasina kredi cekti araba alcam oglum oderim sana dedi tabiki odemedi bu sefer onu odedi biz gene evde 1 lira varmi ekmek alcaz bunalimina girdik...buarda hem obur daginik temizlikten haberi olmayan bir es hiperaktif bir bebek parasizlik beni cok yipratti psikolojik tedaviye basladim .simdi kizim 3 yasinda borc yok sayilir araba alicam diyo arti ikinci cocuk istiyo. Kendisinde yemek yeme bagimliligi var beni bir yere yollamaz aksam yemegim aksar diye yiye yiye sisti ayakùstù yemek yapmaktan gina geldi yemek olmayinca duvarlari yumruklar bazen arar napiyosun diye saat daha öglende hic annemdeyim derim ödü kopar napiyosun orda cabuk eve git yemek yap ben aciktim der ki saat 7de evde oluyo siz dusunun evlendigimizde 75 kiloydu 4 senede 106 kiloya cikti.ne arkadasim kaldi ne cevrem hayatim evde yemek yapmakla gectiiiiii gitttiii....
Sence bu yazidan sonra bekarlar evlenmicekmi...
Aman asude, boşan deme hemen, sonra konular açılıyor bak boşan diyenler nasıl bu kadar rahat boşan diyorsunuz diyeBosan?
E evlenmeyin demesin o da bekarlara o zaman kendi evliligi kotu diye evliligin ne sucu var ayolAman asude, boşan deme hemen, sonra konular açılıyor bak boşan diyenler nasıl bu kadar rahat boşan diyorsunuz diye
E sen de haklısın tabi. Fakat ben de evliliği rahat kaçıran bir yaşam şekli olarak görüyorum.E evlenmeyin demesin o da bekarlara o zaman kendi evliligi kotu diye evliligin ne sucu var ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?