- 23 Mart 2016
- 216
- 324
- 103
- Konu Sahibi Elifffelicee
-
Tek bir tarafın anlattıkları ne kadar tatmin edici olur bilinmez. İç yüzü nedir ne değildir anlamak bilmek mümkün mü bilmiyorumNeden bosandigi cok onemli.
kadin milleti kolay kolay yuvasini yikmaz (cook kucuk birkisim haric) o yuzden neden bosandigini iyice arastirin
Hiç kendinde hata buluyor mu?Tek bir tarafın anlattıkları ne kadar tatmin edici olur bilinmez. İç yüzü nedir ne değildir anlamak bilmek mümkün mü bilmiyorum
Hayır açıkcası böyle bir yaklaşımı olmadı. Tabi buda fazlasıyla düşündürücüHiç kendinde hata buluyor mu?
Benimde hatalarım var bitmesinde diyor mu mesela
İyi akşamlar sevgili kadınlar. Sizi fazla yormadan konuya hemen giriş yapmak istiyorum. Bekarım, henüz bir evlilik yapmadım. Ve birisi var. Fakat evlenmiş, boşanmış ve birde çocuğu var. Şöyle ki uyuşabildiğim birisi ve bundan ziyade kişilik sahibi bir beyefendi. Fakat olur mu olamaz mı bilemedim. Kendisi tekrar yuva kurmak istiyor. Karar vermek oldukça güç. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ediyorum, gönlünüz huzurlu kalsın.
Doğru olduğu için klişedir zatenKlişedir ama doğrudur davul bile dengi dengine
Çocuğunun annesini suçladı anlamını çıkarırım ben bundan.Hayır açıkcası böyle bir yaklaşımı olmadı. Tabi buda fazlasıyla düşündürücü
İyi akşamlar sevgili kadınlar. Sizi fazla yormadan konuya hemen giriş yapmak istiyorum. Bekarım, henüz bir evlilik yapmadım. Ve birisi var. Fakat evlenmiş, boşanmış ve birde çocuğu var. Şöyle ki uyuşabildiğim birisi ve bundan ziyade kişilik sahibi bir beyefendi. Fakat olur mu olamaz mı bilemedim. Kendisi tekrar yuva kurmak istiyor. Karar vermek oldukça güç. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ediyorum, gönlünüz huzurlu kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?